margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 παλια ειχα το ωραιοτατο βιντεο κι ο,τι ηθελα το εγραφα σε κασσετες Τωρα ομως που το βιντεο ανηκει στο παρελθον, τι μπορω να χρησιμοποιησω?? Να παρω ενα dvd recorder?? Υπαρχουν ακομα στα μαγαζια, και σε τι τιμες περιπου? Μηπως υπαρχει και καποια αλλη συσκευη που να κανει την ιδια δουλεια? Για blue ray , λιγο που κοιταξα ειναι πανακριβα, αλλωστε εχω ps3 οποτε σαν μεσο αναπαραγωγης, δε μου χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ένα Pvr με σκληρό δίσκο. Αν είναι και HD να γράφεις αν θες και από το ertHD Έχω πάρει ένα mpeg4 hd αποκωδικοποιητή της F&J και του έχω κοτσάρει και ένα usb εξωτερικό δίσκο 1tb.. Σε καμιά δεκαριά χρόνια θα έχει γεμίσει Αν εξαιρέσεις κάτι κολλήματα που κάνει καμιά φορά στην εγγραφή (το software του αποκωδικοποιητή), οι εγγραφές είναι super. Αν δεν έχεις digea εκεί που είσαι , βρες κάποιον αναλογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ακόμα, αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο η ποιοτητα μπορεις να κανεις την δουλεια σου με τον πιο φθηνο τροπο Τονιζω ομως, αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο η ποιοτητα αλλα θελεις απλα να κρατας καποιες εγγραφες απο τηλεοραση. Βεβαια, αν δεν εχεις ψηφιακο σημα στη περιοχη σου, ισως ειναι η καλυτερη και προφανως η φθηνοτρερη επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ένα Pvr με σκληρό δίσκο. Αν είναι και HD να γράφεις αν θες και από το ertHD Έχω πάρει ένα mpeg4 hd αποκωδικοποιητή της F&J και του έχω κοτσάρει και ένα usb εξωτερικό δίσκο 1tb.. Σε καμιά δεκαριά χρόνια θα έχει γεμίσει Αν εξαιρέσεις κάτι κολλήματα που κάνει καμιά φορά στην εγγραφή (το software του αποκωδικοποιητή), οι εγγραφές είναι super. Αν δεν έχεις digea εκεί που είσαι , βρες κάποιον αναλογικό. Καποιο link για pvr ???? Μπορει να γραψει απο tv απο ψηφιακο καναλι ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καποιο link για pvr ???? Μπορει να γραψει απο tv απο ψηφιακο καναλι ? Ευχαριστω. εγώ έχω πάρει το funai 2205. είναι hd και με usb για εξωτερικό δίσκο.. είναι ΜΟΝΟ ψηφιακό. Δεν έχω βρει κάποιο που να είναι αναλογικό και ψηφιακό μαζί.. έχει και οδηγό firmware update εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/449439-funai-dtr2205hdpvr-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-firmware/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εγώ έχω πάρει το funai 2205. είναι hd και με usb για εξωτερικό δίσκο.. είναι ΜΟΝΟ ψηφιακό. Δεν έχω βρει κάποιο που να είναι αναλογικό και ψηφιακό μαζί.. έχει και οδηγό firmware update εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/449439-funai-dtr2205hdpvr-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-firmware/ Αυτο δεν απαιτει να εκπεμπει η tv απο μονη της ψηφιακο σημα αν καταλαβα.... Αυτο που ψαχνω ειναι με καποιο τροπο απο tv με ψηφιακο χωρις αποδικοποιητη να γραφω σε σκληρο δισκο αν γινεται. Οπως με τα dvd recorder με αναλογικο tuner.Δεν εχω δει να εχουν βγει με ψηφιακο tuner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ψαχνω και εγω για τον θειο μου ενα recoder με σκληρο δισκο με ψηφιακο tuner. αν οντως γινει το switch off μεσα στον ιουλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ψαχνω και εγω για τον θειο μου ενα recoder με σκληρο δισκο με ψηφιακο tuner. αν οντως γινει το switch off μεσα στον ιουλιο. θα γινει off αλλα μονο απο Υμητο που ομως ειναι και ο κυριοτερος πομπος.Οσου εχουν οπτικη επαφη με Παρνηθα θα εξακολουθουν να εχουν αναλογικο σημα. http://www.express.gr/news/finance/584543oz_20120405584543.php3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αυτο δεν απαιτει να εκπεμπει η tv απο μονη της ψηφιακο σημα αν καταλαβα.... Αυτο που ψαχνω ειναι με καποιο τροπο απο tv με ψηφιακο χωρις αποδικοποιητη να γραφω σε σκληρο δισκο αν γινεται. Οπως με τα dvd recorder με αναλογικο tuner.Δεν εχω δει να εχουν βγει με ψηφιακο tuner. όχι, έχει δικό του ψηφιακό αποκωδικοποιητή mpeg4 full hd.. και παίρνει εξωτερικό σκληρό usb (όχι usb3), με λίγη προσοχή στα ρεύματα (αν ο δίσκος είναι 3,5 ιντσών πιθανότατα θα χρειαστεί εξωτερική τροφοδοσία). Εμένα πάντως με ένα 2,5 άρη wd χωρίς έξτρα ρεύμα γράφει - παίζει μια χαρά.. πιθανά να υπάρχουν και πολλοί άλλοι , αλλά νομίζω όταν το έψαξα ήταν το πιο φτηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα