21century Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Η στροφή στα δοκάρια κινητα δεν είναι τυχαία αφου αυξήθηκαν οι αριθμοί που χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα έχω ήδη 3 κάρτες!
moxalis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Η στροφή στα δοκάρια κινητα δεν είναι τυχαία αφου αυξήθηκαν οι αριθμοί που χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα έχω ήδη 3 κάρτες! +1. Κι εγώ ξέρω αρκετά άτομα που έχουν μαζί τους 1-2 επιπλέον παλιές συσκευές λόγω sim. Ακόμα και χρήστες καρτοκινητής ώστε να μιλάνε φτηνότερα με κάποια άτομα μέσω των προσφορών που προσφέρει η κάθε εταιρία. Αν μπορούσα να έχω κ 'γω μία CU εκτός της what's up καβάτζα στην ίδια συσκευή δε θα με χαλούσε καθόλου.
Meraklis56 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 800 ghz επεξεργαστής με android icecream? Καλό σουρσιμο μέχρι να το πεταξεις στον τοίχο . το ics είναι gpu accelerated...
celarg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Για backup κινητά μια χαρα είναι, εμένα δε θα με χαλαρά να. Αν ήθελα ένα κινητο για να κάνω τη δουλεια μου και όχι για να το έχω κάθε μέρα σε mail/τηλέφωνα/δουλεια δε θα τσιγγουνευομουν. Θα δίνει να πάρω κανά sole ή κανά Xperia S και όχι καποιο απο αυτα.", προορίζονται για άλλη χρήση.
butters Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Λογικά θα έρθουν στα λεφτά που κάνει το live walkman και το x8, δηλαδή €150 - €170. Καλό είναι το ότι αυξάνονται οι επιλογές στα dual-SIM
dlsdls Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μαγκες πρεπει να καταλαβετε οτι τα κινητα ανηκουν σε κατηγοριες, τι ειστε 15χρονα? Οπως θα παρεις λαπτοπ με μεγαλη οθονη κ μεγαλο επεξεργαστη γ παιχνιδια, η μικρη οθονη μ μικρο επεξεργαστη γ ν κουβαλας αρχεια κ να σερφαρεις. Αυτο τ κινητο αναφερεται σαυτους που θελουν ενα αξιοπρεπες κινητο με δυο σιμ, μ τ αντροιντ τους κ να μην εχουν τα χρεπια του κινεζου. Επισης εγω ασ πουμε πες οτι ε?ω συνδεση κοσμοτε αλλα μιλαω πολυ μ βονταφον κιολας, θα γουσταρα να βαλω δυο σιμ να περνω κ μια 5 ε καρτα κ απο τις δυο εταιριες κ ν μιλαω οσο γουσταρω με ενα κλικ γ.αλλαγη σιμ, εσεις τωρα που κραζετε τ ζορι τραβατε? Αυτο τ κινητο δε σχεδιαστηκε γ multi tasking αλλιως θα του βαζανε ανετα δυπλο επεξεργαστη αλλα δε θα δινες 150 αλλα 250.. ποιο ομως θα ταν τ νοημα αφου με 250 περνεις ασ πουμε το νεο β? Sent from my GT-S5360 using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μαγκες πρεπει να καταλαβετε οτι τα κινητα ανηκουν σε κατηγοριες, τι ειστε 15χρονα? Οπως θα παρεις λαπτοπ με μεγαλη οθονη κ μεγαλο επεξεργαστη γ παιχνιδια, η μικρη οθονη μ μικρο επεξεργαστη γ ν κουβαλας αρχεια κ να σερφαρεις. Αυτο τ κινητο αναφερεται σαυτους που θελουν ενα αξιοπρεπες κινητο με δυο σιμ, μ τ αντροιντ τους κ να μην εχουν τα χρεπια του κινεζου. Επισης εγω ασ πουμε πες οτι ε?ω συνδεση κοσμοτε αλλα μιλαω πολυ μ βονταφον κιολας, θα γουσταρα να βαλω δυο σιμ να περνω κ μια 5 ε καρτα κ απο τις δυο εταιριες κ ν μιλαω οσο γουσταρω με ενα κλικ γ.αλλαγη σιμ, εσεις τωρα που κραζετε τ ζορι τραβατε? Αυτο τ κινητο δε σχεδιαστηκε γ multi tasking αλλιως θα του βαζανε ανετα δυπλο επεξεργαστη αλλα δε θα δινες 150 αλλα 250.. ποιο ομως θα ταν τ νοημα αφου με 250 περνεις ασ πουμε το νεο β? Sent from my GT-S5360 using Insomnia Συμφωνώ απόλυτα. Είμαι κάτοχος dual sim αρκετά χρόνια και έχω καταφέρει να μειώσω κατά πολύ τον λογαριασμό τηλ μου. Έχω βολευτεί τα τελευταία 2 χρόνια με το Samsung GT c6112. Τα έχει βγάλει τα λεφτά του κυριολεκτικά. Στο θέμα μας. Καλό είναι να μπαίνουν στο χορό και άλλες εταιρίες για να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός. Δεν θα με χαλούσε να είχα wifi στο κινητο να μπορώ να κάνω και κλήση μέσω skype. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από το κιν. Μπράβο στη Sony. Άντε να βγούνε και άλλα να ανέβει κατακόρυφα η ποιότητα/τιμή σε αυτή την κατηγορία.
FedonasP Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Η SONY πήρε μεγάλη φορά και αραδιάζει συσκευές, μάλλον δεν θα της βγει σε καλό. Για τα συγκεκριμένα μοντέλα δε νομίζω να πιάσει και τόσο η αγορά... λίγοι επιλέγουν συσκευή με υποδοχή για 2 sim ως πρώτη άλλα φυσικά και ως δεύτερη μιας και δεν έχει ουσία! Επίσης πιστευώ ότι δεν θα είναι σε προσιτή τιμή. γιατί παρακαλώ δεν έχει ουσία? ειδικά εδώ στην ελλάδα έχει και παραέχει ουσία.. επειδή εδώ δεν μιλάς δωρεάν ως προς όλους!!!!! και όσο σου δίνουν για τους άλλους είναι λίγο και συνήθως χρυσοπληρωμένο μέσω συμβολαίου... μια κάρτα με whats up (μιας και έχουν πολλοί τέτοιους αριθμούς) και μια άλλη με wind η vodafone ανάλογα τι βολεύει εσένα πχ η wind δίνει με κάθε ανανέωση και δωρεάν προς σταθερά κτλ.. οποτε μιλάς σχεδόν σαν άνθρωπος με χαμηλό κόστος... + φίλοι σου δεν χρεώνονται τον κούκο αηδόνι.. θα σε καλέσουν στον αριθμό που ταιριάζει με την δικη τους καρτοκινητή... μωρέ έχει και παραέχει ουσία
d4mage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 γιατί παρακαλώ δεν έχει ουσία? ειδικά εδώ στην ελλάδα έχει και παραέχει ουσία.. επειδή εδώ δεν μιλάς δωρεάν ως προς όλους!!!!! και όσο σου δίνουν για τους άλλους είναι λίγο και συνήθως χρυσοπληρωμένο μέσω συμβολαίου... μια κάρτα με whats up (μιας και έχουν πολλοί τέτοιους αριθμούς) και μια άλλη με wind η vodafone ανάλογα τι βολεύει εσένα πχ η wind δίνει με κάθε ανανέωση και δωρεάν προς σταθερά κτλ.. οποτε μιλάς σχεδόν σαν άνθρωπος με χαμηλό κόστος... + φίλοι σου δεν χρεώνονται τον κούκο αηδόνι.. θα σε καλέσουν στον αριθμό που ταιριάζει με την δικη τους καρτοκινητή... μωρέ έχει και παραέχει ουσία Που κολλάει αυτό που αναφέρω παραπάνω με αυτό που μου λες εσύ ? Είσαι εκτός θέματος μιας και η συζήτηση που έχουμε αφορά τις συσκευές και όχι τις κάρτες, τα συμβόλαια και τις χρεώσεις.
atropa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Η SONY πήρε μεγάλη φορά και αραδιάζει συσκευές, μάλλον δεν θα της βγει σε καλό. Για τα συγκεκριμένα μοντέλα δε νομίζω να πιάσει και τόσο η αγορά... πιστεύω λίγοι επιλέγουν συσκευή με υποδοχή για 2 sim ως πρώτη άλλα φυσικά και ως δεύτερη μιας και δεν έχει ουσία για μένα! Επίσης πιστευώ ότι δεν θα είναι σε προσιτή τιμή. fixed λέμε
FedonasP Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Που κολλάει αυτό που αναφέρω παραπάνω με αυτό που μου λες εσύ ? Είσαι εκτός θέματος μιας και η συζήτηση που έχουμε αφορά τις συσκευές και όχι τις κάρτες, τα συμβόλαια και τις χρεώσεις. Εάν δεν μπορείς να κανεις το μικρό λογικό αλματάκι που θέλει για να καταλάβεις που κολλάνε τότε καταλαβαίνω γιατί δεν βρίσκεις ουσία στα dual sim... Λοιπόν όσοι θέλουν να μιλάνε αρκετά και φτηνά παίρνουν ένα dual sim και βάζουν μέσα 2 sim από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ εταιρίες στο ίδιο κινητό έτσι όταν θέλουν να καλέσουν τον ταδόπουλο (που έχει ας πούμε whats up) τον καλούνε χρησιμοποιώντας την δικη τους whats up sim και έτσι μιλάνε εκατοντάδες λεπτά με μερικά euro... την ίδια στιγμή όταν κλείνει με τον ταδόπουλο και θέλει να πάρει την ταδοπουλου (ας πούμε οτι αυτη έχει wind) καλεί χωρίς να βγάζει και να βάζει μπαταρίες χωρίς να κουβαλάει δεύτερη συσκευή και διπλή ακτινοβολία την ταδοπουλου χρησιμοποιώντας την άλλη sim από το ίδιο κινητό που είναι wind... επίσης μια Sim έχει καλο πακέτο internet οποτε χρησιμοποιεί αυτήν για να σερφάρει.. η άλλη έχει δωρεάν λεπτά σε σταθερά οποτε χρησιμοποιεί την άλλη για να μιλάει σε σταθερά!! επίσης η μιση παρέα που έχει πχ whats up σε καλεί εσένα στην whats up sim που έχεις για να μην χρεώνεται η άλλη μιση που έχει wind θα σε καλούσε στην wind sim για να μην χρεώνεται... αν είχες μονο μια sim κάποια παρέα από τις δυο δυστυχώς θα απέφευγε να σου κάνει κλήσεις γιατί θα χρεωνόταν πολύ. Όλα αυτά με ΕΝΑ κινητό νοικοκυρεμενα... γιατί θα έχει και τις 2 sim σε αυτό.. αλλιώς δεν θα μπορούσες να καταφέρεις τα ίδια πράματα (εκτος αν είχες μαζί σου ένα δεύτερο κινητό...)
weber122 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 πιστεύω πως τα κινητά με 2 sim έχουν βολέψει πολύ κόσμο και τα συγκεκριμένα της sony ιστεύω πως θα κάνουν πάταγο ειδικά στο γυναικείο πληθυσμό
celarg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Γιατι μόνο στον γυναικείο πληθυσμό; Ένα σωρό κόσμο ξέρω που βολεύονται με τις δυο sim και δεν είναι όλες γυναίκες. Οσο μεγάλη και να είναι η γκάμα την συσκευών της sony αυτο το feature νομίζω έλειπε, οπότε καλα κάνανε και το κυκλοφόρησαν. Απορία: αυτο το Sony xLOUD που έχει το Miro, ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι;
zeys13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ βολικα τα δίκαρτα , και παιδιά δεν είναι ανάγκη να πας σε κινεζια Αποστολή από το ALCATEL_OT_918D με τη χρήση Insomnia App
Manos-Sx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Έχω χάσει τη μπάλα με τα sony πόσα μοντέλα ποια; Έβαλε μυαλό η HTC και τώρα άρχισε η Sony... Το μόνο καλό είναι ότι έχεις άπειρες επιλογές! Έμενα πάντως μου αρέσει και κάνει για τις ανάγκες μου και γενικά μου έρχεται κουτί είναι το xperia sole αν και προτιμάω συσκευές υψηλά χρονισμένες μονοπύρηνες. H sony στα κινητά τα πάει πολύ καλά πιστεύω και ειδικά οι κάμερες των xperia κάνουν θαύματα αλλά όσο για sony laptop μακρυά κι αγαπημένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα