Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση δύο νέων συσκευών που προστίθενται στην οικογένεια των Xperia smartphones, τρέχοντας την τελευταία έκδοση του λογισμικού του Android, Ice Cream Sandwich. Πρόκειται για το Xperia miro αλλά και το Xperia tipo τα οποία είναι τα πρώτα smartphones της εταιρείας με δύο υποδοχές για κάρτες sim. Να σημειωθεί ότι το tipo θα κυκλοφορήσει και σε κλασσική έκδοση με μία υποδοχή κάρτας sim. Και τα δύο smartphones θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη με άγνωστη μέχρι τώρα τιμολόγηση, ενώ γ

ια το tipo γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο τρίτο τρίμηνο του 2012.

Το miro διαθέτει οθόνη 3.5” ιντσών, 5 megapixel φωτογραφική μηχανή και εμπρόσθια κάμερα για video κλήσεις. Θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, χρυσό ασημί και ροζ. Ξεχωρίζει για τον “κοινωνικό” του χαρακτήρα καθώς ενσωματώνει ειδικά τροποποιημένες λειτουργίες για το Facebook, ενώ δεν έχουν δημοσιευτεί περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

xperia-miro.jpg

To Xperia tipo dual έχει ελάχιστα μικρότερη οθόνη από το miro, η οποία είναι 3.2” ιντσών ανάλυσης 480x320 pixel και τεχνολογίας TFT. Ο επεξεργαστής του είναι Snapdragon μονοπύρηνος χρονισμένος στα 800MHz. Η φωτογραφική του μηχανή είναι 3.2 megapixel και ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 3GB, επεκτάσιμος με κάρτες μνήμης microSD. Ζυγίζει κάτω από 100 γραμμάρια και ξεχωρίζει για το ειδικό κουμπί που διαθέτει στο πλαϊνό του μέρος για εύκολη εναλλαγή μεταξύ των δύο αριθμών στις κάρτες sim.

tipo.jpg

Link.png Site: Xperia Miro

Link.png Site: engadget.com

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η SONY πήρε μεγάλη φορά και αραδιάζει συσκευές, μάλλον δεν θα της βγει σε καλό.

Για τα συγκεκριμένα μοντέλα δε νομίζω να πιάσει και τόσο η αγορά... λίγοι επιλέγουν συσκευή με υποδοχή για 2 sim ως πρώτη άλλα φυσικά και ως δεύτερη μιας και δεν έχει ουσία!

Επίσης πιστευώ ότι δεν θα είναι σε προσιτή τιμή.

Δημοσ.

Για τα συγκεκριμένα μοντέλα δε νομίζω να πιάσει και τόσο η αγορά... λίγοι επιλέγουν συσκευή με υποδοχή για 2 sim ως πρώτη άλλα φυσικά και ως δεύτερη μιας και δεν έχει ουσία!

εννοείς δεν έχει ουσία για εσένα. εγώ ξέρω 3 άτομα που χρησιμοποιούν τέτοια συσκευή, 1 που θέλει να αγοράσει και εδώ που τα λέμε αν το SGS2 μου είχε υποδοχή και για δεύτερη sim δεν θα με χάλαγε καθόλου.

Δημοσ.

εννοείς δεν έχει ουσία για εσένα. εγώ ξέρω 3 άτομα που χρησιμοποιούν τέτοια συσκευή, 1 που θέλει να αγοράσει και εδώ που τα λέμε αν το SGS2 μου είχε υποδοχή και για δεύτερη sim δεν θα με χάλαγε καθόλου.

Για μένα σίγουρα δεν έχει ουσία και στους περισσότερους πιστεύω ισχυει αυτό! Το να γνωρίζεις ένα ποσοστό που χρησιμοποιεί τέτοιες συσκευές δεν σημαίνει απαράιτητα ότι θα πάει καλά η αγορά.

Επίσης μη συγκρίνεις το SGS2 με τα μουφοSONY που αναφέρουμε στη συζήτηση, αν το πας έτσι τότε κ εμένα δεν θα με χαλούσε το iphone με δεύτερη υποδοχή για sim.

Δημοσ.

Για μένα σίγουρα δεν έχει ουσία και στους περισσότερους πιστεύω ισχυει αυτό! Το να γνωρίζεις ένα ποσοστό που χρησιμοποιεί τέτοιες συσκευές δεν σημαίνει απαράιτητα ότι θα πάει καλά η αγορά.

Επίσης μη συγκρίνεις το SGS2 με τα μουφοSONY που αναφέρουμε στη συζήτηση, αν το πας έτσι τότε κ εμένα δεν θα με χαλούσε το iphone με δεύτερη υποδοχή για sim.

άρα συμφωνούμε. ας υπάρχει και αν θέλει κάποιος να την χρησιμοποιήσει αυτή την δυνατότα ας το κάνει.

Δημοσ.

Ηδη samsung & HTC,εχουν ανακινωσει και αυτοι τα πρωτα καινουρια κινητα τους με dualsim.

Οποταν η στροφη προς αυτη τη κατευθυνση ειναι μαλλων γενικη και οχι μονο απο την πλευρα της SONY!

Γνωμη μου αν,το προωθησουν και στα δυνατα τους μοντελλα,θα κανουν πολλους χρηστες χαρουμενους!

Δημοσ.

άρα συμφωνούμε. ας υπάρχει και αν θέλει κάποιος να την χρησιμοποιήσει αυτή την δυνατότα ας το κάνει.

Εγώ σου το ανέφερα ως παράδειγμα.

Το ότι θα υπάρχει ποσοστό που θα αγοράσει τη συσκευή είναι σίγουρο όμως θα είναι μικρό μιας και οι συγκεκριμένες συσκευές δε νομίζω να είναι σε προσιτή τιμή και δεν θα σου προσφέρουν τις δυνατότητες που θα μπορούσες να έχεις σε μια άλλη, αυτό βέβαια είναι σχετικό με το τι απαιτεί ο καθένας από μια συσκευή...

Αν ξεφεύγουν τα 150+ ευρο τότε είναι τσάμπα λεφτά.

Δημοσ.

Βαρέθηκα το ίδιο και βαρετό design που δίνει η SONY στις συσκευές της...Τουλάχιστον όταν ήταν sony ericsson τα design ήταν διαφορετικά σχεδόν σε κάθε συσκευή (xperia play, pro, arc...). Επείσης θεωρώ μεγάλη αποτυχία την κυκλοφορία αυτών των συσκευών. μΜπορώ να καταλάβω τη συσκευή με τις 2 sim η οποία είναι πρακτική. Αλλά πιστευώ πως θα έπρεπε να είχε καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστηκά.

Δημοσ.

Εμπρός στο δρόμο που άνοιξαν οι κινέζοι...Εδώ και χρόνια περιμένω το ένα και μοναδικό τηλέφωνο που κουβαλάω να έχει δύο sim. Ούτε δύο κινητά ούτε δύο σειρές με ματζαφλάρια και αξεσουάρ...Στα 140-150€ από κίνα παίζει το lenovo A750 και άλλα που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα παλιά τρισάθλια, ή με αυτά που πουλάει ο Ζερβουδάκης...

Αν ισχύει και αυτό που λέει ο ektor7 τότε με βλέπω να αλλάζω πάλι κινητό...

Δημοσ.

Βαρέθηκα το ίδιο και βαρετό design που δίνει η SONY στις συσκευές της...Τουλάχιστον όταν ήταν sony ericsson τα design ήταν διαφορετικά σχεδόν σε κάθε συσκευή (xperia play, pro, arc...). Επείσης θεωρώ μεγάλη αποτυχία την κυκλοφορία αυτών των συσκευών. μΜπορώ να καταλάβω τη συσκευή με τις 2 sim η οποία είναι πρακτική. Αλλά πιστευώ πως θα έπρεπε να είχε καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστηκά.

για το παρόμοιο design θα συμφωνήσω,αλλά καθόλου βαρετό.Στο design η Sony είναι απτις πρώτες εταιρίες,πιστεύω.Αυτές οι συσκευές,τουλάχιστον το Miro είναι οι συνέχεια του X8.Όσο για τα χαρακτηριστικά, θα θεωρηθεί αναβάθμιση αν όμως παραμείνει στα ίδια ύψη η τιμή. λινκ

όπως βλέπεις η cpu αναβαθμίστηκε,και οι νεες cpu έχουν απείρως καλύτερο overclock σε σχέση με την γενιά του X8/X10/X10mini(pro).η Ram 512>168,5MP>3.12 MP.

Αν όμως το συγκρίνουμε με το sole,που είναι πολύ καλύτερο κινητό και κοστίζει 220 τότε η τιμολόγηση του Miro θα πρεπε να είναι γύρω στα 150 Ευρώ Max.

Δημοσ.

κι όμως απευθύνονται σε μεγάλο κοινό..

Το οποίο αυτή τη στιγμή είτε κουβαλάει δύο κινητά, είτε έχει κινέζικο κινητό με 2 sim...

πάντως τα specs τα κατατάσσουν στα φτηνιάρικα κινητά..

ελπίζω και η τιμή..

Δημοσ.

800 ghz επεξεργαστής με android icecream? Καλό σουρσιμο μέχρι να το πεταξεις στον τοίχο .

Πρώτον είναι mhz... ναι στα 800 mhz... τι να τον κάνεις ισχυρότερο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο; Τηλέφωνα να παίρνει, μηνύματα να στέλνει, το app του facebook να τρέχει, καμιά ψιλοφωτογραφία για όταν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και το site του xscores να ανοίγει για το στοίχημα. Δεν παίρνει ο άλλος smartphone των ~150€ για workstation. Έλεος δηλαδή με την ισχύ του επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...