jokerakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Insomniacηδες πρόβλημα.Λοιπόν έχω ένα router oxygen της wind κάνοντας στον υπολογιστή μου πολύ συχνές αποσυνδέσεις.Τι εννοώ;; Για καιρό πίστευα οτι το καλώδιο ethernet ήταν η αιτία για τοις αποσυνδέσεις....wrong... έβαλα μια pci ασύρματη κάρτα δικτύου και συνεχίζονται οι αποσυνδέσεις... την ίδια ώρα στο netbook του αδελφού μου υπάρχει κανονικά internet. Λογικά κάτι τρέχει με τον υπολογιστή μου για την ακρίβεια δεν τρέχει αλλα τεσπα...Τι φταίει;;;Αναβάθμιση στα drivers έκανα και manual και με το driver genius αλλα τα ίδια. Ακούω λύσεις....
nrkmaiden Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Οταν λες αποσυνδεσεις ειναι σα να κανει επανεκινηση το ρουτερ???
jokerakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 οχι το router λειτουργεί μια χαρά.το pc κάνει τις αποσυνδέσεις.δηλ. έκει που δείχνει οτι είναι συνδεδεμένο εκεί στα καλά του καθουμένου βγάζει το τριγωνάκι με το θαυμαστικό.
flogerakos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μαλλον το antivirus/ firewall ειναι ο φτεχτης....
jokerakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Στην αρχή και εγώ έτσι έλεγα το απενεργοποίησα και πάλι τα ίδια.τώρα που το είπες θα απεγκαταστήσω το avg και θα το αφήσω έτσι και βλέπω.... ίσως και χαζή ερώτηση :υπάρχει περίπτωση να μη δίνει το τροφοδοτικό αρκετό ρεύμα στις pci έχω ένα chieftec 350w.
nrkmaiden Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πες μας τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη λιγο αναλυτικα.
jokerakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 pentium 4 3.4ghz ascrock 4core dual vsta 3gb ram nvidia gf 8500gt 1 sata wd 250gb chieftec 350watt και κουτί asus vento με 3 ledfan
haris013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 δωσε τα χαρακτηριστηκα της γραμμης σου.. μπορει να φταει και η συνδεση
jokerakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 δωσε τα χαρακτηριστηκα της γραμμης σου.. μπορει να φταει και η συνδεση στο πρώτο post αναφέρω οτι την ίδια ακριβώς στιγμή ο υπολογιστής του αδελφου μου έχει internet...για αυτο υποθέτω οτι φταίει το pc μου.
rotting Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ψαξου με τα φιλτρακια κ το καλωδιο που παει στην τηλεφωνικη γραμμη! edit: ακυρο,τωρα προσεξα κ εγω για το αλλο pc
z@xos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ο αδερφός σου πως επικοινωνεί με τον router, ασύρματα ή ενσύρματα? Αν παίζει ασύρματα δοκίμασε να βάλεις ένα καλώδιο και να κλείσεις τον wifi αντάπτορα να δεις πως συμπεριφέρεται το netbook. Aν παίζει και αυτός ενσύρματα τότε δοκίμασε να συνδέσεις το δικό σου pc στο interface του router που χρησιμοποιεί ο αδερφός σου. Αν συνεχίσει το πρόβλημα τότε δοκιμάζεις μία καρτούλα δυκτίου pci. Και άν δεν διρθωθεί και πάλι τότε έχεις software πρόβλημα. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείς σε άλλο interface του router.
jokerakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ο αδερφός σου πως επικοινωνεί με τον router, ασύρματα ή ενσύρματα? Αν παίζει ασύρματα δοκίμασε να βάλεις ένα καλώδιο και να κλείσεις τον wifi αντάπτορα να δεις πως συμπεριφέρεται το netbook. Aν παίζει και αυτός ενσύρματα τότε δοκίμασε να συνδέσεις το δικό σου pc στο interface του router που χρησιμοποιεί ο αδερφός σου. Αν συνεχίσει το πρόβλημα τότε δοκιμάζεις μία καρτούλα δυκτίου pci. Και άν δεν διρθωθεί και πάλι τότε έχεις software πρόβλημα. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείς σε άλλο interface του router. ο αδελφός μου επικοινωνεί ασύρματα όπως και εγώ τώρα.στο pc μου έχω και κάρτα pci ethernet και pci ασύρματου δικτύου και συνεχίζεται το πρόβλημα.interface εννοείς την θύρα ethernet? και ακόμα το πιο παράλογο δεν το ανέφερα.όταν αλλάζω το καλώδιο ethernet απο τη μια θύρα στην άλλη είτε στο pc είτε στο modem το πρόβλημα διορθώνεται αλλα για λίγη ώρα και μετά πάλι τα ίδια...
z@xos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ναι, όταν λέω Interface εννοώ θύρα ethernet. Δοκίμασε να μην έχεις καθόλου καλώδιο δυκτίου στο pc σου και να παίξεις μόνο ασύρματα να δούμε τι θα γίνει. Επίσης κάνε αυτό που προείπα, να βάλεις το netbook σύνδεση με καλώδιο και να κλείσεις το wifi και πες τι γίνεται.
jokerakias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Λοιπόν έβγαλα το anivirus(avg) και έβαλα ένα άλλο (eset) και εδώ και δύο μέρες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.ελπίζω να συνεχίσει έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα