Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να κάνω τον browser να μην ανοίγει μόνος του διαφημίσεις;

Τώρα για παράδειγμα άνοιξε ένα καινούριο browser window με διεύθυνση http://static.williamhill.com/stoixima-euro-2012/

Χρησιμοποιώ ήδη το adblock plus αλλά από ότι φαίνεται δε φθάνει!

Δημοσ.

AdBlock + Adblock Plus + Ghostery + browser Protect + Better Privacy

Αυτά χρησιμοποιώ και δεν ανοίγει τίποτα.

Πληροφοριακά, έχεις δει διαφορά στην ταχύτητα του browser σου με και χωρίς αυτά τα πρόσθετα???

Αυτά σε ποιον browser τα τρέχεις;

Εγώ με AdBlock Plus + NoScript (Πρόσθετα του Firefox είναι) έχει καιρό να μου πετάξει έτσι διαφήμιση...

Απλά το NoScript θέλει λίγο υπομονή να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να μην σου μπλοκάρει και τα sites, τα οποία εμπιστεύεσαι και χρησιμοποιείς καθημερινά...

Δημοσ.

Δηλαδή το AdBlock απο μόνο του, δεν κάνει τίποτα;

Εμένα μια χαρά μου έκανε....Απλά υπήρχαν κάποια banners που το παρέκαμπταν.

Σε συνδυασμό με το NoScript δεν βγαίνει τίποτα...

Δημοσ.

To Ghostery τελικά το αφαίρεσα καθώς θεωρώ ότι πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει.

δοκίμασε το adfender Link

Πιστεύω ότι οι καλύτερες λύσεις είναι σε layers πιο πάνω από το λειτουργικό σύστημα, δηλαδή σε operating system agnostic solutions.

Το λέω γιατί βλέπω ότι θέλει windows το proggie.

Δημοσ.

Αυτά σε ποιον browser τα τρέχεις;

Firefox

Πληροφοριακά, έχεις δει διαφορά στην ταχύτητα του browser σου με και χωρίς αυτά τα πρόσθετα???

Όχι ιδιαίτερη.

To Ghostery τελικά το αφαίρεσα καθώς θεωρώ ότι πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει.

Τι πρόβλημα σου δημιούργησε? Βασικά εγώ το χρησιμοποιώ γιατί εμφανίζει ακριβώς τι ανοίγει μαζί με την σελίδα (adsense,analytics etc)

Δημοσ.

Firefox

Όχι ιδιαίτερη.

Τι πρόβλημα σου δημιούργησε? Βασικά εγώ το χρησιμοποιώ γιατί εμφανίζει ακριβώς τι ανοίγει μαζί με την σελίδα (adsense,analytics etc)

Μερικά στοιχεία κάποιων σελίδων έχουν φτιαχθεί να μην ανοίγουν όταν τρέχει το συγκεκριμμένο πρόγραμμα, με άλλα λόγια αν δεν μαζέψουν τα στατιστικά τους δεν εμφανίζονται καν.Είναι και αυτός ένας τρόπος να βγάζουν οι σελίδες έσοδα.

Δημοσ.

Απλα περνα το adblock στον firefox και ξεχνας μια για παντα διαφημισεις και αναδιομενα παραθυρα. Αν χρησιμοποιεις το adblock σε chrome τοτε εχεις κανονικα αναδιομενα παραθυρα και μερικες φορες διαφημισεις. Επισης το επισημο προγραμμα ειναι τι adblock και οχι το adblock plus.

Εγω με το adblock τοσα χρονια δεν εχω κανενα προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...