newtech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. Όταν αποφασίσω να το πάρω από αυτό το κατάστημα, θα επικοινωνήσω μαζί τους και βλέπουμε. ... μα αυτο σου λεω και το ειπε κ ο φιλος... Αυτοι σαφος και θα σου πουν.. 90% change to pass.. !!!
nek4d Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Απ' ότι είχε πει ένας φίλος σε άλλο θέμα, δε θα υπάρξει πρόβλημα αν έχει την επιγραφή GIFT (μίλησε στο chat όπως είχε αναφέρει). Αν τελικά καταλήξω σ' αυτό, θα επικοινωνήσω να είμαι σίγουρος. το gift ειναι το χειροτερο, δεν ειναι τοσο ηλιθιοι, καθε μερα εισαγονται απειρα προιοντα gift απο ebay κ ξερουν τι γινεται. βαλτε μικρη αξια (40-60$) για να το αφησουν. (κ μην ρωτατε τους κινεζους, δεν εχουν ιδεα για το ελληνικο τελωνειο, οτι τους πειτε εσεις θα κανουν).
kostasR1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 το gift ειναι το χειροτερο, δεν ειναι τοσο ηλιθιοι, καθε μερα εισαγονται απειρα προιοντα gift απο ebay κ ξερουν τι γινεται. βαλτε μικρη αξια (40-60$) για να το αφησουν. (κ μην ρωτατε τους κινεζους, δεν εχουν ιδεα για το ελληνικο τελωνειο, οτι τους πειτε εσεις θα κανουν). φίλε ότι αξία και να βάλει ο κινέζος αν σου το πιάσουν, θα ζητήσουν από εσένα απόδειξη πληρωμής, πχ paypal receipt, επίσης θα εξετάσουνε και πόσο πωλείται στη χώρα το προϊόν και μετά θα σου ράψουνε κοστούμι...
pantpesl2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Τελικά κατέληξα στο Ainol NOVO 7 Aurora II που πρότεινε ο φίλος val007. Θα περιμένω λιγάκι μέχρι να το φέρουν στο DinoDirect και με κάποιο κουπόνι να πέσει λίγο η τιμή.
Voliminal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ρε guys, βλέπω ωραία φάση εδώ. Κομπλέ εργαλειάκια σε τέλειες τιμές. Μπορώ να πω ότι ψήνομαι άσχημα να τσιμπήσω ένα και εγώ, αλλά ρε συς.. Δεν φοβάστε το γεγονός ότι είναι κινεζιές αυτά? Edit: Ειδικά τώρα που έψαξα κι όλας λίγο, 2πύρινο στα 1.5Ghz με IPS το Ainol novo 7 Aurora II πάνω κάτω το βρίσκεις με 135€ έχω τρελαθείιιιιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα