makaveli21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα σε κάτι βοήθεια αν σας είναι εφικτό. Έχω εγκατεστημένο το avast 7.0 και παρ'οτι προσπαθώ να παίξω ένα παιχνίδι (για την ακρίβεια 1 patch παιχνιδιού), εκείινο μου το μπλοκάρει. Ενώ ότάν είναι απενεργοποιημένο το avast, δουλεύει μια χαρά. Καμία ιδέα για το τι πρέπει να κάνω; Έχω δοκιμάσει να βάλω όλο το φάκελο στο excluisions του antivirus αλλά τίποτα. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει παρακαλώ πολύ!
dewn735 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Γνώμη μου: κατέβασε άλλο patch, ή κλείσε το antivirus τελείως. Τα antivirus ή τα εχεις μόνιμα ανοιχτά ή καθόλου - μέση λύση τύπου "το έχω ανοιχτό αλλά άμα μου χτυπάει για ιό στο crack το κλείνω" δεν έχει νόημα
Acepower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 To patch που εγκατέστησες για το παιχνίδι, είναι official patch, από την εταιρία που κυκλοφόρησε και το παιχνίδι ή κάποιο unofficial, που προσθέτει "έξτρα" δυνατότητες; Αν είναι unofficial patch έλεγξέ το, ανεβάζοντάς το, στο Virus Total, για να στο ελέγξει, με όλες τις γνωστές μηχανές antivirus.
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 To patch που εγκατέστησες για το παιχνίδι, είναι official patch, από την εταιρία που κυκλοφόρησε και το παιχνίδι ή κάποιο unofficial, που προσθέτει "έξτρα" δυνατότητες Ο makaveli μάλλον μιλάει για Nocd patch ή για κανένα trainer @makaveli: Αυτό το Patch πρέπει να το τρέχεις συνέχεια; Αν απενεργοποιήσεις το avast, τρέξεις μια φορά το patch για να κάνει τα δικά του μετά δεν τρέχει το παιχνίδι με το avast ενεργό; Αν πρόκειται για trainer που πρέπει να τρέχει συνέχεια, Πήγαινε στιην ασπίδα συμπεριφοράς, πάτα για προχωρημένους και επέλεξε Ερώτηση στην ενέργεια και στις εμπιστευόμενες διεργασίες κάνε προσθήκη και μετά με περιήγηση βρες το εκτελέσιμο και πρόσθεσε το στη λίστα.
makaveli21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μήπως μμπορέσει κάποιος και με βοηθήσει. Το παιχνίδι στο οποίο αναφέρομαι΄είναι το PES 2012. Κατέβασα το patch του jenkey1002 που είναι ένα patch για το euro 2012. Όταν είναι ανοιχτό το antivirus, δεν μεαφήνει να εκτελέσω το παιχνίδι, σαν κάτι να το μπλοκάρει. Πάει να φορτώσει, το βλέπω και στον cursor αλλά μετά καμία αντίδραση, κανένα μήνυμα. Όταν είναι κλειστό το antivirus το τρέχει σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι το patch είναι υγειές. Απλώς κάτι μάλλον ύποπτο φαίνεται ότι βρίσκει το antitvirus και μπλοκάρει την όλη διαδικασία. Αν έχετε καμία γνώμη επιπλέον, θα σας ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ και πάλι!
Acepower Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Για να μην έχεις απλώς την "εντύπωση", ότι το patch είναι υγιές, βεβαιώσου, όπως έγραψα πριν, στο Virus Total.. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Ένα upload, ενός λεπτού είναι...
makaveli21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Για να μην έχεις απλώς την "εντύπωση", ότι το patch είναι υγιές, βεβαιώσου, όπως έγραψα πριν, στο Virus Total.. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Ένα upload, ενός λεπτού είναι... @ acepower: Μας έβγαλε "καθαρούς" και το virus total. Κάτι άλλο θα πρέπει να συμβαίνει....
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μήπως μμπορέσει κάποιος και με βοηθήσει. Το παιχνίδι στο οποίο αναφέρομαι΄είναι το PES 2012. Κατέβασα το patch του jenkey1002 που είναι ένα patch για το euro 2012. Όταν είναι ανοιχτό το antivirus, δεν μεαφήνει να εκτελέσω το παιχνίδι, σαν κάτι να το μπλοκάρει. Πάει να φορτώσει, το βλέπω και στον cursor αλλά μετά καμία αντίδραση, κανένα μήνυμα. Όταν είναι κλειστό το antivirus το τρέχει σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι το patch είναι υγειές. Απλώς κάτι μάλλον ύποπτο φαίνεται ότι βρίσκει το antitvirus και μπλοκάρει την όλη διαδικασία. Αν έχετε καμία γνώμη επιπλέον, θα σας ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ και πάλι! Το patch φαντάζομαι το τρέχεις μια φορά και μετά απλώς τρέχεις το παιχνίδι, έτσι; Αυτό που είπα παραπάνω το έκανες; [...]πήγαινε στην Ασπίδα συμπεριφοράς, πάτα για προχωρημένους και επέλεξε Ερώτηση στην Ενέργεια και στις Εμπιστευόμενες Διεργασίες κάνε προσθήκη και μετά με περιήγηση βρες το εκτελέσιμο και πρόσθεσε το στη λίστα. Θα κάνεις δηλαδή δεξί κλικ->ιδιότητες στην συντόμευση από την οποία τρέχεις το παιχνίδι και δες ποιο είναι το εκτελέσιμο που τρέχει. Πήγαινε στην ασπίδα συμπεριφοράς και κάνε αυτό που σου είπα παραπάνω. Αν το κάνεις 'Ερώτηση', το avast θα σε ρωτάει τι να κάνει α βρει κάτι ύποπτο και έτσι θα μπορέσεις να του πεις ότι εμπιστεύεσαι την διεργασία και να την επιτρέψει. Αν η συντόμευση έχει κάτι άλλο από το C:\program files\konami\pes2012\pes2012.exe ή έχει παραμέτρους μετά το exe θα ήθελα να κάνεις αντιγραφή τον προορισμό από την συντόμευση και επικόλληση σε ένα μήνυμα για να το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα