Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 μα καλα, ειναι δυνατον?? και μετα λεμε για το Mr.Smith οτι ειναι λιγο οτι σου κατσει.. 2 περιστατικα με ανοιγμενη συσκευασια ειναι παρα πολλα. τι τους ειπες!? ..και τι σου ειπαν αυτοι οταν τους ειπες οτι τους ειπες!?!? Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα. με όλη την καλή διάθεση , χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν , άπλα αυτό θυμήθηκα όταν διάβασα το ποστ. Να ευθυμήσουμε και λίγο Σωστος! (ουτε απο μενα καμια διαθεση να προσβαλω τον φιλο μας. "Προσεχε τον" () ομως γιατι ειναι παρεξηγησιαρης και παραπονιαρης - ασχολεισαι μαζι του για καλο του και μετα σου την λεει ασχημα κι ολας )
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα. νομιζα οτι εννοουσες πως το πηρες και εσυ απο e-shop και σου ετυχε να ειναι ανοιχτη η συσκευασια edit: το αστειο ειναι πως το ξαναδιαβαζω το ποστ "Τωρα εμεις η "συναντηθηκαμε" στο ιδιο eshop, η δεν ησουν ο μονος που του εδωσαν ανοιγμενη συσκευασια!!" και παλι το ιδιο καταλαβαινω! χαχαχα
christs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 και εγω φιλε matrixxx το ιδιο πραγμα με το παιδι καταλαβα. Πάντως για όσους θέλουν να αποφύγουν τις "εκπλήξεις" του e-shop το έχει και στα mm με 10 ευρώ παραπάνω και σφραγισμένο! Εσυ μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια γι αυτο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μηπως σας μπερδεψαν τα εισαγωγικα; Βγαλτε τα. (απο τη φραση μου η μια περιπτωση που αναφερω ειναι να ειναι ο μονος που του εδωσαν ανοιχτο, η αλλη να μην ειναι ο μονος. Πως μπορει να ειναι ο μονος και να εχουν δωσει και - σε μενα πχ οπως σκεφτηκατε - αλλη ανοιχτη μονο εσεις μπορειτε να μου το εξηγησετε! ΥΓ. Δεν παρηγγειλα ΠΟΤΕ μου απο το eshop κινητο τηλεφωνο.)
Orfeus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 καταρχην να πω οτι atrix lapdock στο σκρουτζ παιζει 399 οποτε η τιμη των MM ειναι κομπλε 349 και multirama δεν το εχει 299. Η τριτη περιπτωση συναντησης μας ειναι να δουλευες εκει. Οπως κ να εχει ανοιγμενο σημαινει μτχ. Κ αρα αλλη τιμη. Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_918D με τη χρήση Insomnia App
runner69 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Τωρα εμεις η "συναντηθηκαμε" στο ιδιο eshop, η δεν ησουν ο μονος που του εδωσαν ανοιγμενη συσκευασια!! Θα συναντησε ο φιλτατος matrixxx καποιον στο eshop που θα παραπονιοταν για την ανοιγμενη συσκευασια. H περιπτωση ο matrixxx να ειναι ο υπαλληλος του eshop που ακουγε τα παραπονα απορριπεται.
Orfeus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 προφανεστατα χαβαλεδιαζουμε.αλλα ειμαι βεβαιος οτι το ανοιγμενο τηλ το εφαγε αλλος. Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_918D με τη χρήση Insomnia App
c0prse_grinder Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ειμαι τωρα στη vodafone εδω στη Λαμια και περιμενω τη σειρα μου.. και η μπροστινη.. ζηταει ενα κινητο να αγορασει μπλα μπλα..της λεει η πωλητρια τι χρωμα το θελετε, εχουμε μπλε και μαυρο.. λεει η κυρια: μπορω να τα δω? πωλητρια: ναι φυσικα :: παει τα φερνει και τα δυο, τα ΞΕΣΦΡΑΓΙΖΕΙ και της τα δινει να διαλεξει :: κυρια: τελικα το μπλε θελω πωλητρια: ωραια, σας το ετοιμαζω :: ταυτοχρονα πακεταρει το μαυρο παλι και το βαζει πισω στη θεση του:: παρομοια περιστατικο μου τυχε τις προαλλες στην ΕλεκτροΝΕΤ.. μα αφου τα ξεσφραγιζουν..πως θα τα πουλησουν μετα?!
Orfeus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γι αυτο υπαρχουν κ τα δοκιμαστηρια.Βλεπε ΜΜ Πλαισιο που εχουν στημενα το 90% των συσκευων.Σε οτεσοπ ιδια φαση με st15 με τη διαφορα οτι εσκασε στον παγκο.K πακεταριστηκε σα να μην εγινε τπτ. Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_918D με τη χρήση Insomnia App
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Οταν ξερεις οτι θα βρεθουν πολλα "ζωα" που θα φανε ενα ανοιχτο γιατι να μην τα ανοιγεις δυο-δυο; Το τι κανει το καθε μαγαζι (vodafone κλπ) ειναι δικο του προβλημα. Προφανως ο χαβαλεδιαζων παραπανω δεν ειναι αυτος που συναντησα την Παρασκευη. Μονος του θα ηταν οταν παραλαμβανε, μονη του παρεα μεσα στο μαγαζι ηταν ο πωλητης συμφωνα με οσα ειπε. Και μενα μου εκανε εντυπωση που ειδα και αλλον πελατη μεσα στο μαγαζι οταν πηγα να παραλαβω τις "οδοντογλυφιδες", συνηθως ειναι αδειο.
Orfeus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Πολυς κοσμος τρωει ανοιχτα ή σφραγισμενα με ταινια του μαγαζιου. Εγω πηγα Τεταρτη κ ναι μεσα ηταν κ μια κοπελια που ψωνιζε ποντικι.Το δικο μου στανταρ το φαγε αλλος. Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_918D με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα