keratsinious Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 προσωπικά δεν δίνω τόσα λεφτά αλλά νομίζω ότι είναι καλή τιμη από μεγάλο κατάστημα http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007821&sid=1
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 προσωπικά δεν δίνω τόσα λεφτά αλλά νομίζω ότι είναι καλή τιμη από μεγάλο κατάστημα http://www.e-shop.gr...EL.007821&sid=1 εχει ξαναναιβει η συγκεκριμενη προσφορα και βασικα δεν θεωρειται και μεγαλη προσφορα καθως ειναι 10 ευρω κατω απ'τον ανταγωνισμο (και του e-shop το μοντελο κατα 99% παραεισαγωγης ειναι)
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ωραιο τηλεφωνακι,καλα specs αλλα android 2.3 εχει ηδη παρει ics. και μεχρι τελος του μηνα εχει δεσμευτει η μοτο οτι θα παρουν παντου τα ραζρ την ics μεσω xda παντως την περνας πανευκολα την 4.0.4
mpokwsths Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είναι λίγο τεράστιο για 4.3in οθόνη. Χαλαρά δίνεις άλλα 30€ και παίρνεις το καλύτερο Galaxy Nexus.
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είναι λίγο τεράστιο για 4.3in οθόνη. Χαλαρά δίνεις άλλα 30€ και παίρνεις το καλύτερο Galaxy Nexus. το καλυτερο ειναι υποκειμενικο. ναι το nexous εχει τα +: pure android, μεγαλη οθονη τελειας αναλυσης, αναβαθμισεις αλλα το motorola απο ποιοτητα κατασκευης δεν πιανεται.. και η οθονη του ειναι πολυ καλη και γενικοτερα στα 339 ειναι απ'τις καλυτερες vfm επιλογες αυτης της περιοδου
Orfeus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εγω πηγα να παραλαβω γιατι το παρηγγειλα και απογοητευτηκα πληρως. εχοντας δωσει τον γαλαξια 1,περιμενα να παρω ενα διπηρυνο. μου φερνουν τη συσκευασια του τηλεφωνου και απογοητευση. ανοιγμενη και χτυπημενη.δεν παρελαβα τελικα.
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εγω πηγα να παραλαβω γιατι το παρηγγειλα και απογοητευτηκα πληρως. εχοντας δωσει τον γαλαξια 1,περιμενα να παρω ενα διπηρυνο. μου φερνουν τη συσκευασια του τηλεφωνου και απογοητευση. ανοιγμενη και χτυπημενη.δεν παρελαβα τελικα. πολυ καλα εκανες και δεν το πηρες! ελεος δηλαδη.....
Orfeus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 την εχω πατησει απο το smartshop που μου ειχε στειλει ενα P1i με τις φωτο και τις επαφες αλλουνού και μετά έτρεχα... Τελικά για την ιστορία χτύπησα ένα atrix+ lapdock 349€ στα ΜΜ Ρέντη. Μεγάλη ξενέρα πάντως..
kingdragon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Εγώ παρέλαβα κλειστό κανονικά και πήρα για φίλο κι άλλο...
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 την εχω πατησει απο το smartshop που μου ειχε στειλει ενα P1i με τις φωτο και τις επαφες αλλουνού και μετά έτρεχα... Τελικά για την ιστορία χτύπησα ένα atrix+ lapdock 349€ στα ΜΜ Ρέντη. Μεγάλη ξενέρα πάντως.. γιατι δεν το επαιρνες απο καποιο απ'τα καταστηματα του skroutz? εκτος και αν σου χρειαζεται το lapdock..
xetasa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πάντως για όσους θέλουν να αποφύγουν τις "εκπλήξεις" του e-shop το έχει και στα mm με 10 ευρώ παραπάνω και σφραγισμένο!
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 εγω πηγα να παραλαβω γιατι το παρηγγειλα και απογοητευτηκα πληρως. εχοντας δωσει τον γαλαξια 1,περιμενα να παρω ενα διπηρυνο. μου φερνουν τη συσκευασια του τηλεφωνου και απογοητευση. ανοιγμενη και χτυπημενη.δεν παρελαβα τελικα. Τωρα εμεις η "συναντηθηκαμε" στο ιδιο eshop, η δεν ησουν ο μονος που του εδωσαν ανοιγμενη συσκευασια!!
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τωρα εμεις η "συναντηθηκαμε" στο ιδιο eshop, η δεν ησουν ο μονος που του εδωσαν ανοιγμενη συσκευασια!! μα καλα, ειναι δυνατον?? και μετα λεμε για το Mr.Smith οτι ειναι λιγο οτι σου κατσει.. 2 περιστατικα με ανοιγμενη συσκευασια ειναι παρα πολλα. τι τους ειπες!? ..και τι σου ειπαν αυτοι οταν τους ειπες οτι τους ειπες!?!?
keratsinious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 μα καλα, ειναι δυνατον?? και μετα λεμε για το Mr.Smith οτι ειναι λιγο οτι σου κατσει.. 2 περιστατικα με ανοιγμενη συσκευασια ειναι παρα πολλα. τι τους ειπες!? ..και τι σου ειπαν αυτοι οταν τους ειπες οτι τους ειπες!?!? με όλη την καλή διάθεση , χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν , άπλα αυτό θυμήθηκα όταν διάβασα το ποστ. Να ευθυμήσουμε και λίγο http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα