Προς το περιεχόμενο

Xperia sola VS Neo v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδια.. θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτα τα δυο κινητα κατα υπερ..γενικα γνωμες.. ειμαι υπερ του σολα.. παρολου που ακουσα για τν μπαταρια.. δεν με ενοχλη και καθε μερα να το εχω στν φορτιση.. αυτη την στιγμη εχω το ideos x5...οποτε θελω να μου δωσεται γνωμες.. :rolleyes: ^_^

Επεξ/σία από 1925lover
Δημοσ.

γεια σας παιδια.. θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτα τα δυο κινητα κατα υπερ..γενικα γνωμες.. ειμαι υπερ τ σολα.. παρολου π ακουσα γ τν μπαταρια.. δν με ενοχλη και καθε μερα να τ εχω στν φορτιση.. αυτη τν στιγμη εχω τ ideos x5...οποτε θελω να μ δωσεται γνωμες.. :rolleyes: ^_^

εμενα εχει κρατήσει 2.5μερες η σολα,τα 50 ευρω διαφορα,πιστεύω τα αξίζει και με το παραπάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω ετσι πιστευω... και για αυτο και το παραγκλιλα :rolleyes:

Επεξ/σία από 1925lover
  • Moderators
Δημοσ.

Σε παρακαλω μη γραφεις με γραφη sms. Βαζε ολα τα γραμματα στις λεξεις. Επισης τροποποιησε το ποστ σου με βαση αυτο που σου ανεφερα.

Δημοσ.

τωρα τελευτεα.. εχει μπει στο μυαλο μου... κατι για wp.. δεν ξερω γιατι.. αλλα τα android ιδιο περιβαλον οπως ολα... δεν ξερω.. καμια γνωμη?

Δημοσ.

τωρα τελευτεα.. εχει μπει στο μυαλο μου... κατι για wp.. δεν ξερω γιατι.. αλλα τα android ιδιο περιβαλον οπως ολα... δεν ξερω.. καμια γνωμη?

Ακριβώς το αντίθετο.

Tα Windows Phone και το iOS έχουν μην εξεργάσιμο interface

εν αντιθέσει με τις Android συσκευές που μπορείς να αλλάξεις

γραμματοσειρά

εικονίδια

transitions

transparency

και γενικά όλο το GUI.

Δημοσ.

Ακριβώς το αντίθετο.

Tα Windows Phone και το iOS έχουν μην εξεργάσιμο interface

εν αντιθέσει με τις Android συσκευές που μπορείς να αλλάξεις

γραμματοσειρά

εικονίδια

transitions

transparency

και γενικά όλο το GUI.

Το android με μια custom rom (ή έναν κατάλληλο launcher)μπορείς να το κάνεις iPhone(για wp δεν γνωρίζω αλλά υπάρχει ένας launcher που δεν χρειάζεται root), ενώ αντίθετα τα άλλα 2 λειτουργικά δεν μπορείς να τα αλλάξεις...στο iOS μπορείς να βάλεις κάποια μικρά εφέ αλλά και πάλι μην νομίζεις τίποτα τρελό...

Πάντως και εγώ sola προτείνω και ας έχω το neo v...είναι πιο γρήγορο και έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής...

Δημοσ.

Ο σκοπός δεν είναι να μοιασει στο iPhone. Σκοπός είναι να φέρεις την εμφάνιση/λειτουργικότητα στα μέτρα σου.

Και το κάνεις χωρίς root.

Υπάρχουν περιπτώσεις ROM με ξαναγραμμένο framework.

Κάθε custom rom είναι pre rooted.

Αυτό δεν σημαίνει πως το root είναι προϋπόθεση. Απλά συνεπάγεται της αλλαγής rom.

Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2

Δημοσ.

γιατι εχω και τωρα ενα android και εχω βαρεθη.. πιστευω θα ηθελα να "γευτω" και ενα wp.. αλλα με 200 ευρο δεν ειδα και κατι που να μου τραβαει την προσοχη..

Δημοσ.

αφού το neo v είναι πολύ πιο παλιό από το sole τότε σίγουρα πήγαινε για sole.

πιστεύω πως το sole είναι το neo v αλλά πολύ πιο εξελιγμένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...