kalogeros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχω φτιάξει ένα application για το facebook, στο οποίο ο χρήστης πατάει ένα κουμπί και συμβάινουν διάφορα πραγματάκια. Αυτό που θέλω να κάνω, είναι όταν ο χρήστης πατάει το κουμπί, εάν δεν έχει κάνει like στη σελίδα μου, να του βγάζει κατάλληλο μήνυμα και τα πραγματάκια που λέγαμε να μην συμβάινουν. Έχω σπάσει το κεφάλι μου με το γαμωfacebook, έχω ψάξει όλο το net και δεν έχω βρει άκρη. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω, ότι το tutorial του κωλοfacebook για τους προγραμματιστές, πρέπει να το έχουν γράψει Πακιστανοί λαθρομετανάστες. Έχει κανένας κώδικα να δόσει ή έστω κάποια συμβουλή-οδηγία; Αν δεν θέλετε να βγει ο κώδικάς σας στη φόρα, στείλτε πμ. Δεκτή οποιαδήποτε βοήθεια.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Το facebook δε φιλοξενει την εφαρμογη σου, πρεπει να εχεις δικο σοθ web server!... Απο εκει και περα θες τα API που σου δινει...
kalogeros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εννοείται ότι έχω δικό μου server και ότι από εκεί φορτώνω την εφαρμογή μου. Ποιο api είναι αυτό που κάνει το έλεγχο εάν ένας χρήστης έχει κάνει like στη σελίδα μου; Έχεις κάποιο link με παράδειγμα να μου δόσεις;
spartakoscs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 με ενα fast googling http://stackoverflow.com/a/5100287
Rush13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Προς πληροφόρηση και μόνο τέτοιο πρόγραμμα που θές να κάνεις το facebook το ρίχνει ban και πιθανότητα να σου κάνει ban και το account σου. Το έκανε ένα φιλαράκι μου και έφαγε ban και ποινή στο account.
kalogeros Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 με ενα fast googling http://stackoverflow.com/a/5100287 Ο κώδικας που γράφει είναι php και εγώ γράφω σε asp. Θα προσπαθήσω να κάνω την μεταφορά. Με σκέτη javascript δεν γίνεται; Προς πληροφόρηση και μόνο τέτοιο πρόγραμμα που θές να κάνεις το facebook το ρίχνει ban και πιθανότητα να σου κάνει ban και το account σου. Το έκανε ένα φιλαράκι μου και έφαγε ban και ποινή στο account. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Η Aegean, ο Γερμανός και πάρα πολλές άλλες εταιρίες που έχω κοιτάξει, έχουν αυτήν τη λειτουργία στα application τους.
Rush13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Άν εννοείς μόνο για hidden content δηλαδή για να δείς το περιεχόμενο της σελίδας να πατήσει ο χρήστης like ναι δέν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πρόβλημα έχουν οι εφαρμογές τύπου quiz δέν ποιο καρτούν είσαι που κάνουν αυτόματα like σε μια σελίδα , προσκαλούν όλους τους φίλους του χρήστη και κάνουν κοινοποιήσεις. Τέτοιες τις bannάρει το facebook
kalogeros Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Άν εννοείς μόνο για hidden content δηλαδή για να δείς το περιεχόμενο της σελίδας να πατήσει ο χρήστης like ναι δέν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πρόβλημα έχουν οι εφαρμογές τύπου quiz δέν ποιο καρτούν είσαι που κάνουν αυτόματα like σε μια σελίδα , προσκαλούν όλους τους φίλους του χρήστη και κάνουν κοινοποιήσεις. Τέτοιες τις bannάρει το facebook Η περίπτωση μου είναι η πρώτη που αναφέρεις. Θα πρέπει να έχει κάνει like για να δει το περιεχόμενο. Παιδιά, κάτι σε javascript παίζει?
Rush13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 νομίζω υπάρχουν έτοιμες εφαρμογές τέτοιες , googlare μπάς και βρείς κάτι για να μήν το γράψεις απο την αρχή.
kar4fl3x Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Αν ζητας permisions για καθε νεο user που ερχετε στο app σου κανε save στη βαση σου και ελεγχο για like. Αν δεν εχει κανει like με redirect μην τον αφισεις να συνεχισει Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα