monoxromos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Παιδια καλησπερα εχω μετα απο σχετικη ερευνα σε δυο laptop και θέλω αν γινεται και εντος ημερας να παραγείλω το ενα NOTEBOOK SAMSUNG NP-300E5A-S02GR CORE I5 Με Κάρτα Γραφικών 1GB Lenovo IdeaPad Z570A i5-2430/6GB/750GB/15.6/GT520M 1GB/W7HP και η τιμη σχετικά συμφέρουσα περιπου 540 ευρώ η διαφορα ειναι στο μεν lenovo εχει σκληρο 750 GB και ενα χρονο εγγυηση στο δε samsung 500 σκληρο αλλα δυο χρονια εγγύηση Η Βοηθεια σας μου είναι πολύτιμη Ευχαριστώ
SpirosLouis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Το λέω με 80% σιγουριά ό,τι ότι και να αγοράσεις ο πωλητής αναγκάζεται να σου δώσει 2 χρόνια εγγύηση.(δες την ιστορία που είχε γίνει και με την Apple)
monoxromos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Το ρώτησα και μου είπε ο,τι δινει η αντιπροσωπεια για επαύξηση της εγγυησης πρέπει να πληρωσεις εξτρά, αλλα περα απο αυτο ως μηχανηματα τι βλεπεις;
SpirosLouis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Προσωπικά θα έπαιρνα Samsung. Καλά τα 250GB παραπάνω αλλά είναι μάρκα η Samsung + την εγγύηση. Σου προτείνω να κάνεις και ένα googling για να διαβάσεις απόψεις για το κάθε ένα από διάφορα sites, όπως και reviews.(αυτό είναι το καλύτερο για εμένα) EDIT τώρα που το βλέπω το samsung μου αρέσει και ποιο πολύ. Πουλάει μούρη
geopolit Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 και εγώ στο samsung θα πήγαινα λόγω της μεγαλύτερης εγγύησης
Kostas93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Το λέω με 80% σιγουριά ό,τι ότι και να αγοράσεις ο πωλητής αναγκάζεται να σου δώσει 2 χρόνια εγγύηση.(δες την ιστορία που είχε γίνει και με την Apple) εχω την εντύπωση πως εχεις δικιο,αλλά καλό ήταν να το ψαξει πριν αποφασισει.to samsung εχει καλύτερη καρτα γραφικών και επεξεργαστη
monoxromos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Παιδια ευχαριστώ λεω και εγω για το samsung απλα να ρωτησω λιγακι καχυποπτα το καταστημα που τον διαθετει ειδικευεται και στα μεταχειρισμενα ,μηπως ειναι καμμια περιπτωση απο δεύτερο χερι ,βεβαια μου ειπαν εγγυησεις κλπ ολα υπαρχουν.
iniohos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Θες να μας πεις και το καταστημα, μηπως καποιος απο εδω μεσα εχει εμπειρια για να σε βοηθησει?
SpirosLouis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Πολύ κομπλέ φαίνεται. Περίμενε και κάποιον που να το έχει δοκιμάσει.
kamui Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πάντως εδώ λέει πως το Ζ570Α έρχεται με GT 540 http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=42701&pcode=SHOW_PROD42701 οπότε θα μπορείς να παίζεις και τα παιχνιδάκια σου. Κοιτά και τα άλλα αποτελέσματα στο σκρουτζ αλλά είναι με την gt520.
Kostas93 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αν εχει την 540 τοτε αποτελει ευκαιρια,το θεμα όμως ειναι ότι μόνο εκει το λέει,όλοι οι άλλοι το πουλανε με την 520,οπότε μπορει να ειναι και τυπογραφικό λάθος.
De_la_sol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Συμφωνω μ αυτα που λενε τα παιδια για την 540, αλλα ενδεχετε οπω λεει ο κωστας να ειναι τυπογραφικο λαθος... το περιεργο ειναι οτι το εχει με πιο εμφανη γραμματα (τονισμενα γραμματα), ισως τελικα ειναι οντως με την 540... Οπως και να εχει, ενα τηλ. στο καταστημα... και θα σου λυθει η απορια (ρωτησε τον και μια, και δυο φορες για σιγουρια)
monoxromos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 τελικα παιδιά παρήγγειλα αυτο NB SAMSUNG NP-300E5A-S07GR εδώ σε πολυ τιμη προσφορας 550 ευρώ με ΦΠΑ το μονο που με στενοχωρει ειναι οτι εχει 4GB μνημη RAM αλλά μου ειπαν οτι δεν ειναι αισθητή η διαφορα απο τα 6 GB Το διαβασα και σε μια αναφορά της Microsoft. Τι να πω επρεπε καποια στιγμη να καταληξω γιατι το παλιο μου dellακι τα έχει παιξει μετα απο 5 χρονια σκληρής δουλειάς. Ευχαριστω ολους τους φιλους για τις πληροφοριες και την βοηθεια τους. Για το lenovo λολα καλα αλλα διαβασα καπου εδω μεσα οτι εχει προβλημα με τη φωτεινοντητα της οθονης οτι δεν βλεπεται την ημερα κλπ.Αυτο ειναι σημαντικο για μενα που εχω και προβλημα ορασης.
SpirosLouis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Για εμένα η καλύτερη επιλογή ήταν αυτή που έκανες. Ανάλογα τι δουλείες κάνεις στο πσ θα σε ενδιαφέρει η μνήμη.(και σίγουρα παίζουν ρόλο και το αν θα είναι 32 ή 64 bit το λειτουργικό που θα βάλεις) Ποιο μοντέλο ήτανε το Dellάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα