Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω θεμα με την μητρικη παιδια..πηρα την asus p5q se2 τελικα..τα συνδεω ολα,παταω το κουμπι να ανοιξει το πσ κ τιποτα!!ουτε ενα μπιπ,ουτε κανενα ανεμιστιρακι να κουνηθει ουτε τιποτα!!το λαμπακι της μητρικης αναβει οταν αναψω το τροφοδοτικο που σημαινει πως παιρνει ρευμα αλλα ως εκει..πιστευω πως τα εχω συνδεσει ολα σωστα..τι μπορει να φταιει????μηπως φταιει που δεν εχω συνδεσει ενα καλωδιο που λεγεται 4-pin atx 12v power conector???δ εχει τετραπινο βισμα το τροφοδοτικο μου κ θα παω να παρω αυριο...

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι δεν έχεις συνδέσει το τετραπινο για το επεξεργαστή σου .. ναι για ατο δεν ανοιγει..

και το τροφοδοτικό σου έχει ενα 8πινο που σπαει σε δύο τετραπινα ...

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι δεν έχεις συνδέσει το τετραπινο για το επεξεργαστή σου .. ναι για ατο δεν ανοιγει..

και το τροφοδοτικό σου έχει ενα 8πινο που σπαει σε δύο τετραπινα ...

Εχεις δικαιο αλλα ειπε πως ουτε φουρφουρια γυριζουν, που θα επρεπε και χωρις 4πινο

Δημοσ.

Όντως είχε το 8πίνο που έσπαγε σε 4πίνα..το συνέδεσα κ τίποτα..τι μπορεί να συμβαίνειιιιιιι?υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτίκο?να μην το υποστηρίζει η μητρική μου ξέρω εγώ η κάτι τέτοιο?ένα corsair gx gaming series εχω στα 600 watt..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...