Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..ειχα κανει θεμα σε προηγουμενο post γ το τροφοδοτικο μου που καηκε και σημερα ανακαλυψα οτι πηρε μαζι του κ τον επεξεργαστη..οποτε χρειαζομαι νεο..το συστημα μου φοραει καρτα γραφικων ati 6870,τροφοδοτικο Corsair Gaming Series GS600 600W PSU 80+ Certified,μητρικη asus p5k και μνημη 4*1gb ddr2 στα 800mhz..ξερετε καμια αξιολογη κ φθηνη προταση???το πσ γ games το θελω κυριως...

Δημοσ.

εισαι σιγουρος για τον επεξεργαστη?συνηθως ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να φυγει ο επεξεργαστης απο το τροφοδοτικο.το να φυγει η μητρικη ειναι συχνο φαινομενο

Δημοσ.

εισαι σιγουρος για τον επεξεργαστη?συνηθως ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να φυγει ο επεξεργαστης απο το τροφοδοτικο.το να φυγει η μητρικη ειναι συχνο φαινομενο

Το αυτο!!

Δημοσ.

Τελικά άκυρο!η Μητρική φταίει..δοκίμασα τον επεξεργαστή σε άλλη μητρική κ ήταν μια χαρά..βέβαια το λαμπάκι της μητρικής ανάβει που σημαίνει ότι παίρνει ρεύμα αλλά υποθέτω ότι θα έχει χαλάσει το soccet του επεξεργαστή..το θέμα μου τώρα είναι να παω σε καινούρια με ddr 3 η να πάρω καμία παλιά μεταχειρισμενη που να υποστηρίζει ddr2 και να μην χρειαστώ νέα μνημη?δεδομένου ότι κλείνω στην πρώτη περίπτωση μια καινούρια μητρική θα υποστηρίζε τον επεξεργαστή μου που είναι ο Intel core. 2 q6600?

Δημοσ.

Μιας και ο επεξεργαστής σου αντέχει ακόμη.... ψαξε στα μεταχειρισμενα για καμια καλη 775 με DDR2 σε καλή τιμή...

Δημοσ.

Δ ξέρω,σκέφτομαι να πάρω καμία καινούρια μητρική που να υποστηρίζει 775 κ ddr 3.. όλα μαζί κανα 80άρι θα μου βγει..

Δημοσ.

Δ ξέρω,σκέφτομαι να πάρω καμία καινούρια μητρική που να υποστηρίζει 775 κ ddr 3.. όλα μαζί κανα 80άρι θα μου βγει..

Γτ να κανεις αυτο? τι πιστευεις ότι θα κερδίσεις περα απο το να χάσεις περιττά χρήματα?

Δημοσ.

Μάλasus λον έχεις δίκιο..έψαξα κ βρήκα δύο μητρικές μεταχειρισμένές..η μια είναι ίδια με αυτή που είχα η asus p5k se..η άλλη είναι η asus p5q se2 αλλά κάνει 15 ευρώ παραπάνω..ποια λες να πάρω?εγώ λέω την πρώτη,δ νομίζω πως έχουν καμία ουσιαστική διαφορά..

Δημοσ.

Η δευτερη σε γενικές γραμμές είναι ελαφρώς καλύτερη...

Πες μου λίγο ακριβώς τα ποσα που τις βρήκες....

Κάηκε και η μητρική σου?

Διαβεσε ρε συ το θέμα λίγο καλύτερα...

νομιζε ότι καηκε ο επεξεργαστής αλλά τελικά είχε καει η μητρική!!

Δημοσ.

Στα 40 η πρώτη κ στα 55 η δεύτερη..μπορεί να τις ρίξω κ λίγο τις τιμές..τι λές,αξίζει τα 15 ευρώ παραπάνω η δεύτερη?εγώ λέω να παω γ την πρώτη πάντως..παλιές κ οι δύο είναι,την ίδια δουλειά θα μου κάνουν νομίζω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...