green gordon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Χθες το βραδυ γυριζα με την κοπελα μου απο το σπιτι ενος φιλου. Εγω ειχα πιει 2 μπυρες και αν και ειμουν μια χαρα,επειδη εχω ακουσει οτι και με 2 μπυρες μπορει να γραψει το μηχανακι του αλκοτεστ αφησα τη γυναικα να οδηγησει. Στο δρομο μας σταματησαν και της ειπαν να φυσηξει. (Δεν ειχε πιει τπτ,και ειχε να πιει αλκοολ μηνες λογω φαρμακευτικης αγωγης) 0,11 λεει μπορειτε να φυγετε.. Τι 0,11 του λεω εγω αφου δεν εχει πιει τπτ. Ε ναι λεει δεν πειραζει αφου σας ειπα να φυγετε... Επιτρεπεται τετοια αποκλιση?
lary7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ειναι πολλες φορες αριθμιστα υα μηχανακια τους και γραφουν οτι ναναι. Με σταματανε εμενα με ενα ποτηρι κρασι, περαστε στην ακρη μου λεει εχετε πιει! Πριν προλαβω να ζητησω τα ρεστα ερχετε με αλλο μηχανακι, αυτο με το καλαμακι. Εκεινο μου εβγαλε 0....Στην ευλογη απορια μου εξηγησε οτι εχουν αυτα που φυσας απο μακρια για ευκολια και ταχυτητα και οπου δειχνουν οτι καποιος ηπιε, επειδει ειναι ανακριβη μηχανακια σε ξαναβαζουν σε αυτο με το καλαμακι για σιγουρια.....Greek patent...
athlios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ειναι πολλες φορες αριθμιστα υα μηχανακια τους και γραφουν οτι ναναι. Με σταματανε εμενα με ενα ποτηρι κρασι, περαστε στην ακρη μου λεει εχετε πιει! Πριν προλαβω να ζητησω τα ρεστα ερχετε με αλλο μηχανακι, αυτο με το καλαμακι. Εκεινο μου εβγαλε 0....Στην ευλογη απορια μου εξηγησε οτι εχουν αυτα που φυσας απο μακρια για ευκολια και ταχυτητα και οπου δειχνουν οτι καποιος ηπιε, επειδει ειναι ανακριβη μηχανακια σε ξαναβαζουν σε αυτο με το καλαμακι για σιγουρια.....Greek patent... Κριμα που δε φερνουν και ποτακι με καλαμακι δηλαδη. Γενικά, αν είσαι σίγουρος οτι δεν έχεις πιει πανω απο το επιτρεπτό και "διαφωνεις" με τα αποτελεσματα του απλου αλκοτεστ "με καλαμακι" μπορει να ζητησεις και αιματολογικες ετσι?
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Κριμα που δε φερνουν και ποτακι με καλαμακι δηλαδη. Γενικά, αν είσαι σίγουρος οτι δεν έχεις πιει πανω απο το επιτρεπτό και "διαφωνεις" με τα αποτελεσματα του απλου αλκοτεστ "με καλαμακι" μπορει να ζητησεις και αιματολογικες ετσι? Και ουρων φανταζομαι.
panosno1com Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Κριμα που δε φερνουν και ποτακι με καλαμακι δηλαδη. Γενικά, αν είσαι σίγουρος οτι δεν έχεις πιει πανω απο το επιτρεπτό και "διαφωνεις" με τα αποτελεσματα του απλου αλκοτεστ "με καλαμακι" μπορει να ζητησεις και αιματολογικες ετσι? Και ουρων φανταζομαι. τι μου θυμησατε!!! http://www.youtube.com/watch?v=p-GJJJVRRGU
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ... Έχω δει δικηγόρο στην τηλεόραση να λέει πως σε μια περίπτωση ατυχήματος, το δικαστήριο δέχτηκε τις αιτιάσεις της ασφαλιστικής και ΔΕΝ επιδίκασε αποζημίωση! Ακούγεται παλαβό, αλλά θέλει προσοχή/διευκρίνιση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα