xristosk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 καλησπέρα έχω ένα προβληματάκι, θέλω να περάσω το IGO στο κινητό μου, περνάω κανονικά το φάκελο στην SD και τρέχω το αρχείο .apk ολοκληρώνεται η εγκατάσταση και μόλις πάω να τρέξω την εφαρμογή μυ βγάζει το μήνυμα. please insert your SD card containing IGO content files.. επίσης μου βγάζει καμιά φορά και το application is unable to start please check other applications όποιος έχει ιδέα τι πρέπει να κάνω ας βοηθήσει.
xristosk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 εντάξει το λύσαμε και αυτό, τώρα δεν βρίσκει δορυφόρο αν ξέρει κανείς αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση ας ενημερώσει
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πολλά προγράμματα πλοήγησης συνδέονται πολύ ταχύτερα εάν πρώτα το κινητό εντοπίσει δορυφόρους και λάβει τα δεδομένα τους. Οπότε κατέβασε το GPS Test, πήγαινε σε ανοιχτό χώρο και τρέξε το για να ψάξει για δορυφόρους. Το πιθανότερο είναι ότι σε μερικά δευτερόλεπτα θα τους βρει και θα γίνει "πράσινο". Μετά κλείσε το πρόγραμμα και ξαναδοκίμασε το iGo. Αν το GPS Test δεν βρει τίποτε μπορεί να έχεις πρόβλημα hardware.
xristosk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 έκανα αυτό που είπες αλλά πάλι δεν βρίσκει δορυφόρο δεν γίνεται πράσινο, και το κινητό είναι του κουτιού, δεν ξέρω τη φταίει
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Κάποιες φορές, ή σε κάποιες συσκευές, το GPS Test μπορεί να χρειαστεί από μερικά δευτερόλεπτα εώς κάποια λεπτά για να κλειδώσει δορυφόρους. Η χρήση του πάντως είναι εξαιρετικά διαδεδομένη γι ατον έλεγχο του δέκτη GPS στα κινητά, από την εποχή των WinMo 6 ακόμη (εκεί πολλές φορές ήθελε και κανένα τέταρτο για να βρει δορυφόρους την πρώτη φορά που έτρεχε ). Υποθέτοντας λοιπόν (χωρίς να θέλω να σε προσβάλω) ότι το GPS είναι σίγουρα ενεργο στη συσκευή σου, πες μας πόση ώρα το άφησες, και κυρίως αν βρήκε δορυφόρους αλλά δεν τους κλείδωσε (έμεινε κίτρινο) ή αν δεν βρήκε κανέναν (δεν βλέπεις καν μπάρες να παίζουν). Αν είναι του κουτιού όπως λες (μέχρι 7 μέρες), και δείχνει να έχει πρόβλημα hardware, απλά θα το πας πίσω και θα το πάρουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
xristosk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 το άφεισα κάνα 20 λεπτό στο μπαλκόνι αλλά τίποτα, όπως ακριβώς είναι όταν το πρωτοανοίγω το ίδιο είναι και όταν το βλέπω μετά από 10 λεπτά δεν έχει τίποτα, και είναι και σίγουρα ανοιχτώ
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είναι πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα ο δέκτης GPS του κινητού τότε, αφού δεν ανταποκρίνεται καθόλου το πρόγραμμα. Περίμενε αν θέλεις και καμία άλλη απάντηση μήπως έχει κάποιος να σου προτείνει άλλη λύση να δοκιμάσεις και αν δεν πιάσει τίποτε πήγαινέ το πίσω για αντικατάσταση. Αρκεί να είσαι στις 7 μέρες, αλλιώς πάει σέρβις.
xristosk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 το άφησα ξανά για 10 λεπτά και βρήκε για λίγο 3 δορυφόρους
xristosk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εντάξει τελικά βρήκε δορυφόρους και δουλεύει κανονικά, απλώς ήθελε να το πάω στην θάλασσα να πάρει των αέρα του για να λειτουργήσει Υ.Γ arxaggelos ευχαριστώ για την βοήθεια
panos9685 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ! LG 4X HD... TI AKRIBVS EKANES? ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΧΩ
xristosk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 τώρα φίλε μου να σου πω την αλήθεια ούτε που θυμάμαι, μάλλον κάτι με την θέση του ,apk αρχείου στην μνήμη ήταν το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα