greekgamer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είναι αυτό: http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W003143 Μου το εκθείασε ένας πωλητής (αρκεί να συνδεθεί εξωτερική κεραία) σε άλλη αλυσίδα που το είχε 35€. Γενικά οι τιμές που παίζουν είναι πάνω από 30€. Εκτός από τον Κωτσόβολο που το έχει 19,99€: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100180&cmicc=skroutz
defacer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μου το εκθείασε ένας πωλητής Ε αν το εκθείασε πωλητής πάει να πεί ότι πραγματικά αξίζει.
iguana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 εγώ είχα πάρει το 50 νομίζω από κωτσο στα 20 ευρω πέρσι , δεν δούλεψε ουτε σε λαπτοπ ουτε σε desktop ουτε με κανονικη κεραία ούτε με την δικιά του και το επέστρεψα. Απλά το αναφέρω , δεν ξέρω για το συγκεκριμένο τι παίζει.
greekgamer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ε αν το εκθείασε πωλητής πάει να πεί ότι πραγματικά αξίζει. Έχεις δίκιο. Δεν το έθεσα καλά. Μου είπε μόνο ότι το είχε ο ίδιος, σε Celeron με XP, με τη δικιά του κεραία δεν έπιανε τίποτα, με εξωτερική τα πάντα όλα τζάμι με κάποια υστέρηση στην αλλαγή καναλιών. Τον πίστεψα. Άλλωστε είναι το πιο ακριβό μοντέλο της crypto (με δεδομένο οτι δεν έχει ραδιοφωνικό δέκτη)
greekgamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το πήρα. Είναι μια χαρά. Νομίζω ότι qualifies για προσφορά Sent from my iPod touch using Insomnia
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Προσωπικα δεν εχω δει χειροτερα προιοντα απο αυτα της Crypto....Αλλα αποψεις ειναι αυτες.
terminator-x Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το πήρα. Είναι μια χαρά. Νομίζω ότι qualifies για προσφορά Sent from my iPod touch using Insomnia Ε αφού "qualifies"...
greekgamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αναλογικά πιάνει ή πέταμα στην θάλασσα; Ούτε αναλογικά, ούτε ραδιόφωνο Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα