coolerman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 εχω το συγκεκριμενο modem-router με συνδεση conn-x 2mgbs,αλλα εδω και πολυ καιρο μου κανει αποσυνδεση απο το νετ χωρις να ξανασυνδεθει και πρεπει να πατησω το κουμπι on-off για να συνδεθει ξανα στο ιντερνετ,το κανει περιπου 5 φορες την ημερα(εχω βαρεθει να το κανω) Δωστε μου τα φωτα σας αλλιως θα το πεταξω :-D
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 σβηνει καποιο λαμπακι πανω?πχ dsl η το Internet? β.δες για firmware update. γ.καντου Hard reset. δ.μπορει να τα εχει παιξει. εταιρεια και χαρακτηριστικα γραμμης?
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 σβηνει καποιο λαμπακι πανω?πχ dsl η το Internet? β.δες για firmware update. γ.καντου Hard reset. δ.μπορει να τα εχει παιξει. εταιρεια και χαρακτηριστικα γραμμης? ναι σβηνει το λαμπακι απο πρασινο γινεται κοκκινο οταν κανει αποσυνδεση! οχι δεν εχω κανει (πως γινεται?) του εχω κανει αλλα τπτ το ποιο πιθανο :-D εχω ote conn-x 2mbs
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ναι σβηνει το λαμπακι απο πρασινο γινεται κοκκινο οταν κανει αποσυνδεση! οχι δεν εχω κανει (πως γινεται?) του εχω κανει αλλα τπτ το ποιο πιθανο εχω ote conn-x 2mbs α.αν γινεται κοκκινο σημαινει οτι για καποιο λογο πεφτει το νετ.μπορει να ειναι θεμα γραμμης αλλαμπορει και θεμα ρουτερ.χαρακτηριστικα γραμμης?margin attenuation ταχυτητα συγχρονισμου?επισης αλλο ρουτερ για δοκιμη?? β.μπαινεις στο site Της dlink βρισκεις το μοντελο σου κατεβαζεις το firmwaRE μπαινεις μεσα στο ρουτερ και εχει καρτελλα για firmware update.το περνας και εισαι οκ.καπου οταν μπεις στο ρουτερ σου γραφει ποια εκδοση εχεις.αν ειναι ιδια με αυτην που κατεβασες δεν την περνας.απλα προσεχε υπαρχει 2640r και 2640b οσο θυμαμαι. απλα με 2 mbps ειναι πραγματι λιγο δυσκολο να εχεις αποσυνδεσεις για αυτο λεω οτι ισως τα εχει παιξει το ρουτερ αλλα πραγματι μπορει να φταιει και η γραμμη ειτε σαν χαλκο ειτε να εισαι πολυ μακρια απο το αστικο κεντρο και να παιζει οριακα για αυτο σου ζητησα τα χαρακτηριστικα.
coolerman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) τελικα καηκε κατι μεσα και νεκρωσε τελειως, ειχε εγγυηση και το πηγα στο multirama και μου το αλλαξαν με καινουριο ιδιο, μου εκαναν ρυθμιση στο firmware 1.11 B1, αλλα εξακολουθει να μου το κανει ακομα!! ποσταρω και αυτα που λεει το ρουτερ μου απο ο ip του.. ειναι ολα καλα? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2012 από coolerman
veteranos123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 εχω το συγκεκριμενο modem-router με συνδεση conn-x 2mgbs,αλλα εδω και πολυ καιρο μου κανει αποσυνδεση απο το νετ χωρις να ξανασυνδεθει και πρεπει να πατησω το κουμπι on-off για να συνδεθει ξανα στο ιντερνετ,το κανει περιπου 5 φορες την ημερα(εχω βαρεθει να το κανω) Δωστε μου τα φωτα σας αλλιως θα το πεταξω :-D offtopic.Να και ένας με το ίδιο modem.To κουμπάκι στο πλάι ξέρεις τι κάνει?
coolerman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 offtopic.Να και ένας με το ίδιο modem.To κουμπάκι στο πλάι ξέρεις τι κάνει? εαν σου πω οτι τωρα το παρατηρησα?? χαχαχα :-D οχι δεν γνωριζω τι κανει,.. ειναι με λευκη διαφανεια και λεει reserved!
veteranos123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Άρα η περιέργεια θα συνεχίσει να με τρώει.
coolerman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Άρα η περιέργεια θα συνεχίσει να με τρώει. Απο τι ειδα απο ενα search το κουμπι αυτο ειναι να κανει συνχρονισμο Wi-fI,μπαινεις στο IP του ρουτερ και κανεις καποιες ρυθμισεις!! Και εγω νομιζα οτι γνωριζες το προβλημα μου :-D
kemosabe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Άρα η περιέργεια θα συνεχίσει να με τρώει. Μήπως είναι για το WPS? Μην ρωτήσεις τι είναι. Googlare το
coolerman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Poulinos... δωσε τα φωτα σου τα νουμερα ειναι καλα στην γραμμη μου??
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Poulinos... δωσε τα φωτα σου τα νουμερα ειναι καλα στην γραμμη μου?? 2mbit γραμμη εχεις αλλα και να πας σε μεγαλυτερο πακετο δεν θα περασεις τα 5 με τιποτα.εχεις 48 attenuation δηλαδη σχεδον 4 km απο τον οτε .πολυ μεγαλη αποστασηηηηηηηηηηηη.ελπιζω να παιζει σταθερα και να μην εχεις αποσυνδεσεις.αν εχεις αποσυνδεσεις σε βλεπω με κανα Thomson μετα που ειναι οτι πιο stable.φιλτρα εχεις βαλει σε ολα τα τηλεφωνα κανονικα??σε συναγερμο εχεις βαλει φιλτρο?για κανε και μια δοκιμη μονο με το ρουτερ πανω στην κεντρικη πριζα να δουμε αν πραγματι αυτο το 48 ειναι αληθινο.βγαλε τα παντα απο πανω και ασε μονο το ρουτερ .
coolerman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 2mbit γραμμη εχεις αλλα και να πας σε μεγαλυτερο πακετο δεν θα περασεις τα 5 με τιποτα.εχεις 48 attenuation δηλαδη σχεδον 4 km απο τον οτε .πολυ μεγαλη αποστασηηηηηηηηηηηη.ελπιζω να παιζει σταθερα και να μην εχεις αποσυνδεσεις.αν εχεις αποσυνδεσεις σε βλεπω με κανα Thomson μετα που ειναι οτι πιο stable.φιλτρα εχεις βαλει σε ολα τα τηλεφωνα κανονικα??σε συναγερμο εχεις βαλει φιλτρο?για κανε και μια δοκιμη μονο με το ρουτερ πανω στην κεντρικη πριζα να δουμε αν πραγματι αυτο το 48 ειναι αληθινο.βγαλε τα παντα απο πανω και ασε μονο το ρουτερ . ναι περιπου ειμαι 4 χλμ μακρυα απο τον οτε! ναι εχω σε ολα 2 σπλιτερακια ειναι dumplex αλλα μονο μια λειτουργο(σταθερο) την αλλη την εχω μπριζωσει για το ιντερνετ! δεν εχω συναγερμο σπιτιου! οταν λες να τα βγαλω ολα τι πρεπει να αφησω επανω στο ρουτερ? απο μπριζα παιρνω και απο κει με ethernet το εχω συνδεσει τον υπολογιστη μου!
coolerman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ναι περιπου ειμαι 4 χλμ μακρυα απο τον οτε! ναι εχω σε ολα 2 σπλιτερακια ειναι dumplex αλλα μονο μια λειτουργο(σταθερο) την αλλη την εχω μπριζωσει για το ιντερνετ! δεν εχω συναγερμο σπιτιου! οταν λες να τα βγαλω ολα τι πρεπει να αφησω επανω στο ρουτερ? απο μπριζα παιρνω και απο κει με ethernet το εχω συνδεσει τον υπολογιστη μου! (ημουν και σιγουρος)χαχαχαχα και ομως εκανα λαθος!! στην μια γραμμη δεν ειχα σπλιτερακι επερνα κατευθειαν απο μπριζα!! τωρα εβαλα εκει που ελειπε τα νουμερα φιλε πουλινο βελτιωθηκαν?? δωσε τα φωτα σου χωρις σπλιτερ Με σπλιτερ Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2012 από coolerman
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα καηκε κατι μεσα και νεκρωσε τελειως, ειχε εγγυηση και το πηγα στο multirama και μου το αλλαξαν με καινουριο ιδιο, μου εκαναν ρυθμιση στο firmware 1.11 B1, αλλα εξακολουθει να μου το κανει ακομα!! ποσταρω και αυτα που λεει το ρουτερ μου απο ο ip του.. ειναι ολα καλα? σου απαντησα και στο πιο κατω οτι εισαι αρκετα μακρια αν και για 2 Mbit θα πρεπε να ειναι σταθερα. offtopic.Να και ένας με το ίδιο modem.To κουμπάκι στο πλάι ξέρεις τι κάνει? το γραφει και στο manual ειναι για wps.περισσοτερα εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_Protected_Setup εαν σου πω οτι τωρα το παρατηρησα?? χαχαχα :-D οχι δεν γνωριζω τι κανει,.. ειναι με λευκη διαφανεια και λεει reserved! βλεπε Link πιο πανω Άρα η περιέργεια θα συνεχίσει να με τρώει. οχι πλεον Απο τι ειδα απο ενα search το κουμπι αυτο ειναι να κανει συνχρονισμο Wi-fI,μπαινεις στο IP του ρουτερ και κανεις καποιες ρυθμισεις!! Και εγω νομιζα οτι γνωριζες το προβλημα μου :-D στην ουσια παιζει με wi fi cards που υποστηριζουν wps.πατας το κουμπι το πατας και στην καρτα η μεσα απο το μενου και συγχρονιζει χωρις να δωσεις καν κωδικο.το κανει αυτοματα.αλλο το wps βεβαια αλλο το Pin Μήπως είναι για το WPS? Μην ρωτήσεις τι είναι. Googlare το wps ειναι ναι περιπου ειμαι 4 χλμ μακρυα απο τον οτε! ναι εχω σε ολα 2 σπλιτερακια ειναι dumplex αλλα μονο μια λειτουργο(σταθερο) την αλλη την εχω μπριζωσει για το ιντερνετ! δεν εχω συναγερμο σπιτιου! οταν λες να τα βγαλω ολα τι πρεπει να αφησω επανω στο ρουτερ? απο μπριζα παιρνω και απο κει με ethernet το εχω συνδεσει τον υπολογιστη μου! αν και με το duplex δεν καταλαβα τι εννοεις εν τουτοις οταν λεω να αφησεις μονο το ρουτερ πανω σημαινει βγαζεις τα παντα απο πανω splitter filtra τηλεφωνα και αφηνεις μονο το ρουτερ για μια ημερα η οσο θες για να δεις αν παιζει σταθερα. (ημουν και σιγουρος)χαχαχαχα και ομως εκανα λαθος!! στην μια γραμμη δεν ειχα σπλιτερακι επερνα κατευθειαν απο μπριζα!! τωρα εβαλα εκει που ελειπε τα νουμερα φιλε πουλινο βελτιωθηκαν?? δωσε τα φωτα σου χωρις σπλιτερ Με σπλιτερ αχ αυτη η σιγουρια μερικες φορες.ναι τα χαρακτηριστικα σου εχουν βελτιωθει.σιγουρα πριν οταν σηκωνες το τηλ θα πεφτε το ιντερνετ.παρατηρησε το τωρα και δες αν θα το κανει ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα