Slothvar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εχω ενα DGN2000 απο το 2009 και εως τώρα ήμουνα πολύ ευχαριστημένος αλλα δυστύχως έχει αρχίσει να παραδίνει πνέυμα. Οπότε θα ήθελα κάτι αντίστοιχα κάλο και αν γίνεται να υποστιρίζει IPV6 για να μην χρειαστεί να αλλάξω παλι σύντομα.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Θα σου λεγα με 25 ευρω να παρεις απο το www.ebw.gr το vigor 2700vg .δεν υποστηριζει ουτε n ουτε ipv6 αλλα ειναι draytek και κανει 25 ευρω. μετα πιο καλο αλλα δεν ξερω αν θα υποστηριξει Ipv6 Και ισως οχι αν και εχουμε μελλον μεχρι να γινει υποχρεωτικο το Ipv6 ειναι το vigor 2710n και vigor2710ne. ειναι και 802.11n. sto netgear α.ριξε κανα firmware update.β.αν το εχεις παρει απο το πλαισιο το εδιναν με lifetime warranty
Slothvar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το 2700g θα είναι εξίσου κάλο με το DGN2000? Γιατι το βλέπω να είναι παλιότερο (εκτος και αν δεν παίζει ρόλο αυτο). Και δυστυχώς δεν είναι θέμα firmware εχο το τελευταίο ετσι και αλλιώς, απλα οι θύρες του LAN έχουνε πέσει στα 10mbps απο τα 100mbps και είναι γνωστό πρόβλημα αυτο με το συγκεκριμένο μοντέλο. Ναι απο το πλαίσιο το εχω πάρει αλλα επείδη εχω άσχημες εμπειρίες απο εκει δεν εχω ορεξη να ξάναμπλεξω μαζι τους.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Το 2700g θα είναι εξίσου κάλο με το DGN2000? Γιατι το βλέπω να είναι παλιότερο (εκτος και αν δεν παίζει ρόλο αυτο). Και δυστυχώς δεν είναι θέμα firmware εχο το τελευταίο ετσι και αλλιώς, απλα οι θύρες του LAN έχουνε πέσει στα 10mbps απο τα 100mbps και είναι γνωστό πρόβλημα αυτο με το συγκεκριμένο μοντέλο. Ναι απο το πλαίσιο το εχω πάρει αλλα επείδη εχω άσχημες εμπειρίες απο εκει δεν εχω ορεξη να ξάναμπλεξω μαζι τους. to 2700 ειναι g το dgn2200 ειναι N.αν δεν σε πειραζει αυτο στο wifi τοτε δεν βρισκω λογο να μην το παρεις.α οκ αυτο με τις Lan πραγματι το εχουν αναφερει και αλλα ατομα εδωμεσα οτι ειναι γενικοτερο προβλημα.το να επεφταν απλα στα 10Mbps δεν ειναι τοσο προβλημα οσο νο να κανει αλλες διακοπες πχ να χανει ethernet Κτλ.αν δινει Lifetime το πας πισω και ας σου δωσουν οτι νανε.μπορει να μην ειναι Netgear αλλα μην τους το χαρισεις.αλλιως μιλα με την αντιπροσωπεια να στο αλλαξουν αυτοι τοτε με αλλο netgear η δωσε διαφορα στο πλαισιο για αλλο Netgear αμα σου πουν τιποτα οτι δεν στο αλλαζουν με Netgear και οτι θα σου δωσουν αλλο..σε καποιον του εδωσαν tp link αντι για netgear. μην τους το χαρισεις παντως αμα εχει εγγυηση. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2012 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα