Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαφωνώ στη μητρική (δεν καταλαβαίνω γιατί κοιτάτε τέτοιες μητρικές), το κουλερ και εν μέρει το τροφοδοτικό. Δλδ συμφωνώ με το ax αλλά ας πάει στο 850 για να έχει μεγαλύτερη άνεση στο ενδεχόμενο δεύτερης κάρτας. Αν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ας πάει στο ax 650.

Ας κάνω και μια υπόθεση: Αν ο φίλος που θέλει το μηχάνημα ήταν extreme χομπίστα overclocker θα έβαζε φίλο του να ψάξει να του προτείνει σύνθεση? Και η μητρική που έβαλα εγώ ψιλουπερβολική είναι.

Όχι βρε... Αυτός έχει μόνο ένα λάπτοπ... Και συζητήσαμε και μου είπε ότι θέλει να παίζει παιχνίδια σε pc (επίσης είναι γεμάτος στις κονσόλες) αλλά δε ξέρει και πολλά απο υπολογιστές και προσέρθηκα να τον βοηθήσω, και πήρα προτάσεις απο δω εκείνος μου είπε ότι θέλει να παίζει όλα τα call of duty btf diablo III και άλλα πολλά/... Και απο αυτά που μου πε κατάλαβα τι ήθελε.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η δικά σου έιναι αλλοπροσαλη απο καθε αποψη και εντελως ανισσοροπη σε καποια σημεια... δεν αξίζει καν τον σχολιασμο!!

χαχαχα να σε καλα για τα καλα σου λογια.

οταν καταλαβετε οτι ο ts απλα κανει το θεμα για να γηνει πανικος και απλα να κανει ποστ τα λεμε.

Δημοσ.

Όχι βρε... Αυτός έχει μόνο ένα λάπτοπ... Και συζητήσαμε και μου είπε ότι θέλει να παίζει παιχνίδια σε pc (επίσης είναι γεμάτος στις κονσόλες) αλλά δε ξέρει και πολλά απο υπολογιστές και προσέρθηκα να τον βοηθήσω, και πήρα προτάσεις απο δω εκείνος μου είπε ότι θέλει να παίζει όλα τα call of duty btf diablo III... Και απο αυτά που μου πε κατάλαβα τι ήθελε.

Το σημαντικότερο δεν μας λες...

Θελει οπωσδήποτε να ξοδεψει όλο το ποσο ή προτιμάει να γλυτώσει χρήματα χωρις όμως να κανει ιδιαιτερα πίσω σε επιδόσεις...??

χαχαχα να σε καλα για τα καλα σου λογια.

οταν καταλαβετε οτι ο ts απλα κανει το θεμα για να γηνει πανικος και απλα να κανει ποστ τα λεμε.

Εσυ τι λες το εχομε καταλαβει ή όχι (καποιοι) ... απο ένα σημείο και μετά απλα χαβαλές γίνεται...

Δημοσ.

Εκανες την προταση σου .. την δικαιόλογησες .. φτανει μεχρι εκει...

Το να κρίνεις και να κανεις πόλεμο σε προτάσεις αλλων χωρις να υπαρχει καποιο ουσιαστικό λαθος με αυτές τις προτασεις αλλα μονο χρηαμτική διαφορα, δεν έχει νοημα ουτε προσφέρει κατι...

Κανένας πόλεμος. Συζήτηση γίνεται. Εσύ δλδ που έκανες διορθώσεις στην πρότασή μου, μου έκανες πόλεμο? Όχι, βέβαια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε μου πε κάτι τέτοιο και βασικά δεν τον ρώτησα είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι 2,5 χιλιάδες, δεν είπε ότι θέλει να τα ξοδέχει όλα... Αλλά τέσπα βλέπω ότι μερικοί δεν είναι για συζήτηση, οπότε το θέμα καλύτερα να κλείσει με το ποστ μου, θα του προτείνω ότι μου είπατε και βλέπουμε... Οι Διαφορές και οι τσακωμοί δε οδηγούν ΄πουθένα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους... Και ένα δικό μου μήνυμα, δεν έχω λόγο να κάνω άσκοπα ένα ποστ έτσι επειδή μου κάθισε ας πούμε, αλλα μάλλον αυτό δε βγηκε σωστά. Δη ηρεμήστε λίγο... Δε κερδίζω τίποτα με το να κάνω ποστ. Όλο αυτό ας τελειώσει εδώ. (Το συγκεκριμένο μήνυμα πάει σε όλους.)

Φιλικά βραδυποδας 29

Δημοσ.

Όχι βρε... Αυτός έχει μόνο ένα λάπτοπ... Και συζητήσαμε και μου είπε ότι θέλει να παίζει παιχνίδια σε pc (επίσης είναι γεμάτος στις κονσόλες) αλλά δε ξέρει και πολλά απο υπολογιστές και προσέρθηκα να τον βοηθήσω, και πήρα προτάσεις απο δω εκείνος μου είπε ότι θέλει να παίζει όλα τα call of duty btf diablo III και άλλα πολλά/... Και απο αυτά που μου πε κατάλαβα τι ήθελε.

Άρα extreme μητρικές, γομαρόψυκτρες κλτ δεν χρειάζονται. Για την 680 είναι καθαρά θέμα αν θέλει να δώσει 100 ευρώ+ σχεδόν μόνο για ψυχλολογικούς λόγους (ότι έχει την καλύτερη). Εγώ αν είχα τέτοιο μπάτζετ πιθανώς να τα έδινα, αλλά δεν το θεωρώ και το πιο λογικό πράγμα.

Δε μου πε κάτι τέτοιο και βασικά δεν τον ρώτησα είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι 2,5 χιλιάδες, δεν είπε ότι θέλει να τα ξοδέχει όλα... Αλλά τέσπα βλέπω ότι μερικοί δεν είναι για συζήτηση, οπότε το θέμα καλύτερα να κλείσει με το ποστ μου, θα του προτείνω ότι μου είπατε και βλέπουμε... Οι Διαφορές και οι τσακωμοί δε οδηγούν ΄πουθένα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους... Και ένα δικό μου μήνυμα, δεν έχω λόγο να κάνω άσκοπα ένα ποστ χωρίς λόγο αλλα μάλλον αυτό δε βγηκε σωστά. Δηλαδή τι θέλω να σας βάλω έτσι σε κόπο όλους και να χάνετε τις ώρες σας, ηρεμήστε λίγο... (Το συγκεκριμένο μήνυμα πάει σε όλους.)

Κανένας δεν τσακώθηκε, μην ανησυχείς.

Δημοσ.

Δε μου πε κάτι τέτοιο και βασικά δεν τον ρώτησα είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι 2,5 χιλιάδες, δεν είπε ότι θέλει να τα ξοδέχει όλα... Αλλά τέσπα βλέπω ότι μερικοί δεν είναι για συζήτηση, οπότε το θέμα καλύτερα να κλείσει με το ποστ μου, θα του προτείνω ότι μου είπατε και βλέπουμε... Οι Διαφορές και οι τσακωμοί δε οδηγούν ΄πουθένα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους... Και ένα δικό μου μήνυμα, δεν έχω λόγο να κάνω άσκοπα ένα ποστ έτσι επειδή μου κάθισε ας πούμε, αλλα μάλλον αυτό δε βγηκε σωστά. Δη ηρεμήστε λίγο... (Το συγκεκριμένο μήνυμα πάει σε όλους.)

Φιλικά βραδυποδας 29

Ρωτα τον λοιπον για να έχει καποιο νόημα η συζήτηση...

Τα 2500 χιλιαρικα είναι υπερβολικο ποσο για αυτά που ζητάει ... απο εκει και περα είναι καθαρα δικό του θέμα αν θέλει να κανει υπερβολές ή να κινηθεί βάση λογικής.

Και ειναι λογικο να υπαρχουν αμφιβολίες για τη αξιοπιστια του θέματος όταν πεφτουν στο τραπεζι τετοια ποσα στην Ελλαδα του σήμερα... ακομη και αν ο φιλος ανηκει στη τραγική μειοψηφία των κατέχοντων...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα extreme μητρικές, γομαρόψυκτρες κλτ δεν χρειάζονται. Για την 680 είναι καθαρά θέμα αν θέλει να δώσει 100 ευρώ+ σχεδόν μόνο για ψυχλολογικούς λόγους (ότι έχει την καλύτερη). Εγώ αν είχα τέτοιο μπάτζετ πιθανώς να τα έδινα, αλλά δεν το θεωρώ και το πιο λογικό πράγμα.

Κανένας δεν τσακώθηκε, μην ανησυχείς.

Δε νομίζω έχει δουλέψει 2 καλοκαίρια να τα βγάλει και άσε που δε θέλει να δώσει άλλα μήπως του χρειαστούν. 2.500 καθαρά μόνο.

Stm να σου πω κάτι και γω μάζεψα λεφτα και πήρα gaming pc, έχω αναφέρει από πάνω ότι έχει δουλέψει και έχει βγάλει τόσα λεφτά, εσυ τώρα τι πρόβλημα έχεις? Κατα τη γνώμη μου δε κάνει υπερβολή και το τονίζω το ότι θέλει να διαθέσει 2500 για ένα pc δε σημαίνει ότι θα τα δώσει όλα, γιαυτό σε παρακαλώ σταμάτα το αυτό. Λοιπόν ας κλείσει το θέμα μη συζητάμε άλλο... Όσοι θέλετε στείλτε πμ να το συζητήσουμε δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

κοιτα τα πραγματα ειναι πολυ απλα,αναλογα τις αναγκες του και το ποσο που θελει να ξωδεψει παει σε μια απο τις συνθεσεις που εχουμε κανει.

αν θελει να κανει μια χαρα την δουλεια του (υπεραρκετα μαλλον) χωρις να ξοδεψει ολο το budget παει στην συνθεση του δεινο αλλιως αμα θελει να ξοδεψει ολο το ποσο παει στην δικια μου (η καποιου αλλου παιδιου,αναλογα τι του αρεσει)

Επισκέπτης
Δημοσ.

κοιτα τα πραγματα ειναι πολυ απλα,αναλογα τις αναγκες του και το ποσο που θελει να ξωδεψει παει σε μια απο τις συνθεσεις που εχουμε κανει.

αν θελει να κανει μια χαρα την δουλεια του (υπεραρκετα μαλλον) χωρις να ξοδεψει ολο το budget παει στην συνθεση του δεινο αλλιως αμα θελει να ξοδεψει ολο το ποσο παει στην δικια μου (η καποιου αλλου παιδιου,αναλογα τι του αρεσει)

Ωραία αυτό τα πράγματα είναι απλά άλλη συήτηση δε χρειάζετε. Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε φιλε απλα δεν χρειαζεται καποιος για ενα gaming pc να δωσει 2500 χιλιαρικα.δηλαδη αν καποιος ηθελε επαγγελματικο pc για δημιουργια και επεξεργασια video ποσα θα χρειαζοταν? 6000? θελουν να σου πουν τα παιδια οτι και με 1800 ευρω 1500 φτιαχνεις ενα τουμπανο pc που να μην κολωνει πουθενα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...