Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Λοιπόν γεια σας πάλι και από μενα... Ένας φίλος μου θέλει gaming pc se high πολυ high level εγώ δε μπόρεσα να του προτείνω κάτι γιατί δε ξέρω τι να του βάλω βρίσκομαι ανάμεσα σε πολλά και μου τη σπάει κιόλας. Είναι τρελός τελείως τρέλος και θα διαθέσει μέχρι 2.500 χιλιάδες ευρώ για κάτι πολύ καλό. Λοιπόν περιμένω προτάσεις. αα! Δεν έχει απολύτως τίποτα! Μόνο ένα λάπτοπ έχει.
doctorjim Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλημέρα!!! Απο ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει ένα pc για τρελό gaming. Μια πρόταση. case:Link psu:Link vga:Link ssd:Link cpu:Link mobo:Link hdd:Link cooler:Link Link οθόνη:Link Αυτά απο εμένα.
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Η μεγάλη διαφορά χρημάτων το μόνο που θα του δώσει είναι βάθος χρόνου μιας για να εξαντλήσεις ένα Pc των 1500 ευρώ θα πρέπει να κατασκευάσει κ το παιχνίδι ο ίδιος.. Οπότε ας πάρει μεγάλο μόνιτορ και καρέκλα με ενσωματωμένο Sub να βελτιώσει την αίσθηση με την διαφορά.
pano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 doctorjim όντως η πρότασή σου είναι πολύ ''τρελή''.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Η μεγάλη διαφορά χρημάτων το μόνο που θα του δώσει είναι βάθος χρόνου μιας για να εξαντλήσεις ένα Pc των 1500 ευρώ θα πρέπει να κατασκευάσει κ το παιχνίδι ο ίδιος.. Οπότε ας πάρει μεγάλο μόνιτορ και καρέκλα με ενσωματωμένο Sub να βελτιώσει την αίσθηση με την διαφορά. Και γω αυτό του πα!
nikosops Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 αφου το θελει για gaming γιατι να μην βαλει δυο καρτες γραφικων π.χ. 2 GTX 680!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 αφου το θελει για gaming γιατι να μην βαλει δυο καρτες γραφικων π.χ. 2 GTX 680!! Ας ανεβάσει λίγο το μπατζετ να βάλει 2 GTX 690. Αφού για gaming το θέλει... Mια πρόταση ώστε και ...τουρμπάτος να είναι και να μην πετάξει λεφτά εντελώς τζάμπα:
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ας ανεβάσει λίγο το μπατζετ να βάλει 2 GTX 690. Αφού για gaming το θέλει... Mια πρόταση ώστε και ...τουρμπάτος να είναι και να μην πετάξει λεφτά εντελώς τζάμπα: Βλέπετε τώρα με βάζετε σε διλλήματα. Πείτε μου εσείς τι να του πω... H αλήθεια είναι ότι η 1η σύνθεση ήταν όντως λίγο υπρβολική... Κουτί 100 τόσα ευρώ... Αρά θα αρχίσω να του παραγγέλνω... (κατόπιν συννενόησης). Ευχαριστώ Δεινόσαυρε... ΑΑ! Το βρήκα! Τη μια θα σε λέω δείνοσαυρο και την άλλη dinosaur.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 To δίλλημα είναι βασικά στη κάρτα και στον επεξεργαστή. Η τουλάχιστον ήταν, θα του πω να πάρει τον i5. Nα τελειώνουμε.
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ας ανεβάσει λίγο το μπατζετ να βάλει 2 GTX 690. Αφού για gaming το θέλει... Mια πρόταση ώστε και ...τουρμπάτος να είναι και να μην πετάξει λεφτά εντελώς τζάμπα: Με την συγκεκριμένη μητρική θα μπορεί να κλοκάρει το cpu;Δεν μου γεμίζει το μάτι η συγκεκριμένη και για τέτοιο μπάτζετ ίσως θα μπορούσε να πάει σε καλύτερη!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Γιατί να κλοκάρει τον επεξεργαστή? Θα μπορεί μια χαρά πάντως. Τι έχει και δεν σου γεμίζει το μάτι?
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ας ανεβάσει λίγο το μπατζετ να βάλει 2 GTX 690. Αφού για gaming το θέλει... Mια πρόταση ώστε και ...τουρμπάτος να είναι και να μην πετάξει λεφτά εντελώς τζάμπα: Πιθανές αλλαγές για να είναι πιο ισσοροπημένο το σύστημα... Αλλαγή της 23 dell με τη αντιστοιχη 24αρα.. Επιλογή μιας καλύτερης ψήκτρας...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πιθανές αλλαγές για να είναι πιο ισσοροπημένο το σύστημα... 1) Αλλαγή της 23 dell με τη αντιστοιχη 24αρα.. 2) Επιλογή μιας καλύτερης ψήκτρας... 1) Το πιθανότερο είναι να έχεις δίκιο, αλλα δεν ξέρω τι γίνεται με το 1920 Χ 1200 στα παιχνίδια. 2) Είπα να τα βγάλω όλα απο το msystems.
themdro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Η Arctic Cooling που τη χρησιμοποιώ εγω εδώ και λίγο καιρό στο PC μου είναι αρκετά τίμια αγορά για τα χρήματα της, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες (όπως η Noctua NH-D14 ή η Corsair Η100) αφού δεν έχει θέμα με το budget. Από την άλλη αν δεν κάνει Overclock, δεν θα του κάνει καμία διαφορά σχεδόν πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα