Προς το περιεχόμενο

Samsung 32GB Class 10 Micro SD 25€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει και 32αρα Samsung SD 17.99 λίρες από αμαζον

Link

και κάπου έλεγε ότι είναι και αδιάβροχη, αν θυμάμαι καλά. οπότε αν πέσει η μηχανή στη θάλασσα δε χάνεις τις φωτογραφίες :rolleyes:

Δημοσ.

Link

και κάπου έλεγε ότι είναι και αδιάβροχη, αν θυμάμαι καλά. οπότε αν πέσει η μηχανή στη θάλασσα δε χάνεις τις φωτογραφίες :rolleyes:

Αυτή που λες είναι SD, η άλλη είναι micro SD για κινητά τηλ δλδ.

Δημοσ.

Αυτή που λες είναι SD, η άλλη είναι micro SD για κινητά τηλ δλδ.

ναι το ξέρω, απλά βαριόμουνα να ανοίξω καινούριο θέμα..

ενδεχομένως να σκεφτόταν κάποιος να πάρει τη micro SD για να τη χρησιμοποιεί σε φωτογραφική με ανταπτοράκι, οπότε αυτή που πρότεινα εγώ συμφέρει καλύτερα ^_^ και είναι κ αδιάβροχη

Δημοσ.

Link

Δεν ξέρω πολλούς που αν τους πέσει η ψηφιακή στη θάλασσα να νοιάζονται για τίς φωτό και όχι για την μηχανή.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλούς που αν τους πέσει η ψηφιακή στη θάλασσα να νοιάζονται για τίς φωτό και όχι για την μηχανή.

εμένα προσωπικά θα με ένοιαζε και για την κάρτα αν ήταν η τελευταία μέρα των διακοπών και είχε μέσα 32gb με φωτογραφίες και βίντεο

Δημοσ.

βασικα εμενα ποτε δε χρειαστηκε να παει η τιμη των αγορων μου πανω απο 25 λιρες για να εχει free μεταφορικα, σε ολες, και εχω κανει και καμποσες μεσα σε μισο χρονο, εφτανε το ποσο των 20 λιρων.

Ουτε καν 20 λιρες..Το εχω τσεκαρει σε πολλές περιπτωσεις.Βγάζει τσαμπα μεταφορικά ακομα και οταν δεν ειναι καν 20 λιρες ,αλλά ειναι κοντα στις 20 λιρες. Νομιζω το οριο γι να βγαλει τσαμπα μεταφορικά είναι πάνω από 19.7 λιρες .Το ειχα τσεκαρει ακριβως καποια στιγμη αλλά δε θυμαμαι το ακριβες νουμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...