Προς το περιεχόμενο

Samsung 32GB Class 10 Micro SD 25€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη ξεκιναει Ελλαδα απο τα 39€. Πολυ καλη τιμη. Ηθελα να ξερα ποιος εβαλε 1 εδω στο thread.

H αντιστοιχη 16GB απο 3ο πωλητη του amazon (Low Price Memory ) ερχεται στις 13,7£ δηλαδη 17€ με τα μεταφορικα. Ελλαδα απο 25€

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00569J5E2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A2MP6RZRUZ63MC

Δημοσ.

Πολυ πολυ καλη καρτα! εχω την class 6 16gb, απροβληματιστη, ποσο μαλλον αυτη!!

Περιττο να σχολιασω εκεινους που βαθμολογουν με 1 οτι βρουν μπροστα τους..

Δημοσ.

Περιττο να σχολιασω εκεινους που βαθμολογουν με 1 οτι βρουν μπροστα τους..

Άμα είχες και εσύ μαγαζάκι Ελλάντα και την πούλαγες 39 ευρώ το ίδιο θα έκανες.

Δημοσ.

Άμα είχες και εσύ μαγαζάκι Ελλάντα και την πούλαγες 39 ευρώ το ίδιο θα έκανες.

:mrgreen: true....

Δημοσ.

πολύ καλή τιμή

(το μόνο πιθανό "πρόβλημα" είναι η συσκευή στην οποιά θα χρησιμοποιηθεί η κάρτα, να μην μπορεί να "διαβάσει" τόσο μεγάλη χωρητικότητα)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λίγο offtopic, sorry

Nα ρωτήσω κάτι ( ώντας πρωτάρης με international ιντερνετικές αγορές) B) :

H κάρτα κοστίζει πλέον 22,20 pounds. Την έβαλα στο καλάθι για να δω πιθανές χρεώσεις μεταφορικών και δε μου δείχνει πριν πατήσω "dispatch to this adress". Θέλω να μάθω ακριβώς πόσο θα χρεωθώ πριν το πατήσω :/

Πατώντας πάνω στο details and conditions του super saver delivery, διαβάζω ότι το Minimum Spend Threshold είναι στις 25 λίρες. Άρα δεν το δικαιούμαι. Τα πράγματα με τα οποία τυχόν συμπληρώσω την παραγγελία μου για το ξεπεράσω, ποιον πωλητή πρέπει να έχουν;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λίγο offtopic, sorry

Nα ρωτήσω κάτι ( ώντας πρωτάρης με international ιντερνετικές αγορές) B) :

H κάρτα κοστίζει πλέον 22,20 pounds. Την έβαλα στο καλάθι για να δω πιθανές χρεώσεις μεταφορικών και δε μου δείχνει πριν πατήσω "dispatch to this adress". Θέλω να μάθω ακριβώς πόσο θα χρεωθώ πριν το πατήσω :/

Πατώντας πάνω στο details and conditions του super saver delivery, διαβάζω ότι το Minimum Spend Threshold είναι στις 25 λίρες. Άρα δεν το δικαιούμαι. Τα πράγματα με τα οποία τυχόν συμπληρώσω την παραγγελία μου για το ξεπεράσω, ποιον πωλητή πρέπει να έχουν;

Ευχαριστώ

Το πόσο θα χρεωθείς θα το δεις αφού πατήσεις το "dispatch to this adress". Πάτα το μη φοβάσαι υπάρχει και επόμενο βήμα για να εκτελεστεί η παραγγελία.

Δημοσ.

Πρέπει να πωλείται από Amazon.co.uk ή τουλαχιστον να γίνεται dispatch από αυτούς.

Το πόσο θα χρεωθείς θα το δεις αφού πατήσεις το "dispatch to this adress". Πάτα το μη φοβάσαι υπάρχει και επόμενο βήμα για να εκτελεστεί η παραγγελία.

Προχώρησα όπως προέτρεψε ο stenlibi και βλέπω ότι τα μεταφορικά είναι τελικά μηδέν ευρώ:

dfas.png

Δημοσ.

Προχώρησα όπως προέτρεψε ο stenlibi και βλέπω ότι τα μεταφορικά είναι τελικά μηδέν ευρώ:

dfas.png

Καποιες φορες μπορει να βγαλει τα δωρεαν μεταφορικα ακομα και αν δεν ειναι 25£. Παντα το παμε μεχρι ενα βημα πριν την αγορα να δουμε. Στην συκεκριμενη περιπτωση ειχε δωρεαν μεταφορικα ακομα και στις 20£ που ειχαν πριν λιγες μερες.

Δημοσ.

βασικα εμενα ποτε δε χρειαστηκε να παει η τιμη των αγορων μου πανω απο 25 λιρες για να εχει free μεταφορικα, σε ολες, και εχω κανει και καμποσες μεσα σε μισο χρονο, εφτανε το ποσο των 20 λιρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...