stenlibi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FY61EK/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21 25,49 ευρώ τελική τιμή, δωρεάν μεταφορικά. Έχει και καλά reviews.
haris013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 την εχω στα 8gb και class 6! πολυ καλυ καρτα και αρκετα γρηγορη
runner69 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Η συγκεκριμενη ξεκιναει Ελλαδα απο τα 39€. Πολυ καλη τιμη. Ηθελα να ξερα ποιος εβαλε 1 εδω στο thread. H αντιστοιχη 16GB απο 3ο πωλητη του amazon (Low Price Memory ) ερχεται στις 13,7£ δηλαδη 17€ με τα μεταφορικα. Ελλαδα απο 25€ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00569J5E2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A2MP6RZRUZ63MC
christs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πολυ πολυ καλη καρτα! εχω την class 6 16gb, απροβληματιστη, ποσο μαλλον αυτη!! Περιττο να σχολιασω εκεινους που βαθμολογουν με 1 οτι βρουν μπροστα τους..
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Περιττο να σχολιασω εκεινους που βαθμολογουν με 1 οτι βρουν μπροστα τους.. Άμα είχες και εσύ μαγαζάκι Ελλάντα και την πούλαγες 39 ευρώ το ίδιο θα έκανες.
christs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Άμα είχες και εσύ μαγαζάκι Ελλάντα και την πούλαγες 39 ευρώ το ίδιο θα έκανες. true....
karetsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 πολύ καλή τιμή (το μόνο πιθανό "πρόβλημα" είναι η συσκευή στην οποιά θα χρησιμοποιηθεί η κάρτα, να μην μπορεί να "διαβάσει" τόσο μεγάλη χωρητικότητα)
pOLoS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 πολύ καλή τιμή , η μόνη φτηνότερη 32Gb class 10 στο amazon είναι κατά 4 ευρώ η KomputerBay που δεν ξέρω τι λέει σαν μάρκα
Teisos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Λίγο offtopic, sorry Nα ρωτήσω κάτι ( ώντας πρωτάρης με international ιντερνετικές αγορές) : H κάρτα κοστίζει πλέον 22,20 pounds. Την έβαλα στο καλάθι για να δω πιθανές χρεώσεις μεταφορικών και δε μου δείχνει πριν πατήσω "dispatch to this adress". Θέλω να μάθω ακριβώς πόσο θα χρεωθώ πριν το πατήσω :/ Πατώντας πάνω στο details and conditions του super saver delivery, διαβάζω ότι το Minimum Spend Threshold είναι στις 25 λίρες. Άρα δεν το δικαιούμαι. Τα πράγματα με τα οποία τυχόν συμπληρώσω την παραγγελία μου για το ξεπεράσω, ποιον πωλητή πρέπει να έχουν; Ευχαριστώ
Narayan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πρέπει να πωλείται από Amazon.co.uk ή τουλαχιστον να γίνεται dispatch από αυτούς.
stenlibi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Λίγο offtopic, sorry Nα ρωτήσω κάτι ( ώντας πρωτάρης με international ιντερνετικές αγορές) : H κάρτα κοστίζει πλέον 22,20 pounds. Την έβαλα στο καλάθι για να δω πιθανές χρεώσεις μεταφορικών και δε μου δείχνει πριν πατήσω "dispatch to this adress". Θέλω να μάθω ακριβώς πόσο θα χρεωθώ πριν το πατήσω :/ Πατώντας πάνω στο details and conditions του super saver delivery, διαβάζω ότι το Minimum Spend Threshold είναι στις 25 λίρες. Άρα δεν το δικαιούμαι. Τα πράγματα με τα οποία τυχόν συμπληρώσω την παραγγελία μου για το ξεπεράσω, ποιον πωλητή πρέπει να έχουν; Ευχαριστώ Το πόσο θα χρεωθείς θα το δεις αφού πατήσεις το "dispatch to this adress". Πάτα το μη φοβάσαι υπάρχει και επόμενο βήμα για να εκτελεστεί η παραγγελία.
Giorgos09 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τι γινεται με την εγγυηση; Το στελνομε στη σαμσανγκ Ελλαδος;
Teisos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πρέπει να πωλείται από Amazon.co.uk ή τουλαχιστον να γίνεται dispatch από αυτούς. Το πόσο θα χρεωθείς θα το δεις αφού πατήσεις το "dispatch to this adress". Πάτα το μη φοβάσαι υπάρχει και επόμενο βήμα για να εκτελεστεί η παραγγελία. Προχώρησα όπως προέτρεψε ο stenlibi και βλέπω ότι τα μεταφορικά είναι τελικά μηδέν ευρώ:
runner69 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Προχώρησα όπως προέτρεψε ο stenlibi και βλέπω ότι τα μεταφορικά είναι τελικά μηδέν ευρώ: Καποιες φορες μπορει να βγαλει τα δωρεαν μεταφορικα ακομα και αν δεν ειναι 25£. Παντα το παμε μεχρι ενα βημα πριν την αγορα να δουμε. Στην συκεκριμενη περιπτωση ειχε δωρεαν μεταφορικα ακομα και στις 20£ που ειχαν πριν λιγες μερες.
christs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 βασικα εμενα ποτε δε χρειαστηκε να παει η τιμη των αγορων μου πανω απο 25 λιρες για να εχει free μεταφορικα, σε ολες, και εχω κανει και καμποσες μεσα σε μισο χρονο, εφτανε το ποσο των 20 λιρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα