bost7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 σωστος ωραια btw η ολοκληρομενη λυση αλλα πανακριβη. αμα φορας γαντια(λατεξ) παλι δεν προστατευεις το hardware απο στατικο(και δακτιλιες)? τα χειρουργικα ενοεις?
GreekTechReviewerz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 σωστος ωραια btw η ολοκληρομενη λυση αλλα πανακριβη. αμα φορας γαντια(λατεξ) παλι δεν προστατευεις το hardware απο στατικο(και δακτιλιες)? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δοκιμάσει το κολπάκι με τα γάντια. Ωστόσο δεν ακούγεται τόσο λάθος.
άδικος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τα λάτεξ δεν είναι σωστή αλλά ούτε & βολική λύση για πολλούς λόγους. Καλύτερα κλασικά αντιστατικά γάντια, & ακόμα καλύτερα η λύση με το βραχιολάκι του $1. Τα πατάκια, γειωμένα παπούτσια, αντιστατικές ράβδοι κ.ο.κ. είναι εργαστηριακές λύσεις που δεν νομίζω να αξίζει να πληρώσει κανείς για τόση μικρή χρήση
gianakakis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σχετικά με την εγκατάσταση της ψύκτρας Xigmatek Loki;Θέλω να πω ξέρω που πάνε οι βίδες και τα σχετικά αλλά πόση πάστα να βάλω; το φοβάμαι λίγο.
GreekTechReviewerz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σχετικά με την εγκατάσταση της ψύκτρας Xigmatek Loki;Θέλω να πω ξέρω που πάνε οι βίδες και τα σχετικά αλλά πόση πάστα να βάλω; το φοβάμαι λίγο. Χτες το βράδυ κάναμε ένα νέο οδηγό εγκατάστασης aftermarket ψύκτρας(Prolimatech Mega Shadow).Σε καμιά ώρα ανάλογα με το youtube θα μπορείς να το τσεκάρεις έχουμε και αναλυτικές οδηγίες και για την θερμοαγώγιμη πάστα.Το βίντεο είναι 12λεπτο οπότε νομίζουμε θα μείνεις καλυμένος!
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Χτες το βράδυ κάναμε ένα νέο οδηγό εγκατάστασης aftermarket ψύκτρας(Prolimatech Mega Shadow).Σε καμιά ώρα ανάλογα με το youtube θα μπορείς να το τσεκάρεις έχουμε και αναλυτικές οδηγίες και για την θερμοαγώγιμη πάστα.Το βίντεο είναι 12λεπτο οπότε νομίζουμε θα μείνεις καλυμένος! Στείλε το λινκ όταν ανέβει το βιντεάκι να του δούμε και εμείς.
GreekTechReviewerz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Στείλε το λινκ όταν ανέβει το βιντεάκι να του δούμε και εμείς. Θα το στείλουμε και θα κάνουμε και το αντίστοιχα θέμα-οδηγό,για να τα έχουμε όλα οργανωμένα και όμορφα!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μπράβο παίδες! Ωραία... Αύριο δε θα μου σπάσει τα νευρα το στήσιμο.
GreekTechReviewerz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Στείλε το λινκ όταν ανέβει το βιντεάκι να του δούμε και εμείς. Μόλις ανέβηκε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=cUg7IWkIg50
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μόλις ανέβηκε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=cUg7IWkIg50 Ωραίοι! Next video: Υδρόψυξη!
Billar4s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εγω προτεινω next video το αν αξιζει το sli ή αλλαγη gpu σε κατι καινουργιο! Πολυ καλο το βιντεο!
gianakakis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μόλις ανέβηκε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=cUg7IWkIg50 άψογο το βίντεο μάγκες συνεχίστε έτσι,με βοήθησε αρκετά στην εγκάτασταση. Ψηφίζω watercooling για επόμενο βίντεο
geo197 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Πολύ καλός ο οδηγός!Πότε θα βγάλετε το επόμενο βιντεακι?Ψηφίζω υδρόψυξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα