Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστος ;) ωραια btw η ολοκληρομενη λυση αλλα πανακριβη.

αμα φορας γαντια(λατεξ) παλι δεν προστατευεις το hardware απο στατικο(και δακτιλιες)?

τα χειρουργικα ενοεις? :P

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σωστος ;) ωραια btw η ολοκληρομενη λυση αλλα πανακριβη.

αμα φορας γαντια(λατεξ) παλι δεν προστατευεις το hardware απο στατικο(και δακτιλιες)?

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δοκιμάσει το κολπάκι με τα γάντια. Ωστόσο δεν ακούγεται τόσο λάθος.

Δημοσ.

Τα λάτεξ δεν είναι σωστή αλλά ούτε & βολική λύση για πολλούς λόγους. Καλύτερα κλασικά αντιστατικά γάντια, & ακόμα καλύτερα η λύση με το βραχιολάκι του $1. Τα πατάκια, γειωμένα παπούτσια, αντιστατικές ράβδοι κ.ο.κ. είναι εργαστηριακές λύσεις που δεν νομίζω να αξίζει να πληρώσει κανείς για τόση μικρή χρήση grin.png

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σχετικά με την εγκατάσταση της ψύκτρας Xigmatek Loki;Θέλω να πω ξέρω που πάνε οι βίδες και τα σχετικά αλλά πόση πάστα να βάλω; το φοβάμαι λίγο.

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σχετικά με την εγκατάσταση της ψύκτρας Xigmatek Loki;Θέλω να πω ξέρω που πάνε οι βίδες και τα σχετικά αλλά πόση πάστα να βάλω; το φοβάμαι λίγο.

Χτες το βράδυ κάναμε ένα νέο οδηγό εγκατάστασης aftermarket ψύκτρας(Prolimatech Mega Shadow).Σε καμιά ώρα ανάλογα με το youtube θα μπορείς να το τσεκάρεις έχουμε και αναλυτικές οδηγίες και για την θερμοαγώγιμη πάστα.Το βίντεο είναι 12λεπτο οπότε νομίζουμε θα μείνεις καλυμένος!

Δημοσ.

Χτες το βράδυ κάναμε ένα νέο οδηγό εγκατάστασης aftermarket ψύκτρας(Prolimatech Mega Shadow).Σε καμιά ώρα ανάλογα με το youtube θα μπορείς να το τσεκάρεις έχουμε και αναλυτικές οδηγίες και για την θερμοαγώγιμη πάστα.Το βίντεο είναι 12λεπτο οπότε νομίζουμε θα μείνεις καλυμένος!

Στείλε το λινκ όταν ανέβει το βιντεάκι να του δούμε και εμείς.

Δημοσ.

Στείλε το λινκ όταν ανέβει το βιντεάκι να του δούμε και εμείς.

Θα το στείλουμε και θα κάνουμε και το αντίστοιχα θέμα-οδηγό,για να τα έχουμε όλα οργανωμένα και όμορφα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπράβο παίδες! Ωραία... Αύριο δε θα μου σπάσει τα νευρα το στήσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...