pavlinara Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Για να κατεβάσεις παιχνίδια στο ipad(ακόμη κι αυτά που είναι δωρεάν)πρέπει να δώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου. Γράφτηκα μόνο και μόνο για να κατεβάσω κάποια παιχνίδια, αυτά που έλεγαν free και ξαφνικά βλέπω στα email μου ότι έχω χρεωθεί 1.98 ευρώ. 1.98 ευρώ δεν είχε κανένα παιχνίδι που κατέβασα, όλα έλεγαν free.Και όσες συναλλαγές έχω κάνει με την πιστωτική μου όλες ζητούσαν επιβεβαίωση για χρέωση. Τώρα συγκεκριμένα δεν πάτησα να γίνει καμία συναλλαγή, αλλά έχω χρεωθεί για το τίποτα.Και δεν είμαι άσχετη και είμαι πάντα προσεκτική σε ότι αφορά την πιστωτική μου κάρτα. Κι άντε τώρα να βρω το δίκιο μου. Οι ανίδεοι σαν κι εμένα να προσέχουν... η κάρτα σας XXX χρεώθηκε με 1.98 EUR .'Εμπορος: APPLE ITUNES STORE-EUR IT τι itunes μωρέ;;;;; κι άλλοι την πάτησαν με περίεργες χρεώσεις. http://www.avclub.gr/forum/archive/index.php/t-76966.html μπορώ να αφαιρέσω τα στοιχεία της πιστωτικής μου από το σ@@τοσάιτ τους;
akpe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πάντα την πρώτη φορά που γράφεσαι τραβάει ένα μικροποσό για επιβεβαίωση της κάρτας. Θα σου επιστραφεί σε λίγες ημέρες λογικά.
pavlinara Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 από ποιον θα επιστραφεί ; από την citibank; η citibank ποτέ δεν επιστρέφει λεφτά.
akpe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Από την Apple/iTunes. Αν θυμάμαι καλά, τα χρήματα αυτά απλά δεσμεύονται από τον λογαριασμό σου ώστε να επιβεβαιωθεί η κάρτα, αν έχεις ebanking μπορεί να στα βγάζει στο σύνολο δεσμεύσεων (or something like this). When you update your billing information, the iTunes Store will place an authorization hold on your credit card to verify your account information. You might see this authorization request on your online statement. This is not an actual charge, it is simply a test to confirm that your credit card account is active and has credit available to accommodate transactions. Authorization requests are automatically removed from your account by your financial institution. The amount of time it takes to remove authorization requests varies by financial institution. If you have any questions about the way your financial institution handles authorization requests, please contact their customer service department.
skipperas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 μην αγχώνεσαι..απλά άμα δεν την χρησιμοποιείς για αγορές app κλπ να την βγάλεις από τον λογαριασμό σου, μην πατήσεις τίποτα κατά λάθος και τρέχεις
akpe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 +1 Όταν θα την ξαναβάλεις όμως πάλι θα υπάρξει δοκιμαστική χρέωση, μην τρομάξεις
athlios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αν θέλεις να κάνεις λογαριασμό χωρίς να έχεις καποια κάρτα δηλωμένη, πανε στα σετινγξ απενεργοποίησε τον παλιο λογαριασμο και προσπάθησε να κατεβάσεις μια φρι εφαρμογη απο το απστορ. Εκει θα σου ζητήσει να κάνεις λογκιν η να δημιουργησεις καινουριο ακαουντ. Στους τροπους πληρωμης υπάρχει πλεον και το ΝΟΝΕ.
akpe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ακόμα ισχύει οτι ακόμα και για δωρεάν εφαρμογές πρέπει να έχεις δώσει κάρτα;
athlios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αν πας να κανεις ακαουντ ετσι χύμα πρέπει να δηλώσεις κάρτα. Με τον παραπάνω μπακάλικο τροπο το προσπερνάς, αν και κάποιες εφαρμογές αξίζουν τα 2-3€ που κοστιζουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα