Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αηδόνι υποψιάζομαι.

Ό,τι και να'ναι, λογικά είναι αρσενικό προσπαθώντας να προσελκύσει θηλυκά. Μόλις περάσει η περίοδος ζευγαρώματος θα σταματήσει.

Αυτο ειναι. Γαματο κελαηδημα παντως, απορω γιατι σε ενοχλει.

Αλλα εδω θεωρεις την hathaway αχαρη, στο γλυκο πουλακι που γκομενιζει θα την χαριζες? ΑΚΑΡΔΗ

Δημοσ.

Βγέκα(εκ του βγες :P) στο μπαλκόνι και κάνε :

Νιάου,

Νιάου,

Νι νι νι νιαααααααααου

Αν δεν φύγει το πουλί, παίζει να ρθεί κανένας γάτοαγοραρος. Χαμένη δεν θα βγεις :P!!!!

Δημοσ.

οποιος μενει μεσα στην πολη τον ενοχλει το κελαηδημα.

και αυτος που μενει στο χωριο τον ενοχλουν τα αυτοκινητα.αυτο ειναι κατι στανταρ..

το θεμα ειναι ποιος ειναι ο "ανωμαλος" της υποθεσης.χεχεχε

μακαρι να ειχα πουλια να κελαιδουσανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ.που εχω την εθνικη αθηνων λαμιας στα 30 μετρα μπροστα μου.και ολο βρουμ βρουμ . :)

Δημοσ.

νομιζεις οτι,οτι ονομα εχει ο καθενας παει να πει και τι ειναι?

φιλε στο διαδικτυο εισαι οχι real life.

ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω.

και παρεπιπτοντως απλα μια φραση ειναι.Common.

troll

πωπω καχυποψια! :P ειμαι το μοναδικο κοριτσι στο νετ.παει ο κανονας τον εκαψα...

Αλλα εδω θεωρεις την hathaway αχαρη, στο γλυκο πουλακι που γκομενιζει θα την χαριζες? ΑΚΑΡΔΗ

χαχαχαχα δεν ηξερα οτι ηταν γκομενικο το θεμα παω πασο λολ

με ενοχλει που τραγουδαει ολο το βραδυ..αλλα τωρα που το λετε τα αμαξια δεν με ενοχλουν καθολου :mellow: με εχει καταστρεψει η πολη..

Δημοσ.

πωπω καχυποψια! :P ειμαι το μοναδικο κοριτσι στο νετ.παει ο κανονας τον εκαψα...

χαχαχαχα δεν ηξερα οτι ηταν γκομενικο το θεμα παω πασο λολ

με ενοχλει που τραγουδαει ολο το βραδυ..αλλα τωρα που το λετε τα αμαξια δεν με ενοχλουν καθολου :mellow: με εχει καταστρεψει η πολη..

υπομονη σε λιγο που θα παρουμε ολοι τα βουνα και τα λαγκαδια θα σου πω εγω ποσο θα σου αρεσουν το κελαηδημα.

Δημοσ.

http://3dim-megar.att.sch.gr/index.php/component/content/article/66-start/409-2011-11-18-11-59-49

Έχει και ακουστική επιλογή για να σε πάρει ο ύπνος:P

χμμ θυμαμαι αυτο παραμυθι αλλιως με το βασιλια να φυλακιζει ενα αηδονι και αυτο να ειναι στεναχωρημενο? κατι τετοιο...

αα το βρηκα!τι λυπητερή ιστορια . αντε ηρέμησε λιγο και το πουλακι να χαλαρωσω..

Δημοσ.

Να ξέρετε πάντος πως υπάρχουν πολλές εταιρίες που για την απομάκρυνση των περιστεριών τοποθετούν μεγάφωνα που παίζουν ήχους απο αρπακτικά ή άλλα ενοχλητικά πτηνα τα οποία τα περιστερια, δεκαοχτούρες φοβούνται. Πρόσφατα λοιπόν ενώ δουλευα σε μια άκουγα εναν κωλόπουλο που μου ειχε σπασει τα νευρα και οταν ρώτησα τι είναι μου ειπαν ηχογράφηση! Το αστείο είναι πως αυτό παίζει μέρα νύχτα! Βέβαια στην δική σου περίπτωση δεν ειναι αυτό που συμβαίνει αλλα γενικά έχετε τον νού σας.

Δημοσ.

Δεν σε ενοχλούν τα καγκούρια με τις σκασμένες εξατμίσεις και δεν μπορείς να κοιμηθείς επειδή ένα αηδόνι κελαηδάει;

Όπως είπαν και άλλοι,είναι για λίγο καιρό(δυστυχώς)μόλις βρει γκόμενα θα σταματήσει.

Δημοσ.

Μετά τη βροχή σε εκνευρίζει και το ουράνιο τόξο;

:P

αχαχαχαχα νιωθω σαν κακη σε ταινια disney!

παιδια δεν ξερω αν ειναι αηδόνι αλλα απο τη στιγμη που ξυπνησα μεχρι τωρα δεν κελαηδαει..εμπνέετε μονο νυχτα.ας τραγουδαγε τωρα να το εκτιμούσα.αλλα αποψε λογικα θα ανοιξω κλιματιστικό αρα δεν θα εχει παρασταση.παντως δεν νομιζω να ειναι αηδονι γιατι δεν τραγουδαει συνεχομενα αλλα διακεκομμένα.ενα τσιρτσιρπιρ σταματαει και ξαναξεκινα.

• Moderators
Δημοσ.

Αηδονι ή κοτσυφι. Τελειες φωνές και τα δυο. Δεν μπορείς να κανεις τιποτα για αυτό, οπότε sit back and enjoy. Παίζει να εχεις και καμια φωλια εκει κοντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...