gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 τη τελευταια εβδομαδα ενα χαζο πουλι κελαηδα ολο το βραδυ μιλάμε 3-4 το βραδυ!το κακο ειναι οτι δεν ξερω απο που ερχετε ο θορυβος αλλα απλα με τρελαίνει!ενω ολα τα αλλα πουλια πανε για υπνο αυτο τραγουδα οπερα!σας εχει τυχει κατι παρομοιο?υπαρχει περιπτωση να βγαλει το σκασμο απο μονο του καποια στιγμη?
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 το τουφεκι αμα ηξερα που ειναι ευχαριστως αλλα το ακουω μονο βραδυ..
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Φωναζω να ανοιξεις τις κουρτινες να δω αλλα δεν καταλαβαινεις πουλισια. Roses are red. Violets are blue. Could you open up those curtains? Because I can't see through. 3
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω μια παρόμοια ιστορία. Εμένα έρχεται μια γκόμενα-πρεζάκι κάτι νύχτες και μπαστακώνεται μπροστά απ'την είσοδο της πολυκατοικίας και φωνάζει, γιατί ο γκόμενός της είναι στην πολυκατοικία μου απ'ότι έχω καταλάβει. Και κάθεται εκεί και φωνάζει (να της ανοίξει και διάφορα άλλα), μπορεί και επί δυο ώρες και παραπάνω, με μικρά διαλείμματα. Πριν από λίγο καιρό έβρεχε κιόλας κι ήταν αυτή μέσα στη βροχή 3 η ώρα τη νύχτα και έδινε. Χθές πάλι με ξύπνησε μες στη νύχτα, με τις φωνές της. Απ'τη μια είναι απίστευτα εκνευριστική απ'την άλλη είναι σόου. Αλλά η ιστορία μου μοιάζει αρκετά με τη δική σου δεν μπορείς να πείς.
arianos16 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω μια παρόμοια ιστορία. Εμένα έρχεται μια γκόμενα-πρεζάκι κάτι νύχτες και μπαστακώνεται μπροστά απ'την είσοδο της πολυκατοικίας και φωνάζει, γιατί ο γκόμενός της είναι στην πολυκατοικία μου απ'ότι έχω καταλάβει. Και κάθεται εκεί και φωνάζει (να της ανοίξει και διάφορα άλλα), μπορεί και επί δυο ώρες, με μικρά διαλείμματα. Πριν από λίγο καιρό έβρεχε κιόλας κι ήταν αυτή μέσα στη βροχή 3 η ώρα τη νύχτα και έδινε. Χθές πάλι με ξύπνησε μες στη νύχτα, με τις φωνές της. Απ'τη μια είναι απίστευτα εκνευριστική απ'την άλλη είναι σόου. Αλλά η ιστορία μου μοιάζει αρκετά με τη δική σου δεν μπορείς να πείς. Με αυτο μπορεις να κατσεις και να γελασεις με το πουλακι ομως?
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Απ'τη μια είναι απίστευτα εκνευριστική απ'την άλλη είναι σόου. αυτο ακριβως τωρα δεν με ενοχλει αλλα σε κανα 2ωρο με τρελαινει.. Τι πουλί ξέρουμε? ενα που κελαηδα πολυ ωραια..γιατι αυτο του το αναγνωριζω! 2
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Με αυτο μπορεις να κατσεις και να γελασεις με το πουλακι ομως? Ρε φίλε να γελάσω λες. Χθες ήθελα να πάω και να της κάνω ότι έκανε και ο Κασιδιάρης στην Κανέλη όμως. Αρρώστια ήτανε. Στη μέση του ύπνου σου να ακούς το πρεζάκι με την κλασσική φωνή (σε γυναικείο) να στριγγλίζει και να πετάει κατάρες.
arianos16 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ρε φίλε να γελάσω λες. Χθες ήθελα να πάω και να της κάνω ότι έκανε και ο Κασιδιάρης στην Κανέλη όμως. Αρρώστια ήτανε. Στη μέση του ύπνου σου να ακούς το πρεζάκι με την κλασσική φωνή (σε γυναικείο) να στριγγλίζει και να πετάει κατάρες. εγω οσες φορες το παθαινω βγαινω και κλανω στο γελιο
*Kezar* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 τη τελευταια εβδομαδα ενα χαζο πουλι κελαηδα ολο το βραδυ μιλάμε 3-4 το βραδυ!το κακο ειναι οτι δεν ξερω απο που ερχετε ο θορυβος αλλα απλα με τρελαίνει!ενω ολα τα αλλα πουλια πανε για υπνο αυτο τραγουδα οπερα!σας εχει τυχει κατι παρομοιο?υπαρχει περιπτωση να βγαλει το σκασμο απο μονο του καποια στιγμη? ζησε με αυτο αδερφε μου.μεσα στην φυση ειναι.επρεπε να χαιρεσαι που ακους αυτο παρα τα αυτοκινητα που ακουγονται.
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 χαχαΧαΧΑχΑχαΧαχ gatokoritso είναι το νικ, αδερφέ μου λέει ο άλλος χαχαχαχα να'σαι καλά
gigisoni Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Για αηδόνι υποψιάζομαι. Ό,τι και να'ναι, λογικά είναι αρσενικό προσπαθώντας να προσελκύσει θηλυκά. Μόλις περάσει η περίοδος ζευγαρώματος θα σταματήσει.
*Kezar* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 χαχαΧαΧΑχΑχαΧαχ gatokoritso είναι το νικ, αδερφέ μου λέει ο άλλος χαχαχαχα να'σαι καλά νομιζεις οτι,οτι ονομα εχει ο καθενας παει να πει και τι ειναι? φιλε στο διαδικτυο εισαι οχι real life. ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω. και παρεπιπτοντως απλα μια φραση ειναι.Common. troll
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Όντως τώρα που το λές ξέχασα ένα βασικό κανόνα. there are no women on the internetz. Παίζει το γατοκόριτσο να μην είναι και τόσο "κόριτσο" ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα