stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 λοιπον , μετα απο ενα καλο καθαρισμα με πιστολακι κ πινελο οι θερμοκρασιες μετα απο 2 ωρες και βαλε χρηση(μονο μtorrent ανοιχτο κ windows media player)) ειναι αυτες, λογικα τωρα πρεπει να ειναι ενταξει...εσεις τι λετε για τις θερμοκρασιες??? με προβληματιζει ομως που η θερμοκρασια του σκληρου ειναι στο 50,οσο ηταν δηλαδη πριν τον καθαρισμο...γιατι??? ποσο πρεπει να ειναι η θερμοκρασια του σκληρου???? η θερμοκρασια της καρτας γραφ. ειναι ενταξει??? Τον χτυπαει κανενας ανεμηστήρας τον σκληρό??? Κατα τα άλλα μια χαρά σε βλέπω!
bill27 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Τον χτυπαει κανενας ανεμηστήρας τον σκληρό??? Κατα τα άλλα μια χαρά σε βλέπω! το κουτι εχει εναν ανεμιστηρα ο οποιος χτυπα την motherboard.
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μονο ένα ανεμηστήρα εχει το κουτι??? Βαλε μια φοτο διότι νομίζω έχει διαπραχτεί εγκλημα εδώ... Αν όντως έχεις μονο ένα... τοτε βάλτον στο πίσω μερος να βγάζει αέρα... και προμιθεύσου σύντομα αλλον έναν για να μπεί μπροστά και να βάζει αέρα...
sofiathereal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καμιά αλλαγή πάστας σε κάρτα γραφικών και επεξεργαστή δεν θα βλάψει κάνα 5-6 ευρω κάνει.(δεδομένου ότι είσαι σχεδόν σε Idle mode επεξεργαστή και κάρτας. Η θερμοκρασία του σκληρού ποτέ δεν με ενδιαεφερε τα όρια τους είναι στους 60 στους περισσοτέρους τώρα κάνα ανεμιστήρακι έχτρα να βάλεις πάλι δεν θα βλάψει.
bill27 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μονο ένα ανεμηστήρα εχει το κουτι??? Βαλε μια φοτο διότι νομίζω έχει διαπραχτεί εγκλημα εδώ... Αν όντως έχεις μονο ένα... τοτε βάλτον στο πίσω μερος να βγάζει αέρα... και προμιθεύσου σύντομα αλλον έναν για να μπεί μπροστά και να βάζει αέρα... οριστε μια φωτο: Καμιά αλλαγή πάστας σε κάρτα γραφικών και επεξεργαστή δεν θα βλάψει κάνα 5-6 ευρω κάνει.(δεδομένου ότι είσαι σχεδόν σε Idle mode επεξεργαστή και κάρτας. Η θερμοκρασία του σκληρού ποτέ δεν με ενδιαεφερε τα όρια τους είναι στους 60 στους περισσοτέρους τώρα κάνα ανεμιστήρακι έχτρα να βάλεις πάλι δεν θα βλάψει. μακαρι να ξερα να τα κανω αυτα αλλα δεν γνωριζω....ουτε καν γνωριζω τι ειναι η παστα.... ουτε ανεμιστηρα ξερω να βαζω.... οι θερμοκρασιες τωρα με 8 παραθυρα ανοιχτα στο μοτσιλα,το cpuid hardware monitor και το avast για περιπου μια ωρα ανοιχτα:
Ian_Dragonheart Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Οι θερμοκρασίες τις κάρτας γραφικών σου δεν τις λες και μια χαρά. Αν διακρίνω καλά στην φωτογραφία δεν έχει ανεμιστήρα. Το πιο πιθανό είναι το "παγωμα" να προέρχεται απο την καρτα γραφικών...
bill27 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Οι θερμοκρασίες τις κάρτας γραφικών σου δεν τις λες και μια χαρά. Αν διακρίνω καλά στην φωτογραφία δεν έχει ανεμιστήρα. Το πιο πιθανό είναι το "παγωμα" να προέρχεται απο την καρτα γραφικών... ναι δεν εχει δικο της ανεμιστιρακι η καρτα γραφικων.... παντως σημερα που το καθαρισα,δεν μου εχει κολλησει καθολου.... θα το αφησω ανοιχτο ολο το βραδυ και θα δω το πρωι. εκτος απο το καθαρισμα που εκανα μπορω να κανω κατι αλλο???
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 οριστε μια φωτο: μακαρι να ξερα να τα κανω αυτα αλλα δεν γνωριζω....ουτε καν γνωριζω τι ειναι η παστα.... ουτε ανεμιστηρα ξερω να βαζω.... οι θερμοκρασιες τωρα με 8 παραθυρα ανοιχτα στο μοτσιλα,το cpuid hardware monitor και το avast για περιπου μια ωρα ανοιχτα: Εντελώς απο το πλαι η φώτο βρε... να βλέπουμε τι γινεται μέσα!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πάντως το κουτί σου έχει μπροστά ανεμιστήρα. Αυτό το πλαϊνό το μπουρί που βλέπεις δεν είναι ανεμιστήρας. Εφόσον έρχονταν με μπροστινό προεγκατεστημένο, τότε θα έχει και έναν πίσω λογικά. Εμένα μόνο η κάρτα γραφικών σου με προβληματίζει.
bill27 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πάντως το κουτί σου έχει μπροστά ανεμιστήρα. Αυτό το πλαϊνό το μπουρί που βλέπεις δεν είναι ανεμιστήρας. Εφόσον έρχονταν με μπροστινό προεγκατεστημένο, τότε θα έχει και έναν πίσω λογικά. Εμένα μόνο η κάρτα γραφικών σου με προβληματίζει. αυτο το μαυρο μπουρι μεσα εχει κατι σαν ανεμιστιρακι. δεν ειναι αυτο ο ανεμιστηρας???? τοτε που ειναι ο ανεμιστιρας???? εχω μπερδευτει,θα ανεβασω αυριο φωτο για να δειτε καλυτερα. εγω καθαρισα γενικα ολο το συστημα με πιστολακι αλλα μαλλον δεν εκανα καλη δουλεια αφου η καρτα γραφικων εχει υψηλες θερμοκρασιες.πρεπει να τα βγαλω για να το καθαρισω????
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Λοιπον για να μην μπερδευόμαστε και για να μαθεςι και 5 πραγματακια για το υπολογιστη σου... Εδω http://www.insomnia.gr/topic/449289-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-video/ και εδω http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ ειναι δύο πολύ καλή οδηγοι συναρμολογησης.. Αρχικα ακολουθεις την αντιστροφη διαδικασια... και μετα καθαρίζεις ενα ενα τα κομματια του υπολογιστή σου σχολαστικα.... Τελος ακολουθείς την διαδικασια συναρμολογησης κανονικα ... Τα κερδη δύο... Και καθαρίζεις το pc σου σωστά... και μαθαίνεις απο τι αποτελειται και πως να τον συντηρείς
bill27 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 φιλε μου ηταν λιγο δυσκολο να το κανω ολο αυτο... ποσους ανεμιστηρες βλεπετε στις φωτο???
Orion_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εγώ με τον ίδιο επεξεργαστή βαράω 75άρια + Να ανησυχώ ;
darksoho33 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 μερικες ερωτησεις: το Pc σου ανοιγει παντα με την μια? κολλαει αφου μπει στα WIN? κολλαει μετα απο καποια ωρα? για μπες με f8 σε save mode Και πες αν κολλαει παλι
stm00192 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 φιλε μου ηταν λιγο δυσκολο να το κανω ολο αυτο... ποσους ανεμιστηρες βλεπετε στις φωτο??? Δύο βλέπουμε... (επεξεργαστής - τροφοδοτικο) Περνάμε το διαγώνισμα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα