Προς το περιεχόμενο

minidump file:error PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA 0x10000050

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε φρέσκια εγκατάσταση XP, όταν τα Windows εφτασαν desktop, πήρα το γνωστό μήνυμα "OS has recovered from a serious error...".

Δεν ξέρω αν προκλήθηκε από ΒSOD (δεν είχα απενεργοποιημένο το "Automatically restart" σε πρίπτωση "System failure"). Δεν ήμουν εκείνη τη στιγμή μπροστά στον υπολογιστή για να ξέρω αν είχα failure.

Έτυχε να έχω κάνει επανεκκίνηση στα Windows και μέχρι να φτάσουν desktop δεν ήμουν μπροστά. Οπότε, μιλάμε για δύο ή για μία επανεκκίνηση (μία=κανονική , δύο=με system failure).

Όπως και να 'χει, επισυνάπτω το minidump για μία βοήθεια.

Υ.Γ. Το error προήλθε αφού εγκατέστησα MS .NET Framework 2.0 (επιτυχώς) και έκανα επανεκκίνηση.

Mini061212-01.zip

• Moderators
Δημοσ.

Εαν μιλαμε για μια και μοναδικη bsod, δεν αξιζει τον κοπο να κατσεις να το ψαξεις. Εαν εμφανιστει και 2η φορα, επανερχεσαι.

Δημοσ.

Εμφανίστηκε και πάλι η BSOD.

Κάνοντας εξέταση της RAM με memtest, γέμισε η οθόνη κόκκινα errors. Σε δύο μόνον passes έχει βγάλει 108 errors. Χαμός !!!!

Η μητρική είναι η DFI PS83-BL. Αν χρειαστείτε manual, γιά να μην ψάχνετε, εδώ.

Έχει επάνω δύο memory modules. Πριν κάνω το format, το HWinfo, ανάμεσα σε άλλα, έδωσε σχετικά με τη RAM

Memory: 512 MBytes @ 200 MHz, 2.5-3-3-8

- 256 MB PC3200 DDR-SDRAM - Unknown

- 256 MB PC3200 DDR-SDRAM - Unknown

Θέλω να τα εξετάσω ένα-ένα. Όταν εγκαθιστώ μόνο το ένα, ο υπολογιστής δεν ξεκινάει. Θέλει και τα δύο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο BIOS (ή κάτι άλλο) για να μπορέσω να ξεκινήσω τον υπολογιστή με ένα module επάνω?

• Moderators
Δημοσ.

Θέλω να τα εξετάσω ένα-ένα. Όταν εγκαθιστώ μόνο το ένα, ο υπολογιστής δεν ξεκινάει. Θέλει και τα δύο.

Περιεργο. Εχεις δοκιμασει προφανως και σε διαφορετικα slot ετσι?

Δημοσ.

Ασφαλώς.

Τα beeps είναι 1 long 2 short (Award BIOS).

Απ' όσο google-αρα, αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη VGA. Όντως, για να βάλω & βγάλω ένα module, εμποδίζει και τη βγάζω. Πώς, όμως, όταν την ξαναβάζω λειτουργεί με δύο modules, ενώ με ένα module δεν ξεκινάει?

Θα τρελαθούμε???

Ok. Τα κατάφερα και ξεκίνησε με ένα module. Οπότε θα τα ψάξω τώρα ένα-ένα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Πάντως, keep around επί του post μήπως χρειαστώ και κάτι ακόμη ! :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...