Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι. η μητρικη μου εχει μονο usb 2 αφου τοτε δεν υπηρχαν τα usb3.

Τωρα βλεπω υπαρχουν καποιοι usb 3 controllers. Μπορω να βαλω τετοιο ωστε ναχει usb 3 το pc μου παρολο που η μητρικη μου δεν εχει usb3?

Δημοσ.

Και η δική μου μητρική δεν έχει usb3, έβαλα ένα φτηνό usb3 controller pci-e και, συνδέοντας σ' αυτόν το δίσκο usb3 που αγόρασα, οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων αυξήθηκαν από 15-30ΜΒ/s στα 110-115ΜΒ/s. Υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο forum, και με λέξεις-κλειδιά "usb3 controller" θα τα βρεις.

Δημοσ.

Ναι φυσικα μπορεις να κανεις κατι τετοιο απο την εποχη ακομα που οι μητρικες δεν ειχαν καν usb2. (θα ειχε ενδιαφερον να δοκιμασω και usb3 στον P3.....)

Δημοσ.

Ναι φυσικα μπορεις να κανεις κατι τετοιο απο την εποχη ακομα που οι μητρικες δεν ειχαν καν usb2. (θα ειχε ενδιαφερον να δοκιμασω και usb3 στον P3.....)

Δε νομίζω ότι θα μπορέσεις (devil.png) γιατί, αν δεν κάνω λάθος, όλες οι USB3 κάρτες είναι PCI-X.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα μπορέσεις (devil.png) γιατί, αν δεν κάνω λάθος, όλες οι USB3 κάρτες είναι PCI-X.

LOL μαλλον εχεις δικιο πρέπει όλες να είναι PCI express, πανω που ημουν ετοιμος να τρεξω να παρω μια :D :-D :-D

Δημοσ.

LOL μαλλον εχεις δικιο πρέπει όλες να είναι PCI express, πανω που ημουν ετοιμος να τρεξω να παρω μια :D :-D :-D

Μα, το έγραψα λίγο παραπάνω: "...έβαλα ένα φτηνό usb3 controller pci-e ..."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα, το έγραψα λίγο παραπάνω: "...έβαλα ένα φτηνό usb3 controller pci-e ..."

Δεν πιστευω να πιστεψες οτι θα τρεχα να παρω. :P. Εστω και αληθεια να ταν εσυ το εγραψες αλλα πανω στην αναγνωση πολλα μπορει να ξεφυγουν, ποσο μαλλον ενα μικρο e. Για να μην το παιζω εξυπνος παντως δεν ηξερα οτι βγαινουν μονο σε pci-e. Ελπίζω να υπαρχουν σε express card μηπως βαλω στο laptop παντως

Επεξ/σία από disqualified

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...