Hamurabi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παιδια να ρωτησω κατι. η μητρικη μου εχει μονο usb 2 αφου τοτε δεν υπηρχαν τα usb3. Τωρα βλεπω υπαρχουν καποιοι usb 3 controllers. Μπορω να βαλω τετοιο ωστε ναχει usb 3 το pc μου παρολο που η μητρικη μου δεν εχει usb3?
makfil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Και η δική μου μητρική δεν έχει usb3, έβαλα ένα φτηνό usb3 controller pci-e και, συνδέοντας σ' αυτόν το δίσκο usb3 που αγόρασα, οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων αυξήθηκαν από 15-30ΜΒ/s στα 110-115ΜΒ/s. Υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο forum, και με λέξεις-κλειδιά "usb3 controller" θα τα βρεις.
disqualified Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ναι φυσικα μπορεις να κανεις κατι τετοιο απο την εποχη ακομα που οι μητρικες δεν ειχαν καν usb2. (θα ειχε ενδιαφερον να δοκιμασω και usb3 στον P3.....)
hawkpilot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ναι φυσικα μπορεις να κανεις κατι τετοιο απο την εποχη ακομα που οι μητρικες δεν ειχαν καν usb2. (θα ειχε ενδιαφερον να δοκιμασω και usb3 στον P3.....) Δε νομίζω ότι θα μπορέσεις () γιατί, αν δεν κάνω λάθος, όλες οι USB3 κάρτες είναι PCI-X.
disqualified Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δε νομίζω ότι θα μπορέσεις () γιατί, αν δεν κάνω λάθος, όλες οι USB3 κάρτες είναι PCI-X. LOL μαλλον εχεις δικιο πρέπει όλες να είναι PCI express, πανω που ημουν ετοιμος να τρεξω να παρω μια :-D
makfil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 LOL μαλλον εχεις δικιο πρέπει όλες να είναι PCI express, πανω που ημουν ετοιμος να τρεξω να παρω μια :-D Μα, το έγραψα λίγο παραπάνω: "...έβαλα ένα φτηνό usb3 controller pci-e ..."
disqualified Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Μα, το έγραψα λίγο παραπάνω: "...έβαλα ένα φτηνό usb3 controller pci-e ..." Δεν πιστευω να πιστεψες οτι θα τρεχα να παρω. . Εστω και αληθεια να ταν εσυ το εγραψες αλλα πανω στην αναγνωση πολλα μπορει να ξεφυγουν, ποσο μαλλον ενα μικρο e. Για να μην το παιζω εξυπνος παντως δεν ηξερα οτι βγαινουν μονο σε pci-e. Ελπίζω να υπαρχουν σε express card μηπως βαλω στο laptop παντως Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2012 από disqualified
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα