stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μια χαρά είσαι απο διαταξη ανεμηστηρων Εγώ αναρωτιεμαι πως την παλεύεις με αυτό το κουτι με τοσο hw που του έχεις φορτώσει!
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καμια φότο της δουλειάς που ''καναμε'' θα δούμε ?? κατσε γιατι παλη εχασα το καλοδιο του κινητου γρρρ
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Να ρωτήσω κάτι κ εγώ ? Έχει κανείς Ενοποιήσει 2 Fan σε 1 ? και αν ναι τι αποτέλεσμα πήρε ? Δηλαδή αν σ'αυτον που βγάζει πίσω του βιδώσεις άλλον ένα πάνω σ'αυτον κ αυτόν να βγάζει πως συμπεριφέρεται ?
dancer_69 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μια χαρά είσαι απο διαταξη ανεμιστηρων Εγώ αναρωτιεμαι πως την παλεύεις με αυτό το κουτι με τοσο hw που του έχεις φορτώσει! Ωραία, ησύχασα τώρα. Όσο για το κουτί, από τι στιγμή που δεν παίζει αντικατάσταση, θέλοντας και μη....
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Να ρωτήσω κάτι κ εγώ ? Έχει κανείς Ενοποιήσει 2 Fan σε 1 ? και αν ναι τι αποτέλεσμα πήρε ? Δηλαδή αν σ'αυτον που βγάζει πίσω του βιδώσεις άλλον ένα πάνω σ'αυτον κ αυτόν να βγάζει πως συμπεριφέρεται ? ε κοιτα λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο αφου λογικα θα βαλεις τα ιδια fan οποτε θα εχεις την ιδια ροη αερα δεν νομιζω να αλαζει κατι Το pc μου τωρα μια ερωτηση υπαχρει φανακι για την ψυκτρα της μηρικης? γιατι ειναι τ μονο που στα καλα του καθουμενο θα ανεβασει θερμοκρασιες... του τυπου max σε ιδλε 55
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ε κοιτα λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο αφου λογικα θα βαλεις τα ιδια fan οποτε θα εχεις την ιδια ροη αερα δεν νομιζω να αλαζει κατι Το pc μου τωρα μια ερωτηση υπαχρει φανακι για την ψυκτρα της μηρικης? γιατι ειναι τ μονο που στα καλα του καθουμενο θα ανεβασει θερμοκρασιες... του τυπου max σε ιδλε 55 Ωραιοοοος..... τωρα μαλιστα! Αμα ειναι μαξ 55 μην ασχολησε μια χαρα ειναι!
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αντε τα ξαναλεμαι αμα μου καει τιποτα χτυπα καμια καρτα γραφικων(ξυλο)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 μια ερωτηση υπαχρει φανακι για την ψυκτρα της μηρικης? γιατι ειναι τ μονο που στα καλα του καθουμενο θα ανεβασει θερμοκρασιες... του τυπου max σε ιδλε 55 Εκεί που είναι και λίγους βαθμούς έχει. Μια χαρά είσαι και άψογο cable management.
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Εκεί που είναι και λίγους βαθμούς έχει. Μια χαρά είσαι και άψογο cable management. Ευχαριστω
Zergoulini Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ναι το cable management ειναι τελειο! Btw εγω να δεις παντεντες.... Εκοψα το κουτι με τροχο για να βαλω ανεμηστιρακι απο πανω και απο κατω. Επισεις εκοψα και λαμαρινα μεσα στο κουτι για να βαλω τα καλωδια απο πισω! Ετσι πρεπει αν ειναι τα κουτια μας για να αεριζεται τελεια!
devill0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Και μονο που αλλαξες τη θεση του τροφοδοτικου επεσαν οι θερμοκρασιες και καλυτερη ροι αερα χωρις πολλα καλωδια.
8anos94 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ναι το cable management ειναι τελειο! Btw εγω να δεις παντεντες.... Εκοψα το κουτι με τροχο για να βαλω ανεμηστιρακι απο πανω και απο κατω. Επισεις εκοψα και λαμαρινα μεσα στο κουτι για να βαλω τα καλωδια απο πισω! Ετσι πρεπει αν ειναι τα κουτια μας για να αεριζεται τελεια! καλα μην νομιζεις οτι το elite ειναι σχεδιασμενιο για να ειναι ετσι τα καλοδια οι τρυπες που εβαλα τα καλοδια ητανε για τα βαστανε το τυχον μεγαλυτερο τροφοδοτικο πισω ειχει ισα ισα λιγο για να βαλω τα καλοδια αλλα οχι ολα αυτα επεσε πολυ πιεση στο πισω καπακι για να κατσει χχαχα Αλλα εσυ το πεθανες το κουτακι κανα no name ειχες ε? και το εκανε cooler master :P
dancer_69 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν εννοείς το δικό μου, έτσι είναι από τη μάνα του: http://www.aerocool.us/case/AE-2/ae-2-spec.htm
alekasas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Το κουτι ειναι ενα απο πλαισο τα λεγομενα Turbo X. Το εχω εδω και 7 χρονια και ειναι απο τα καλυτερα κουτια που ειχα ποτε. Δεν προκειται να το αλαξω ποτε. Ειδικα τωρα που εκανα και τις παντενες, ειναι τελειο.
Navu Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Το κουτι ειναι ενα απο πλαισο τα λεγομενα Turbo X. Το εχω εδω και 7 χρονια και ειναι απο τα καλυτερα κουτια που ειχα ποτε. Δεν προκειται να το αλαξω ποτε. Ειδικα τωρα που εκανα και τις παντενες, ειναι τελειο. Αν χρειάζεται να κάνεις πατέντα, σίγουρα βρίσκεσαι ακόμη πολύ μακριά απ'το τέλειο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα