stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εχει αλλα πως το καλοδιο της cpu θα ειναι σαν μην πω και παλη εκει ειναι τομονο που μου σπαει τα νευρα!!! απορω πως και δεν ειπες τιποτα για την παντεντα με το fan Ειμαι με το κινητο και δεν μπορω να την δω καλα! :Ρ Αυριο λοιπον περισσοτερα σχολια!
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ειμαι με το κινητο και δεν μπορω να την δω καλα! :Ρ Αυριο λοιπον περισσοτερα σχολια! αμαν κατσε να βαλω αλες φοτο για να μην φαω ξυλο χα0χα0χα0χα0
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αμαν κατσε να βαλω αλες φοτο για να μην φαω ξυλο χα0χα0χα0χα0 Ααααα δεν θελω ζαβολιες!
devill0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το τροφοδοτικο γιατι το εχεις βαλει αναποδα,κανονικα πρεπει το fan του psu να κοιταει κατω. Αφου εχει τρυπουλες απο κατω εσυ γιατι το εβαλες ετσι?
Diyan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλά με τόσα fan δεν έχεις θέμα με τον ήχο ? Εγώ 2 έχω και μου έχουν πάρει τα αυτιά..
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εχει αλλα πως το καλοδιο της cpu θα ειναι σαν μην πω και παλη εκει ειναι τομονο που μου σπαει τα νευρα!!! απορω πως και δεν ειπες τιποτα για την παντεντα με το fan Μια χαρά είναι η πατέντα με τον ανεμηστήρα.... Περνα τώρα λοιπον κα τα καλωδια απο πίσω (εκτος απο το 8πιν του επεξεργαστή εφόσον δεν φτάνει) και θα είσαι άρχοντας..
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλά με τόσα fan δεν έχεις θέμα με τον ήχο ? Εγώ 2 έχω και μου έχουν πάρει τα αυτιά.. τα 3 ανεμηστηρια στην πορτα στο top και μπροστα τα εχω ελενχομενα με το speed fan οποτε στα 50% με 1000++ στροφες δεν ακουγονται καν το fan ομως πισω το εχω ταθερα στις 2000++ στροφες και δεν ακουω σχεδον τιποτα Το τροφοδοτικο γιατι το εχεις βαλει αναποδα,κανονικα πρεπει το fan του psu να κοιταει κατω. Αφου εχει τρυπουλες απο κατω εσυ γιατι το εβαλες ετσι? οταν το πειρα απο πλαισιο μου ειπαν να το βαλω ετσι για να αεριξετε η καρτα γραφικων... μαλακια? Μια χαρά είναι η πατέντα με τον ανεμηστήρα.... Περνα τώρα λοιπον κα τα καλωδια απο πίσω (εκτος απο το 8πιν του επεξεργαστή εφόσον δεν φτάνει) και θα είσαι άρχοντας.. το fan το εχω κανει ωστε να βαζει να το γυρισω?και ο devill0 ειπε και τοο τροφοδοτικο αναποδα να το κανω?
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 το fan το εχω κανει ωστε να βαζει να το γυρισω?και ο devill0 ειπε και τοο τροφοδοτικο αναποδα να το κανω? Ναι και ναι!!
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αχχχ παλη δουλεια οκ Στρωνόμαστε λεμεεεεε τωωωωρααααα!!!!
Diyan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μόλις διαπίστωσα πως όλο τον θόρυβο τον κάνει η stock ψήκτρα του επεξεργαστή..Το κατέβασα στο 50% και πραγματικά η διαφορα είναι τεράστια αλλα θα το επαναφέρω στο 100 επειδή ανέβηκε στους 49c
devill0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 οταν το πειρα απο πλαισιο μου ειπαν να το βαλω ετσι για να αεριξετε η καρτα γραφικων... μαλακια? και ποτε μαθανε στο πλαισιο να στηνουν pc...το τροφοδοτικο βγαζει ζεστο αερα,με ζεστο αερα θα αεριζεις τη καρτα...γυρισε το κανονικα.
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 και ποτε μαθανε στο πλαισιο να στηνουν pc...το τροφοδοτικο βγαζει ζεστο αερα,με ζεστο αερα θα αεριζεις τη καρτα...γυρισε το κανονικα. πολυ καλυτερα εχετε δικιο σε ολα πρωτα απολα και τα καλοδια μαζευτικαν αυοθ πηγαν απο την αλλη πλευρα αρα πηγαν απο πισω και θερμοκρασιες αλαξανε απλα τελια..
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 πολυ καλυτερα εχετε δικιο σε ολα πρωτα απολα και τα καλοδια μαζευτικαν αυοθ πηγαν απο την αλλη πλευρα αρα πηγαν απο πισω και θερμοκρασιες αλαξανε απλα τελια.. Καμια φότο της δουλειάς που ''καναμε'' θα δούμε ??
dancer_69 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Πάνω στην ώρα εμφανίστηκε το συγκεκριμένο θέμα. Μόλις χθες έλυσα και έστησα απ' την αρχή το Pc, και είχα την απόρια αν είναι καλά τοποθετημένοι οι ανεμιστήρες. Αυτή τη στιγμή ο μπροστινός και ο κάτω πλαϊνός ΒΑΖΕΙ αέρα, ενώ ο πίσω και ο πάνω πλαϊνός ΒΓΑΖΕΙ. Είναι καλά έτσι ή χρειάζεται κάποια διόρθωση? Φώτος το υπολογιστή:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα