Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεμα με το airflow λοιπον εχω τo κουτακι φιαγμενο ετσι τωρα

26930200.png

Δοκιμασα να βαλω για πλακα στη θεση 2 απο εξω ενα φανακι αφου απο μεσα δεν χωραει οι θερμοκρασιες φιαχτηκαν κατα πολυ μεχρι και 8 βαθμους και απο τι βλεπω ακομα πευτει.Ετσι λοιπον σκευτικα να βαλω το φανακι την ψυκτρας (1) απο την αλλη πλευρα για να βγαζει τον αερα μαζι με το αλλο φαν ωστε να μου χωρεσει να βαλω το φανακι να βαζει αερα στην θεση 2 τι λετε?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο ανεμηστήρας στη θέση 1 ριχνε τον αέρα προς την μερια που δειχνεις με τα βελακια??

Δημοσ.

δεν χωρανε στην ιδια θεση 1 και 2 εκει που τα εχω τωρα δηλαδη 1 και 2 δεν χωρανε

Δημοσ.

δεν χωρανε στην ιδια θεση 1 και 2 εκει που τα εχω τωρα δηλαδη 1 και 2 δεν χωρανε

Χαχαχαχαχαχα.....

Γύρνα τον ανεμηστηρα 1 αναποδα αποτι τον εχεις τώρα και κατηργησε εντελως τον 2 και θα δεις οτι η θερμοκρασίες σου θα είναι όπως πρεπει...

Βρε ποντιε ανθρωπε πως σου ήρθε να βάλεις τον 1 έτσι?

Πανω στην ψυκτρα πρεπει να πεφτει ο αέρας του...

Δημοσ.

χαχαχαχα οκ το σκεφτικα αλλα ειδα πολους που το κανουν ετσι και λεω δεν το κανω και εγω :P

Δημοσ.

χαχαχαχα οκ το σκεφτικα αλλα ειδα πολους που το κανουν ετσι και λεω δεν το κανω και εγω :P

Ποιον είδες ορε να το κανει έτσι...?? Εκτος αν μιλας για περιπτώσεις με δυο ανεμηστήρες που δεν έχει καμια σχέση με την δικη σου περιπτωση!

Δημοσ.

ok τελικα πρπει να εχει γινει λαθος στο μαιευτηριο απο το ποντο πρπει να ειμαι το ανοιξα και ο αερα τελικα μπενει στη ψυκτρα δεν βεγνει δηλαδη το ανεμηστηρι 1 δινει αερα στην ψυκτρα ...... αρα ειμαστε παλη στα ιδια .Αυτο που εκανα δηλαδη εγω ητανε να το του δινω κατευθιαν καινουργιο αερα ωστε να τον βαζει στην ψυκτρα και μετα το τελευτεωο ανεμηστρι να βγαζει τον ζεστο grrrrrr τι κανω τωρα...

τωρα που μετραω την αποσταση ειναι 1,5 cm υπαρχει φαν με τετιο παχος?

Δημοσ.

ok βρηκα παχος 12mm καλα δεν θα ειναι? α και κατι ακομα σε ολα τα προγραμματα μου λεει για της θερμοκρασιες CPU XX,CORE0 XX,CORE1 XX και δεν μορω να καταλαβω ποια ειναι η διαφορα core και cpu κανονικα δεν πρεπει να ειναι σε ενα μονο?και το ποιοο πραξεν ειναι οτι η cpu θα εχει ποιο μεγαλες θερμοκρασιες..

Δημοσ.

Αν θες βγαλε μια φωτογραφια το pc σου μεσα για να δουμε και τι παιζει με το ανεμηστιρακι της cpu.

Παντως ειχα κανει μια ερευνα και διαπιστωσα οτι τα ανεμηστηρακια πρεπει να ειναι ετσι οπως τα εχω εγω. Οριστε και ενα σχεδιαργαμμα.

post-220388-0-25066300-1339621646_thumb.png

Δημοσ.

Αν θες βγαλε μια φωτογραφια το pc σου μεσα για να δουμε και τι παιζει με το ανεμηστιρακι της cpu.

Παντως ειχα κανει μια ερευνα και διαπιστωσα οτι τα ανεμηστηρακια πρεπει να ειναι ετσι οπως τα εχω εγω. Οριστε και ενα σχεδιαργαμμα.

post-220388-0-25066300-1339621646_thumb.png

πρωτα απο ολα φιλε ωραιο σχημα :P

ξερης τι γινετε δεν το εχω δοκιμασε βεβεα επιδη ανεμιστηρι cpu και το top fan ειναι ακριβος διπλα πιανο καλες θερμοκρασιες δεν εχω δοκιμασει το αντιθετο αλλαλογικα δεν θα ειναι σαν να βγαζω το αερα χωρις να περνει το φαν της cpu?foto w8 να βρω το γαμιδη το καλωδιο του κινιτου :P

οριστε και οι φοτο πιστεψεμε τα καλωδια τα εχω μαζεμενα υπερκαλα ολα ειναι απο την δεξια μερια του κουτιου μαζεμενα και αμα παρατηρησης το ανεμηστηρη στο top το εχω βαλει με παντεντα :P

15062012014.th.jpg

15062012015.th.jpg

Δημοσ.

εχει αλλα πως το καλοδιο της cpu θα ειναι σαν μην πω και παλη εκει ειναι τομονο που μου σπαει τα νευρα!!!

απορω πως και δεν ειπες τιποτα για την παντεντα με το fan :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...