8anos94 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεμα με το airflow λοιπον εχω τo κουτακι φιαγμενο ετσι τωρα Δοκιμασα να βαλω για πλακα στη θεση 2 απο εξω ενα φανακι αφου απο μεσα δεν χωραει οι θερμοκρασιες φιαχτηκαν κατα πολυ μεχρι και 8 βαθμους και απο τι βλεπω ακομα πευτει.Ετσι λοιπον σκευτικα να βαλω το φανακι την ψυκτρας (1) απο την αλλη πλευρα για να βγαζει τον αερα μαζι με το αλλο φαν ωστε να μου χωρεσει να βαλω το φανακι να βαζει αερα στην θεση 2 τι λετε?
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ο ανεμηστήρας στη θέση 1 ριχνε τον αέρα προς την μερια που δειχνεις με τα βελακια??
neof1z Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Γύρνα ανάποδα το Fan 1 και το Fan 2 να Βγάζει αέρα.
8anos94 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 δεν χωρανε στην ιδια θεση 1 και 2 εκει που τα εχω τωρα δηλαδη 1 και 2 δεν χωρανε
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 δεν χωρανε στην ιδια θεση 1 και 2 εκει που τα εχω τωρα δηλαδη 1 και 2 δεν χωρανε Χαχαχαχαχαχα..... Γύρνα τον ανεμηστηρα 1 αναποδα αποτι τον εχεις τώρα και κατηργησε εντελως τον 2 και θα δεις οτι η θερμοκρασίες σου θα είναι όπως πρεπει... Βρε ποντιε ανθρωπε πως σου ήρθε να βάλεις τον 1 έτσι? Πανω στην ψυκτρα πρεπει να πεφτει ο αέρας του...
8anos94 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 χαχαχαχα οκ το σκεφτικα αλλα ειδα πολους που το κανουν ετσι και λεω δεν το κανω και εγω
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 χαχαχαχα οκ το σκεφτικα αλλα ειδα πολους που το κανουν ετσι και λεω δεν το κανω και εγω Ποιον είδες ορε να το κανει έτσι...?? Εκτος αν μιλας για περιπτώσεις με δυο ανεμηστήρες που δεν έχει καμια σχέση με την δικη σου περιπτωση!
8anos94 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ok τελικα πρπει να εχει γινει λαθος στο μαιευτηριο απο το ποντο πρπει να ειμαι το ανοιξα και ο αερα τελικα μπενει στη ψυκτρα δεν βεγνει δηλαδη το ανεμηστηρι 1 δινει αερα στην ψυκτρα ...... αρα ειμαστε παλη στα ιδια .Αυτο που εκανα δηλαδη εγω ητανε να το του δινω κατευθιαν καινουργιο αερα ωστε να τον βαζει στην ψυκτρα και μετα το τελευτεωο ανεμηστρι να βγαζει τον ζεστο grrrrrr τι κανω τωρα... τωρα που μετραω την αποσταση ειναι 1,5 cm υπαρχει φαν με τετιο παχος?
8anos94 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ok βρηκα παχος 12mm καλα δεν θα ειναι? α και κατι ακομα σε ολα τα προγραμματα μου λεει για της θερμοκρασιες CPU XX,CORE0 XX,CORE1 XX και δεν μορω να καταλαβω ποια ειναι η διαφορα core και cpu κανονικα δεν πρεπει να ειναι σε ενα μονο?και το ποιοο πραξεν ειναι οτι η cpu θα εχει ποιο μεγαλες θερμοκρασιες..
alekasas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αν θες βγαλε μια φωτογραφια το pc σου μεσα για να δουμε και τι παιζει με το ανεμηστιρακι της cpu. Παντως ειχα κανει μια ερευνα και διαπιστωσα οτι τα ανεμηστηρακια πρεπει να ειναι ετσι οπως τα εχω εγω. Οριστε και ενα σχεδιαργαμμα.
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Αν θες βγαλε μια φωτογραφια το pc σου μεσα για να δουμε και τι παιζει με το ανεμηστιρακι της cpu. Παντως ειχα κανει μια ερευνα και διαπιστωσα οτι τα ανεμηστηρακια πρεπει να ειναι ετσι οπως τα εχω εγω. Οριστε και ενα σχεδιαργαμμα. πρωτα απο ολα φιλε ωραιο σχημα ξερης τι γινετε δεν το εχω δοκιμασε βεβεα επιδη ανεμιστηρι cpu και το top fan ειναι ακριβος διπλα πιανο καλες θερμοκρασιες δεν εχω δοκιμασει το αντιθετο αλλαλογικα δεν θα ειναι σαν να βγαζω το αερα χωρις να περνει το φαν της cpu?foto w8 να βρω το γαμιδη το καλωδιο του κινιτου οριστε και οι φοτο πιστεψεμε τα καλωδια τα εχω μαζεμενα υπερκαλα ολα ειναι απο την δεξια μερια του κουτιου μαζεμενα και αμα παρατηρησης το ανεμηστηρη στο top το εχω βαλει με παντεντα
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το elite δεν εχει καθολου χωρο να περασεις τα καλωδια απο πισω?
8anos94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εχει αλλα πως το καλοδιο της cpu θα ειναι σαν μην πω και παλη εκει ειναι τομονο που μου σπαει τα νευρα!!! απορω πως και δεν ειπες τιποτα για την παντεντα με το fan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα