me3ikan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παιδια θα ηθελα να μου πειτε τα εξής: Θα παρει το RAZR ICS? Ποιοτητα? Εχει usb otg? Απο SAR (Ευτωπης παντα!) Αυτο ειναι καλυτερο στα 300 ή μεταχειρισμενο Samsung GS2?
Hopi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 δεν εχει αντιπαλο στα 300 το razr. Νομίζω δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο - τουλάχιστον αν πάρεις τηλέφωνο στο κατάστημα και το ζητήσεις. Καλή εναλλακτική επίσης είναι το Xperia Sole στα 259 ευρώ - σου μένουν και ρέστα.
christs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Νομίζω δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο - τουλάχιστον αν πάρεις τηλέφωνο στο κατάστημα και το ζητήσεις. Καλή εναλλακτική επίσης είναι το Xperia Sole στα 259 ευρώ - σου μένουν και ρέστα. οι προσφορες δεν διαρκουν για μια αιωνιοτητα. Αν καποιος ηθελε να αγορασει κινητο, και οταν επεσε το ραζρ στα 280 ευρω δεν ετρεξε να το παρει, τοτε κακο του κεφαλιου του. Το ιδιο και με το Sola οταν επεσε στα 219 ευρω. Αυτο το κακο του Ελληνα που παντα κατι το κοιταμε στα δοντια δεν το εχω κατανοησει ακομα.
D_N_A Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 οι προσφορες δεν διαρκουν για μια αιωνιοτητα. Αν καποιος ηθελε να αγορασει κινητο, και οταν επεσε το ραζρ στα 280 ευρω δεν ετρεξε να το παρει, τοτε κακο του κεφαλιου του. Το ιδιο και με το Sola οταν επεσε στα 219 ευρω. Αυτο το κακο του Ελληνα που παντα κατι το κοιταμε στα δοντια δεν το εχω κατανοησει ακομα. Γιατι την έχει πατήσει 100 φορές και ψάχνει να βρεί την παγίδα. Δεν είναι να τον κατηγορείς κιόλας νομίζω. Υπάρχουν προσφορές, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και υπάρχουν και προσφορές, ΦΟΛΕΣ!
christs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γιατι την έχει πατήσει 100 φορές και ψάχνει να βρεί την παγίδα. Δεν είναι να τον κατηγορείς κιόλας νομίζω. Υπάρχουν προσφορές, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και υπάρχουν και προσφορές, ΦΟΛΕΣ! Mπερδευεσαι, mister δεσοξυριβονουκλεοτιδικο οξυ. Δε μιλαμε για τον μπαρμπα Γιαγκο που πουλαει στις αγγελιες ενα fake κινητο, μιλαμε για τεραστιες αλυσιδες οπως το media markt στη μια περιπτωση και το electroworld στην αλλη, που βγαλαν τις προαναφερομενες προσφορες, και τα 2 στα site τους.
D_N_A Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Mπερδευεσαι, mister δεσοξυριβονουκλεοτιδικο οξυ. Δε μιλαμε για τον μπαρμπα Γιαγκο που πουλαει στις αγγελιες ενα fake κινητο, μιλαμε για τεραστιες αλυσιδες οπως το media markt στη μια περιπτωση και το electroworld στην αλλη, που βγαλαν τις προαναφερομενες προσφορες, και τα 2 στα site τους. Μωρε ναι οκ, απλά για εσένα πχ που γνωρίζεις κάποια πραματα είναι ευκολο να ξεχωρίσεις την προσφορά που αξίζει, για κάποιον που απλά ψαχνεται να πάρει κινητό αλλα να μην πετάξει τα λεφτα του?! Δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ακόμα και τις τεραστιες αλυσιδες.
danaz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Νομίζω ότι το sole αν μη τι άλλο τα 219 τα αξίζει! Μεχρι και απο δόντια σκιζει το κινητό!
christs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μωρε ναι οκ, απλά για εσένα πχ που γνωρίζεις κάποια πραματα είναι ευκολο να ξεχωρίσεις την προσφορά που αξίζει, για κάποιον που απλά ψαχνεται να πάρει κινητό αλλα να μην πετάξει τα λεφτα του?! Δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ακόμα και τις τεραστιες αλυσιδες. οκ. απλα θεωρω οτι το παρα φιλοσοφεις. Τι εννοω. Παιρνεις το ωραιο σου αμαξακι, η το αστικουλι σου, (εγω), πεταγεσαι δεκα λεπτακια στο media markt, και κοιτας με τα ματια σου αν υπαρχει το κινητο. Ελεγχεις τη συσκευασια, το πηρες, εφυγες. Στην περιπτωση electro, μπαινεις στο site, παραγγελνεις, ηρθε σε 5 μερες. Θελω μ αυτα να πω, οτι αν δεν κουνησεις το χερακι σου, δουλεια δε γινεται. Οσο για το θεμα του αν καποια προσφορα αξιζει οντως, (οχι απο αποψη απατης, αλλα απο αποψη αληθινης προσφορας) , εδω μεσα δοξα το Θεο καθημερινα οτι και αν βγει, το σχολιαζουμε-ανακαλυπτουμε αμεσως. ασε που, στην τελικη συγκρινεις τιμη με το σκρουτζ και τελειωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα