nikoskon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Τα πλαστικα του S2 ειναι μια χαρα ποιοτικα... Και κανουν το κινητο ελαφρυ.. Να φανταστείς για το Galaxy S μου, επειδή διάβαζα πως είναι "φθηνιάρικο" και "κακής ποιότητας" το πίσω κάλυμμα κλπ, μπήκα στην διαδικασία να πάρω από eBay, ανταλλακτικό πίσω καπάκι. Δύο χρόνια περίπου μετά, ήταν η πλέον αποτυχημένη αγορά που είχα κάνει. Δεν χρειάστηκε ποτέ να αλλάξω τπτ στο Galaxy S που τότε ήταν η εποχή που το συγκρίναν με το iPhone 4. Επειδή το το 4άρι είχε περιμετρικά αλουμίνιο, το γεγονός αυτό αυτόματα καθιστούσε το Galaxy S(και μετέπειτα το Galaxy SII) φτηνιάρικο. Βέβαια όταν πιάσεις στα χέρια το SII, συνειδητοποιείς πως είναι "επικίνδυνα" ελαφρύ, γεγονός που αρχικά ξενίζει και ακολούθως συνήθως αρέσει! Ηθικό δίδαγμα; Ποτέ μην ακούτε τα trolls που μπαίνουν στα forums για να διαφημίζουν εταιρείες! Άντε να πέσει η τιμή του SII για να γίνει μονόδρομος στα mid-high end διπύρηνα...
MasterX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ποιοτητα και βλακειες... Πρακτικο θελω να ειναι το κινητο.. Και το S2 ειναι
REDODIN7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Τελικά με 300 ευρώ εγώ πήρα το SGS III Τα αλλά 300 τα έβαλε ο αδερφός μου
Ippokratis7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 alcatel ot-995 κάνει 220 και σε επιδώσεις περνάει κινητά με πάνω από 300-350 ευρώ το έχω ο ίδιος και ξέρω.
Ippokratis7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μην κάνετε τους μάγκες αν δεν το πάρετε στα χέρια σας. Όταν το πήρα το σύγκρινα με LG Optimus L7 και ήταν καλύτερο και με το HTC One V είναι περίπου ίδια. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_995-4661.php
Ippokratis7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εντάξει ρε φίλε εμένα αυτό το κινητό μου αρέσει και το πρότεινα στον άνθρωπο το έχω πάρει λίγες μέρες και λέω απλά την γνώμη μου και δεν απάντησα σε κάποιον που δεν ρωτούσε για το συγκεκριμένο εκτός από αυτό το post(αν σου φαίνεται ύποπτο κανε αναφορά) <και δεν έχω απαντήσει μονό για αυτό>
oldnew Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 εντάξει ρε φίλε εμένα αυτό το κινητό μου αρέσει και το πρότεινα στον άνθρωπο το έχω πάρει λίγες μέρες και λέω απλά την γνώμη μου και δεν απάντησα σε κάποιον που δεν ρωτούσε για το συγκεκριμένο εκτός από αυτό το post(αν σου φαίνεται ύποπτο κανε αναφορά) <και δεν έχω απαντήσει μονό για αυτό> Οκ, αυτο δεκτό. Για τα λεφτά του ειναι τιμια πρόταση το αλκατέλ. Και εγω το εχω προτείνει σε φιλο. Απλα δε φτάνει τα κινητα των 300-350€ Το θεμα δεν ειναι μονο η cpu και το μέγεθος της οθόνης, συγκρίνονται και σε αλλα πράγματά τα κινητα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Ippokratis7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ενταξει δεν τα φτανει άλλά δεν ειναι μακριά στις επιδόσεις και θα μπορούσε να πουληθεί και πιο ακριβά χωρίς πρόβλημα (και για ένα προιγουμενο post που λες ''τα ελάχιστα και μοναδικά σου post" γραφτηκα το μεσημέρι πόσα θες να έχω?
oldnew Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ενταξει δεν τα φτανει άλλά δεν ειναι μακριά στις επιδόσεις και θα μπορούσε να πουληθεί και πιο ακριβά χωρίς πρόβλημα (και για ένα προιγουμενο post που λες ''τα ελάχιστα και μοναδικά σου post" γραφτηκα το μεσημέρι πόσα θες να έχω? Απλα διαβάζοντας εδω βλέπω να ποσταρεις συνεχώς το ιδιο σε όλα τα τοπικ. Οκ προφανώς σε συνεπήρε ο ενθουσιασμός σου.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Ippokratis7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το μεσιμερι έψαχνα κάτι με έβγαλε στο insomnia ήθελα να ποσταρο κάτι και γραφτηκα και εμινα στα κινιτα όλοι ρωτάνε να τους προτινεις κινιτο εγώ αυτο το κινιτο πηρα μου αρέσει και λογικα προτείνω αυτο Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_995 με τη χρήση Insomnia App
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Posts τα οποια δεν προσφερουν τιποτα στο νημα εχουν αφαιρεθει. Παρακαλω συνεχιστε επι του θεματος. Επισης ληγουμε την ολη φαση με το Alcatel και δεχομαστε πως ειναι μια προταση η οποια καλο ειναι (οπως ολες οι προτασεις) να συνοδευεται και απο μια σχετικη επιχειρηματολογια, για να μπορει οποιος ανοιγει ενα θεμα να καταλαβαινει για ποιον λογο να επιλεξει τη Χ συσκευη εναντι της Ψ. Ευχαριστω.
amdgiannis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το μεσιμερι έψαχνα κάτι με έβγαλε στο insomnia ήθελα να ποσταρο κάτι και γραφτηκα και εμινα στα κινιτα όλοι ρωτάνε να τους προτινεις κινιτο εγώ αυτο το κινιτο πηρα μου αρέσει και λογικα προτείνω αυτο Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_995 με τη χρήση Insomnia App Πολύ καλό το Alcatel. Το είδα και εγώ live σε multirama και μου άρεσε. Βασικά μου έκανε εντύπωση η ποιότητα της οθόνης του. Επίσης μέχρι 300 ευρώ παίζει και το Huawei Honor που από γνωρίζω το φέρνει μόνο η Wind - εκεί το είδα τουλάχιστον. Έχει μεγάλη οθόνη, γρήγορο επεξεργαστή και η αυτονομία του πρέπει να είναι πολύ καλή, αν υπολογίσει κανείς ότι έχει 1.930mAh μπαταρία!
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πολύ καλό το Alcatel. Το είδα και εγώ live σε multirama και μου άρεσε. Βασικά μου έκανε εντύπωση η ποιότητα της οθόνης του. Επίσης μέχρι 300 ευρώ παίζει και το Huawei Honor που από γνωρίζω το φέρνει μόνο η Wind - εκεί το είδα τουλάχιστον. Έχει μεγάλη οθόνη, γρήγορο επεξεργαστή και η αυτονομία του πρέπει να είναι πολύ καλή, αν υπολογίσει κανείς ότι έχει 1.930mAh μπαταρία! To φερνει ΚΑΙ η wind, απλως το πουλαει πιο ακριβα απο τους αλλους πωλητες. http://www.skroutz.gr/s/444853/Huawei-Honor-U8860.html
lary7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δες και το Galaxy S Advanced που ειναι στα 300Ε. Τιμια προταση, εχει την ποιοτητα και την οθοναρα του S παντρεμενα με διπυρηνο επεξεργαστη και 768ram χωρις να παντοφλιαζει σε μεγεθος σε σχεση με τα S2 και S3. Ιδανικη λυση για καποιον που δεν θελει να ανεβει πανω απο 4 ιντσες οθονη.
Nihilist Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_shop,19701,category_23.html?id=1101322 Δεν το συζητάμε άλλο. Τρέχα να το πάρεις αλλά να προσέχεις να μην έχει ανοιχτεί η ταινία ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα