oldnew Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Στις αγγελίες εδω, βρίσκεις παντως το sgs2 μεχρι και 270€ ειδα.. Σε τέτοια τιμη ειναι μάλλον η καλυτερη επιλογή.. Εγώ τουλάχιστον σε αυτά τα λεφτά αυτο θα επαιρνα.. Αν και μόλις ειδα το sgs3 και πραγματικά το ερωτευτικα... Οι φωτο και τα βίντεο του αδικούν. Μακράν η καλυτερη κινηταρα.. τόσο λεπτό και με καμπύλες που κανει το sgs2 να φαίνεται αρχαιο.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν επεκτείνεται η μνήμη, μπορεί να μην παίρνει κάρτες microSD αλλά παίρνει μια χαρά usb on the go και κανεις τη δουλειά σου . Αυτο ακομα δεν βρηκα πως γινεται.....
Meraklis56 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 όχι και δεν πέφτει. 31-01-2012 479.00 Ευρώ 13-06-2012 400.70 Ευρώ (έχω κρατημένες τις τιμές σε txt επειδή το μπάνιζα,αλλά τελικά με κέρδισε το s3) Liverpool: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=46IiRyigUH0 αν βέβαια κάποιος modder η ο κατασκευαστής βάλει τους κυριότερους drivers!
me3ikan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ρε παιδακια ομως τιποτα αλλο εκτος απο αυτα δεν υπαρχει?
christs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 όχι και δεν πέφτει. 31-01-2012 479.00 Ευρώ 13-06-2012 400.70 Ευρώ (έχω κρατημένες τις τιμές σε txt επειδή το μπάνιζα,αλλά τελικά με κέρδισε το s3) Liverpool: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=46IiRyigUH0 αν βέβαια κάποιος modder η ο κατασκευαστής βάλει τους κυριότερους drivers! Στα 480 ευρω, που γραφεις, το s2 υπηρξε για πολυ λιγο καιρο. Θυμαμαι, οτι πριν τον Ιανουαριο, οταν σκεφτομουν να το παρω, ηταν γυρω στα 430, μετα πηρε την ανηφορα, ωσπου επιασε και το ποσο που λες, αλλα για πολυ λιγο χρονικο διαστημα. Γενικα, η μειωση ειναι περιπου ενα 50αρικο (για να μην πω ενα 30αρικο) απο την τιμη που θυμαμαι να με δελεαζει πριν αλλαξει ο χρονος. Οποτε, κατ εμε δεν ειναι αρκετα καλη η μειωση.
oldnew Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είχε φτάσει και 370 αλλα ανέβηκε.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
humanoid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τα Galaxy S,SII,SIII συνδυάζουν χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις μαζεμένα σε μια συσκευή άλλης εταιρείας. Συν το γεγονός πως και τα 2 πρώτα είναι οι πρώτες συσκευές σε ανεπίσημη υποστήριξη. Και ήδη το S έχει υποστεί μείωση τιμής. Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2 Ναι, τις πλαστικούρες αυτές η αλήθεια είναι πως δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού. Για να καταλάβεις το tupperware σπίτι μου ποιοτικά είναι πέντε κλάσεις πάνω.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 βρες καλυτερα κινητα με αυτες τις πλαστικουρες.ρε συ συνεχεια αντιθετος εισαι να πουμε τι πραμα ειναι αυτο....
oldnew Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ναι' date=' τις πλαστικούρες αυτές η αλήθεια είναι πως δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού. Για να καταλάβεις το tupperware σπίτι μου ποιοτικά είναι πέντε κλάσεις πάνω.[/quote'] Πολυ έξυπνο... Ξεκωλοθηκαμε στο γέλιο μιλαμε.. Πρέπει να σκέφτηκες πολυ για να τη γραψεις αυτή τη χαζομάρα... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Χαλαρώστε παίδες... Όταν φέρει η Γουΐνδ το SIII, θα είναι το καλύτερο κινητό, στην καλύτερη τιμή από το καλύτερο δίκτυο ever! (sic) Πάντως, τα πλαστικά των δύο πρώτων S's, είναι κορυφαία...
Meraklis56 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 @humanoid ε,πάρε απο την tupperware κινητό τηλέφωνο.
oldnew Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Χαλαρώστε παίδες... Όταν φέρει η Γουΐνδ το SIII' date=' θα είναι το καλύτερο κινητό, στην καλύτερη τιμή από το καλύτερο δίκτυο ever! (sic) Πάντως, τα πλαστικά των δύο πρώτων S's, είναι κορυφαία... [/quote'] Α.. αυτος ειναι, και έλεγα τι μου θυμίζει το nick... Δε μας ειπε τι να πάρουμε όμως, έτσι για να μάθουμε και εμείς που δεν ξέρουμε απο κινητα... Ρε humanKrerolaid τι ταπερ έχεις να πάρω και εγώ ρε αφού ειναι τόσο καλο; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
MasterX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τα πλαστικα του S2 ειναι μια χαρα ποιοτικα... Και κανουν το κινητο ελαφρυ..
REDODIN7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ναι, τις πλαστικούρες αυτές η αλήθεια είναι πως δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού. Για να καταλάβεις το tupperware σπίτι μου ποιοτικά είναι πέντε κλάσεις πάνω. Όχι απλό πλαστικό αλλα polycarbonate, στο χέρι πάντως έχει πολύ καλή αίσθηση.
oldnew Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Με αυτά που διαβάζω αρχίσω να υποπτεύομαι ότι η wind θα αρχίσει να πουλα και ταπερ.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα