CaptainHog Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 φιλε σαραντη. μην ξεχασεις να παρεις τυρι για μακαρονια δεν παιζει να ειναι τροφοδοτικο...αν θυμασαι στην αλλη μητρικη που τελικα ειχε μπετωσει η καρτα γραφικων (onboard) το τροφοδοτικο μια χαρα λειτουργουσε...
navagos72 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Έχει ασχοληθεί κανείς με αρχεία καταγραφής (.dmp files)? Επειδή έχω και γω πρόβλημα καμιά δεκαριά μέρες τώρα (BSOD σε ανύποπτο χρόνο 1-2 φορές την ημέρα), το έψαξα και ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ, αλλά μου έχει βγάλει διάφορα προβλήματα διαφορετικά κάθε φορά. Σε πρώτη φάση άλλαξα μνήμες αλλά τπτ. Επειδή μου έβγαλε κάποια στιγμή και πρόβλημα drivers της κάρτας γραφικών, θα αλλάξω και drivers και κάρτα. Απλά ρωτάω μήπως το έχει ψάξει κάποιος παραπάνω! Πιστεύω όμως ότι είναι μάλλον χαρντγουερικό το πρόβλημα και όχι σοφτγουερικό!
CaptainHog Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 navage στην δικια μας περιπτωση ηταν στανταρ προβλημα harware και συγκεκριμενα μητρικη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Έχει ασχοληθεί κανείς με αρχεία καταγραφής (.dmp files)? Επειδή έχω και γω πρόβλημα καμιά δεκαριά μέρες τώρα (BSOD σε ανύποπτο χρόνο 1-2 φορές την ημέρα), το έψαξα και ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ, αλλά μου έχει βγάλει διάφορα προβλήματα διαφορετικά κάθε φορά. Υeeeep
navagos72 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σε υπέρ ευχαριστώ Gi0, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος για να διαβάσω τώρα! Θα επανέλθω όμως μόλις το διαβάσω και κάνω ενέργειες
navagos72 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Τελικά βρέθηκε ο δράστης. Είχα ενεργοποιήσει το asus epu-6 engine σε max. power saving mode και είχα στο on το downgrade chipset voltage οπότε.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα