kpol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μολις πεταει την μπλε οθονη δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥΛΑΡΩΝΕΙ !
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Φίλε τι δίσκο έχεις και πόση χωριτικότητα έχει?
kpol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 \εχω εναν 160ρι... αδειος ειναι σχχεδον το pc το χω μονο για ιντερνετ.. τπτ αλλο ...
JonSchafferGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδια μολις παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα και στον δικο μου υπολογιστη, αλλα το παθαινει μονο οταν παει να κανει boot τα windows. Απ' οτι δοκιμασα, μπορω να μπω στα bios και σε οτι αλλο πριν bootaro τα windows.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδια μολις παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα και στον δικο μου υπολογιστη, αλλα το παθαινει μονο οταν παει να κανει boot τα windows. Απ' οτι δοκιμασα, μπορω να μπω στα bios και σε οτι αλλο πριν bootaro τα windows. Safe mode?
JonSchafferGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το δοκιμασα και σε safe mode, αλλα τιποτα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το δοκιμασα και σε safe mode, αλλα τιποτα... Βοοt με live cd/usb? Δουλευει?
JonSchafferGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Τελικα τον υπολογιστη τον πηγα σε ειδηκο, και οπως μου ειπε ειχε bad sector και χριαζοταν πολυ χρονο και ενα ειδικο μηχανημα για να φτιαχτει.
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Τελικα τον υπολογιστη τον πηγα σε ειδηκο, και οπως μου ειπε ειχε bad sector και χριαζοταν πολυ χρονο και ενα ειδικο μηχανημα για να φτιαχτει. Ω ρε γλέντια! Και πόσο σε χρέωσε για αυτό το ειδικό μηχάνημα Αυτό που σου έκανε είναι ένα format (όχι quick) ώστε να σου μαρκάρει τα bad sectors. Βέβαια αργά ή γρήγορα θα ξαναβγάλει. Κοινώς ψάξε για άλλο δίσκο σιγά-σιγά
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Τελικα τον υπολογιστη τον πηγα σε ειδηκο, και οπως μου ειπε ειχε bad sector και χριαζοταν πολυ χρονο και ενα ειδικο μηχανημα για να φτιαχτει. Eαν ειχες συνεχισει να απαντας στο thread, δεν θα ειχες δωσει euro στον ειδικο Εαν δεν ειχες χρονο/ορεξη βεβαια, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
JonSchafferGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δεν μου το εκανε καν format, ολα τα αρχεια ειναι στην θεση τους, αλλα οπως και ο nino μου ειπε, αργα ή γρηγορα θα το ξανακανει και να προετιμαστω για αλο σκληρο. Οσο για το λογο που δεν απαντουσα στο thread ειναι επειδη ο πατερας μου αποφασισε να το παμε σε ειδικο, γιατι χριαζοταν αμεσα τον υπολογιστη
JonSchafferGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Τελικα, τι μπορουσα να κανω για να αποφυγω να δωσω λεφτα? Και απο οτι ακουσα θα το ξανακανει, μπορει καποιος να μου πει τι θα κανω την επομενη φορα για να φτιαξω αυτο το bad sector και αν αξιζει απο το να παρω αλλον σκληρο?
CaptainHog Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 αντιμετωπισα και γω το ιδιο προβλημα σε πισι και μετα απο απειρες δοκιμες και αλλαγες και τεσταρισματα κατεληξα οτι ηταν παιγμενη η μητρικη..
Sarandis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Captain το μόνο που δεν είδαμε εμείς ήταν τροφοδοτικό. Δε νομίζω αλλά κάνε ένα πείραμα αν δεν το έσπασες. Για την ιστορία: Το pc κόλλαγε στο loading των windows aka χρωματάκια που αναβοσβήνουν είτε σε κανονικό boot, είτε safe είτε δοκιμή εγκατάστασης windows socket775 Έγιναν δοκιμές με: 3 cpu 2 ram (memtest ok) 2 hdd (sata/ide) 2 drives (sata/ide, hdsentinel ok) διαφορετικά καλώδια 2 cd με windows live cd ubuntu που επίσης κόλλαγε στο loading bios update χωρίς ποντικοπληκτρολόγια μήπως και σκάλωνε κάποιο usb port Σα λίστα για ψώνια το έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα