Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο φιλος μου εχει τον FX-8120 με στοκ ψυκτρα και του πηρε λεει τα αυτια ο ανεμιστηρας της βαραει τερμα τα γκαζια.Τι εχετε να προτεινεται για aftermarket ψυκτρα γυρω στα 20-30 ευρα;

Δημοσ.

η freezer pro 64 ειναι αθόρυβη την ειχα σε 955 και σε 1090τ αλλα στον 1090 δεν μου φάνηκε να ειναι αξια να τον δροσίσει αρκετα σε φουλ κατασταση χωρεις oc.

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι του ανεβαζει τερμα στροφες δεν κανει τπτ σε o/c, μηπως το HT τον ανεβαζει; Το κουτι που εχει ειναι το commander της Thermaltake. Καλυτερα καποιο μαγαζι απο θεσσαλονικη γιατι βγαινει 10ευρο μεταφορικα+αντικαταβολη απο το eworld. Αυτες που προτεινε ο terry308 δηλαδη θα κανουν δουλεια χωρις πολυ θορυβο στο συγκεκριμενο CPU;

Δημοσ.
Από άποψη θορύβου την προτείνω και γω την vortex. Στο o/c δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει.

Φορώντας το ακουστικο βαρυκοηας η χωρις? :P

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Λοιπον πηγα ειδα το κουτι του...εχει τα default fans που του δινει η thermaltake δηλαδη...ενα μονο πισινο για exhaust! :shock: οποτε το airflow του ειναι μηδεν.γιαυτο η στοκ του 8120 βαραει υπερωριες :P.Λετε αν βαλω εναν 120μμ μπροστα,εναν κατω και εναν ακομα να βγαζει αερα απο πανω να δω διαφορα; παντως σκεφτομαι να του προτεινω το hyper 212 evo φενεται αρκετα αξιολογο cooler.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Λοιπον πηγα ειδα το κουτι του...εχει τα default fans που του δινει η thermaltake δηλαδη...ενα μονο πισινο για exhaust! :shock: οποτε το airflow του ειναι μηδεν.γιαυτο η στοκ του 8120 βαραει υπερωριες :P.Λετε αν βαλω εναν 120μμ μπροστα,εναν κατω και εναν ακομα να βγαζει αερα απο πανω να δω διαφορα; παντως σκεφτομαι να του προτεινω το hyper 212 evo φενεται αρκετα αξιολογο cooler.

Μια καποια διαφορά ναι θα την δείς...

Ειναι πολύ τιμιο το 212...

Δημοσ.

Την έχεις ακούσει?

Εσυ τι λες?

Αλλα περα απο αυτο χιουμορακι ηταν κυριως!

Ο θορυβος ειναι και λιγο υποκειμενικο πραγμα... αν εχεις συνηθησει 120αρια και 140αρια ανεμηστηρια τοτε οποιοδηποτε 90αρι εμενα προσωπικα με ενοχλει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...