mikemoisi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παιδια μια βοηθεια.... Χτες πηγα να κανω ενα recovery fix στο iphone μου κ εγκατεστησα 2 προγραμματακια... Το tiny umbrella k to hilib (αν θυμαμαι καλα για το δευτερο) Μετα την εγκατασταση... (Εκτος οτι δεν εγινε κατι στο τηλ μου) ολες οι θυρες usb σταματησαν να δουλευουν....!!!! Κ δεν εχουν ξαναδουλεψει απο τοτε με αποτελεσμα να μη μπορω να ανοιξω το pc.....!!!!!! Καμοια ιδεα παιδια;;;; Τι μπορω να κανω να ξαναδουλεψουν;;;; Εχω κανει 3 επανεκινησεις κ τιποτα!!!!!!
AiWaaa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 βγαλε την μπαταρια και πατα το power butoon για 30 sec βαλε την μπαταρια και ανοιξε το κανονικα
mikemoisi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Θα το καν το βραδάκι κ ενημερώνω... Κ πάλι ευχαριστώ!!!!
STRS1992 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ναι , αλλά ...δεν ενημέρωσες να μάθουμε και εμείς αν η λύση δούλεψε!!!
mikemoisi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εχεις δικιο φιλε μου.... Αλλα παιδευτηκα πολυ... Κ μολις δευτερα βραδυ καταφερα να δουλεψουν αλλα χωρις ν εχω βρει τι ειναι!!!! Με restore σε προηγουμενη ημερομηνια...!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα