Minas_gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και αποφάσισα επιτέλους να αλλάξω κινητό τηλέφωνο! Θα είναι το πρώτο smartphone που αγοράζω οπότε δεν γνωρίζω πολλά επί του θέματος. Διαθέτω 200ε με 250ε το πολύ. Εχω καταλήξει ανάμεσα σε δυο, το sony ericsson neo V (199ε) και το alcatel ot 995 (215ε). Ποιο από τα δυο είναι καλύτερο? Επίσης προτείνετε κάποιο άλλο στα χρήματα αυτά? Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας.
Meraklis56 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Alcatel: (+)Επιδόσεις (-)δεν έχει ειπωθεί τίποτα για ICS (-)καμία υποστήριξη απο XDA Neo-V: (+)Αναβαθμισιμότητα τουλάχιστον ως το ICS. (+)Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (-)Περισσότερο SAR (+)υποστήριξη απο XDA αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στα δυο εγώ θα πήγαινα στο neo v.Αν μπορούσα να πάω στο sola θα πήγαινα με κλειστά μάτια.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Neo V από 'μένα. Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2
danaz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 μη σου πω και xperia P με πολύ λίγα παραπάνω χρήματα.
Ippokratis7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 φίλε επειδή εγώ έχω το alcatel ot-995 και ο πατέρας μου το sony ericsson neo v πάρε με κλειστά μάτια στο alcatel δεν έχω καταφέρει να το ζορίσω ποτέ ενώ το sony ericsson ζορίζετε εύκολα.Αν πας από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές μετά διαχείριση εφαρμογών μετά όλα και τα κλείσεις όλα μετά κάνεις μια επανεκκίνηση το κινητό πετάει.
christs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 φίλε επειδή εγώ έχω το alcatel ot-995 και ο πατέρας μου το sony ericsson neo v πάρε με κλειστά μάτια στο alcatel δεν έχω καταφέρει να το ζορίσω ποτέ ενώ το sony ericsson ζορίζετε εύκολα.Αν πας από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές μετά διαχείριση εφαρμογών μετά όλα και τα κλείσεις όλα μετά κάνεις μια επανεκκίνηση το κινητό πετάει. υπαρχουν και οι task killers γι αυτο, ισως... Ενω π.χ. το Neo V σερνεται, με την IcS 4.0.4... Μαλιστα, αναθεμα και αν εχεις περασει την 4.0.4 στο κινητο του μπαμπα σου. Εξηγησε μας με επιχειρηματα, τα πλεονεκτηματα του alcatel. Μονο μεγαλυτερη οθονη εχει, και +cpu. Κατα τ αλλα, δε συγκρινεται ουτε η οθονη τους, ουτε η καμερα τους, ουτε η αναβαθμιση που δεν πηρε το alcatel, κτλ κτλ κτλ. Αν χρειαστει, γραφω και αλλα.
Ippokratis7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) δεν έχω πειράξει τίποτα στου πατέρα μου το neo v έχει καλύτερη ποιότητα και κάμερα αλλά το Αλκατέλ είναι πιο γρήγορο. Οι task killers κλείνουν της διεργασίες εγώ κλείνω τοις υπηρεσίες μετά χρειάζονται οι task killers. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2012 από Ippokratis7
christs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 δεν έχω πειράξει τίποτα στου πατέρα μου το neo v έχει καλύτερη ποιότητα και κάμερα αλλά το Αλκατέλ είναι πιο γρήγορο. Το κινητο δεν το αγοραζεις μονο για την γρηγοραδα. Το αγοραζεις επισης για την αναλυση οθονης και γενικα για την ποιοτητα της οθονης (δε συγκρινονται) , το αγοραζεις για την καμερα του, για τη δυνατοτητα του να συμβαδιζει με τις αναβαθμισεις της εποχης, και αλλα πολλα. Ενημερωτικα, το Neo V εχει παρει επισημα εδω και καιρο την IcS. Οποτε, εγκατεστησε το pc companion και περασε του την εκδοση, αν θελεις, ειναι μια χαρα. Αλλα και η gingerbread ειναι ικανοποιητικοτατη. Και το αλκατελ μια χαρα τιμιο κινητο ειναι για τα λεφτα του, αλλα ουτε με κλειστα ματια ειναι καλυτερο απο το Neo V, που εγραψες, ουτε κολλαει και εχει προβληματα, οπως επισης εγραψες. Και τα 2 ειναι μια χαρα στην τιμη τους, αλλα εξακολουθω να προτιμω το Neo V. Ελπιζω να μη συνεχισει αυτο το στορυ με το αλκατελ, και αναγκαζομαι να απανταω σε 10 ιδια ποστς καθε μερα για να μη καει κανενα παιδι χωρις λογο.
king2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το alcatel σε δελεάζει μόνο για την μεγάλη οθόνη του.Ούτε υποστήριξη στο xda έχει ούτε κάτι άλλο που να σε κάνει να εντυπωσιαστείς.Το neo v τίμιο όπως και αυτό που έχω στα 200 αλλά με το sole να παίζει στα 219 εδώ και λίγες μέρες είναι μονόδρομος(όχι επειδή είναι δυπήρηνο και τα μονοπύρηνα μια χαρά τα πάνε απλά επειδή είναι καινούργιο και θα έχει περισσότερη υποστήριξη μελλοντικά).Αν σε πειράζει το sar που είναι αρκετό πάνε αλλού σε κανα samsung που έχει τα χαμηλότερα sars. Sent from my u8800pro using Insomnia
celarg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το Neo v νομίζω ότι πλέον έχει αντικατασταθεί απο το xperia sole που είναι παρα πολυ καλο. Εγω εκει θα πήγαινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα