Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α.λογικα πρεπει να υπαρχει καποια καρτελλα που να γραφει τα margin attenuation κτλ.

β.καλως ηρθες στο forum.

β1.αν θες να δεις καποια πραγματα για την γραμμη και οχι να πειραξεις Margin τσεκαρε και το orbmt

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα

Το μόνο που υπάρχει με κάποια στοιχειά είναι αυτή η καρτέλα πουθενά άλλου

Το έχω δοκιμάσει το orbmt αλλά τίποταpost-224199-0-82048500-1339653440_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ερώτηση μου σήμερα στο 13888

Μου είπαν ότι το down attenuation της γραμμής μου είναι στα 13.7db

Όποτε ο μονός τρόπος για να το μάθει κάνεις άμα έχει το συγκεκριμένο ρουτερ είναι τηλέφωνο στο 13888

Δημοσ.

Σε ερώτηση μου σήμερα στο 13888

Μου είπαν ότι το down attenuation της γραμμής μου είναι στα 13.7db

Όποτε ο μονός τρόπος για να το μάθει κάνεις άμα έχει το συγκεκριμένο ρουτερ είναι τηλέφωνο στο 13888

ωραιο ρουτερ.αστα να πανε.ελεος εχουν βαλει τα παντα εκτος απο attenuation.

δεν ξερω αν

α.μπορεις να τα δεις με orbmt η dmt

η αν μπορεις να τα δεις απο cli αν εχει.

βεβαια εννοειται οτι μπορεις να τα δεις αν βαλεις αλλο ρουτερ πανω.βεβαια αν τα ξερεις απο το προηγουμενο ρουτερ τοτε πανω κατω τα ιδια ειναι και τωρα.απλα μικρη διαφορα συν πλην λογω διαφορετικου chipset/firmware απο τα αλλα ρουτερ.

Δημοσ.

ωραιο ρουτερ.αστα να πανε.ελεος εχουν βαλει τα παντα εκτος απο attenuation.

δεν ξερω αν

α.μπορεις να τα δεις με orbmt η dmt

η αν μπορεις να τα δεις απο cli αν εχει.

βεβαια εννοειται οτι μπορεις να τα δεις αν βαλεις αλλο ρουτερ πανω.βεβαια αν τα ξερεις απο το προηγουμενο ρουτερ τοτε πανω κατω τα ιδια ειναι και τωρα.απλα μικρη διαφορα συν πλην λογω διαφορετικου chipset/firmware απο τα αλλα ρουτερ.

Έχω δοκιμάσει ρουτερ που μου το έβγαζε στα 12db

Και εγώ δοκιμάσει και ρουτερ που μου το έβγαζε στα 17db

Βγάλε άκρη τώρα . παντός ένα baudtec (αιωνία του η μνήμη) που είχα πριν 13-14 db εκεί πάνω κάτω

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει ρουτερ που μου το έβγαζε στα 12db

Και εγώ δοκιμάσει και ρουτερ που μου το έβγαζε στα 17db

Βγάλε άκρη τώρα . παντός ένα baudtec (αιωνία του η μνήμη) που είχα πριν 13-14 db εκεί πάνω κάτω

απο ρουτερ σε ρουτερ θα δεις παντα διαφορα απο 1-2 μεχρι και παραπανω.αυτο εχει να κανει.με το firmware οπως και το chipset του καθε ρουτερ.τωρα η 13 ειναι η 14 η 17 δεν αλλαζει κατι.οπως και καθε ρουτερ συγχρονιζει σε διαφορετικη ταχυτητα.καποια λιγο πιο χαμηλα καποια λιγο πιο ψηλα καποια με καλυτερο Upstream ενω καποια με καλυτερο downstream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...