Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

εχω ενα λαπτοπ hp pavilion dv6 1140ev.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=gr&lc=el&dlc=el&tmp_geoLoc=true&product=3956818

και εχω αλλαξει πριν 2 χρονια το τροφοδοτικο του με ενα Nilox του e-shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936286

το προβλημα μου ειναι το εξης.

το εχω το τροφοδοτικο 2 χρονια , και εχω μεινει ευχαριστημενος απο αυτο , αλλα τωρα τελευταια οταν συνδεω το λαπτοπ με το τροφοδοτικο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ.

δηλαδη το συνδεω , αλλα αν το κουνησω το λαπτοπ λιγο ή το τροφοδοτικο τοτε το λαπτοπ κλεινει (δεν εχω και μπαταρια).

η απορια μου ειναι η εξης,

καταρχας το προβλημα ειναι του λαπτοπ μου ή του τροφοδοτικου ;;;

(να επισημανω πως με τον καιρο το τροφοδοτικο εχει ταλαιπωρηθει λιγο το καλωδιο του).

πρεπει επειγοντως να λυθει το προβλημα γιατι ειναι μεγαλη αναγκη,

σκεφτομαι 2 λυσεις ,

ή να το επισκευασω με καποιο τροπο το τροφοδοτικο αν ξερει καποιος να με βοηθησει (δεν εχω αλλο τροφοδοτικο για να τεσταρω ποιο ειναι το προβλημα)

ή να παρω μια μπαταρια για το λαπτοπ , γιατι ειναι σοβαρο το προβλημα και δεν πρεπει να μου κλεινει το λαπτοπ λογω δουλειας.

γνωριζει καποιος παιδια να με βοηθησει;

απο οσο εχω ψαξει γυρω απο το ιντερνετ λενε πως το προβλημα αυτο παρατηρειτε και σε αλλα λαπτοπ της HP.

ευχαριστω πολυ.

ΥΓ. καποιοι λενε οτι ειναι και θεμα firmware , drivers του λαπτοπ , αλλα εγω δε βρισκω λυση παιδια...

ειναι μεγαλη αναγκη

Δημοσ.

Συνήθως χαλάει το power jack, η είσοδος δηλαδή του φορτιστή στο λαπτοπ. Κούνησε το σε εκείνο το σημείο και αν σβήνει το λαμπάκι θες αλλαγή power jack Link

Δημοσ.

Να φταινε η drivers η to bios για το ότι σβήνει το λαπ όταν κουνιέται το βύσμα δεν παιζει...

Βραχυκύκλωμα γίνεται και σβήνει...

Το προβλημα ή στο βύσμα του τροφοδοτικού είναι ή στην υποδοχή στο λαπτοπ...

Εγώ θα έλεξα να ξεκινήσεις με την αγορά ενός γνήσιου hp τροφοδοτικού... διοτι τα hp είναι και λίγο περίεργα όταν δεν χρησιμοποιείς γνήσιο τροφοδοτικο...(ειδικα οι σειρες που έχουν στο βισμα στο κέντρο την μικρή ακίδα) και μετά βλέπουμε...

Δημοσ.

Η έχει ξεκολήσει η επαφή ή το τροφοδοτικό θέλει αλλαγή. Θα πρέπει να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό για να σιγουρευτείς.

Δημοσ.

Βραχυκύκλωμα δεν γίνεται. Χάνει την επαφή λόγω προβληματικού power jack ή βύσματος τροφοδοτικού & αφού δεν έχει μπαταρία επάνω σβήνει. Εγώ θα σου προτείνω να δανειστείς ένα συμβατό τροφοδοτικό (ξέρω ότι δεν έχεις, αλλά δανείσου για να κάνεις δοκιμή) & αν δε φταίει αυτό τότε προσανατολίσου στην αντικατάσταση του power jack.

Όμως θα σε συμβούλευα να του βάλεις & μια μπαταρία οπωσδήποτε μιας & λες πως το χρησιμοποιείς για δουλειά. Δε νομίζω να σε παίρνει να έχεις αυτές τις απότομες διακοπές, ακόμα & αν λύσεις το πρόβλημα σου (η ΔΕΗ κάνει κόλπα, μια βύθιση & τσουπ...)

Δημοσ.

Συνήθως είναι πρόβλημα του φυσ του τροφοδοτικού...απλά δεν κάνει καλή επαφη.

τώρα αν δεν είσαι τυχερός μπορεί να είναι και το φυσ του λαπτοπ εκεί για να αλλαχθεί θα πρέπει να το ανοίξεις και να το αλλάξεις αν δεν κατέχεις μην το επιχειρήσεις

drivers και bios σίγουρα δεν είναι

Δημοσ.

τελεια παιδια

σας ευχαριστω ολους για τις κατατοπιστικοτατες λυσεις.

καταλαβα το προβλημα

θα το δοκιμασω σημερα το απογευμα μηπως καταφερω και το φτιαξω αλλιως θα κινηθω σε αλλαγη power jack κατα πασα πιθανοτητα

(το χρειαζομαι για μουσικη - dj, οποτε καταλαβαινεται πως η μουσικη δεν πρεπει να κλεισει στην βραδια).

smilie.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν το γνήσιο τροφοδοτικό έχει 30€ γιατί να αγοράσεις πολυτοφοδοτικό δεν το καταλαβαίνω!!!!! Τι σχέση μπορεί να έχει το Nilox ή όποιο αντίστοιχο με το original που έχει τριακόσια πιστοποιητικά ασφάλειας ???? http://www.computerfood.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30024

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...