kostas_tech Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα στα Windows 7. Όταν πάω να ανοίξω το Deamon Tools για να κάνω εγκατάσταση ένα .iso αρχείο μου βγαίνει ένα μήνυμα error. Συγκεκριμένα: " Δεν ήταν σωστή η εκκίνηση της εφαρμογής (0xc150004). Κάντε κλικ στο κουμπί "OK" για να κλείσετε την εφαρμογή".
kostas_tech Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Deamon Tools, το χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει με τα Windows μαλλον γιατί μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και σε άλλα προγράμματα. Any ideas?
hawkpilot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα στα Windows 7. Όταν πάω να ανοίξω το Deamon Tools για να κάνω εγκατάσταση ένα .iso αρχείο μου βγαίνει ένα μήνυμα error. Συγκεκριμένα: " Δεν ήταν σωστή η εκκίνηση της εφαρμογής (0xc150004). Κάντε κλικ στο κουμπί "OK" για να κλείσετε την εφαρμογή". Πότε ξεκίνησε το πρόβλημα (πριν πόσο καιρό)? Ποιά ήταν η τελευταία εγκατάσταση που έγινε στο μηχάνημα και πότε έγινε αυτή?
kostas_tech Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Έχει λίγο καιρό που μου το βγάζει στην εκκίνηση του υπολογιστή και όταν ανοίγω κάποια προγράμματα. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποια ήταν η τελευταία εγκατάσταση.
hawkpilot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Έχει λίγο καιρό που μου το βγάζει στην εκκίνηση του υπολογιστή και όταν ανοίγω κάποια προγράμματα. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποια ήταν η τελευταία εγκατάσταση. Στην θέση σου θα έκανα image του δίσκου και μετά system restore πριν την ημερομηνία που πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα.
hawkpilot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δεν μπορεί να λυθεί? Είναι δύσκολο όταν δε μπορείς να προσδιορίσεις αν και πότε το πρόβλημα ξεκίνησε από κάποια εγκατάσταση λογισμικού ή driver. Είναι αρκετά γενικός τύπος σφάλματος που συνδέεται κυρίως με ζωτικά τμήματα του λειτουργικού. Οι περισσότεροι που το βρήκαν μπροστά τους είχαν αποτυχημένες εγκαταστάσεις πχ .NET, drivers vga, antiviruses κλπ. Δες εδώ κι εδώ. Καλού κακού, κάνε κι ένα scan με antimalware bytes από safe mode.
kostas_tech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλημέρα. Επαναφέρω το thread γιατί προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα. Αφού έκανα clear install τα Windows 7 και άρχισα να κατεβάζω drivers και μερικά προγράμματα που χρησιμοποιώ, ενώ εγκατέστησα ένα παιχνίδι μου βγάζει αυτό το παρακάτω πρόβλημα. Είναι η πρώτη φορά που μου το βγάζει στην εκκίνηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Τα τελευταία προγράμματα που εγκατέστησα πριν το βάλω τα έχω βγάλει αλλά δεν αλλάξε τίποτα.
hawkpilot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλημέρα. Επαναφέρω το thread γιατί προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα. Αφού έκανα clear install τα Windows 7 και άρχισα να κατεβάζω drivers και μερικά προγράμματα που χρησιμοποιώ, ενώ εγκατέστησα ένα παιχνίδι μου βγάζει αυτό το παρακάτω πρόβλημα. Είναι η πρώτη φορά που μου το βγάζει στην εκκίνηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Τα τελευταία προγράμματα που εγκατέστησα πριν το βάλω τα έχω βγάλει αλλά δεν αλλάξε τίποτα. Καλημέρα, το μήνυμα αυτό σου λέει ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή (παιχνίδι) δε μπόρεσε να συνδεθεί με τον server alteriw.net - είτε δεν είχες/έχεις σύνδεση internet, είτε το site είναι κάτω, είτε κάποιο firewall κόβει την πρόσβαση.
kostas_tech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το firewall ούτε με την σύνδεση μου στο internet. Μάλλον το site είναι κάτω. Θα δώ σε λίγο και θα σου πώ.
kostas_tech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Το θέμα έχει λύθει. Δίαβασα κάπου ότι έκλεισε το site και κατέβασα ένα άλλο πρόγραμμα που πρότεινουν και όλα δουλέυουν. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα