Προς το περιεχόμενο

Windows Error.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα στα Windows 7. Όταν πάω να ανοίξω το Deamon Tools για να κάνω εγκατάσταση ένα .iso αρχείο μου βγαίνει ένα μήνυμα error.

Συγκεκριμένα:

" Δεν ήταν σωστή η εκκίνηση της εφαρμογής (0xc150004). Κάντε κλικ στο κουμπί "OK" για να κλείσετε την εφαρμογή".

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Deamon Tools, το χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει με τα Windows μαλλον γιατί μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και σε άλλα προγράμματα. Any ideas?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα στα Windows 7. Όταν πάω να ανοίξω το Deamon Tools για να κάνω εγκατάσταση ένα .iso αρχείο μου βγαίνει ένα μήνυμα error.

Συγκεκριμένα:

" Δεν ήταν σωστή η εκκίνηση της εφαρμογής (0xc150004). Κάντε κλικ στο κουμπί "OK" για να κλείσετε την εφαρμογή".

Πότε ξεκίνησε το πρόβλημα (πριν πόσο καιρό)? Ποιά ήταν η τελευταία εγκατάσταση που έγινε στο μηχάνημα και πότε έγινε αυτή?

Δημοσ.

Έχει λίγο καιρό που μου το βγάζει στην εκκίνηση του υπολογιστή και όταν ανοίγω κάποια προγράμματα. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποια ήταν η τελευταία εγκατάσταση.

Δημοσ.

Έχει λίγο καιρό που μου το βγάζει στην εκκίνηση του υπολογιστή και όταν ανοίγω κάποια προγράμματα. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποια ήταν η τελευταία εγκατάσταση.

Στην θέση σου θα έκανα image του δίσκου και μετά system restore πριν την ημερομηνία που πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να λυθεί?

Είναι δύσκολο όταν δε μπορείς να προσδιορίσεις αν και πότε το πρόβλημα ξεκίνησε από κάποια εγκατάσταση λογισμικού ή driver. Είναι αρκετά γενικός τύπος σφάλματος που συνδέεται κυρίως με ζωτικά τμήματα του λειτουργικού. Οι περισσότεροι που το βρήκαν μπροστά τους είχαν αποτυχημένες εγκαταστάσεις πχ .NET, drivers vga, antiviruses κλπ.

Δες εδώ κι εδώ.

Καλού κακού, κάνε κι ένα scan με antimalware bytes από safe mode.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Επαναφέρω το thread γιατί προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα. Αφού έκανα clear install τα Windows 7 και άρχισα να κατεβάζω drivers και μερικά προγράμματα που χρησιμοποιώ, ενώ εγκατέστησα ένα παιχνίδι μου βγάζει αυτό το παρακάτω πρόβλημα. Είναι η πρώτη φορά που μου το βγάζει στην εκκίνηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Τα τελευταία προγράμματα που εγκατέστησα πριν το βάλω τα έχω βγάλει αλλά δεν αλλάξε τίποτα.

alteriwnetproblem.png

Δημοσ.

Καλημέρα. Επαναφέρω το thread γιατί προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα. Αφού έκανα clear install τα Windows 7 και άρχισα να κατεβάζω drivers και μερικά προγράμματα που χρησιμοποιώ, ενώ εγκατέστησα ένα παιχνίδι μου βγάζει αυτό το παρακάτω πρόβλημα. Είναι η πρώτη φορά που μου το βγάζει στην εκκίνηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Τα τελευταία προγράμματα που εγκατέστησα πριν το βάλω τα έχω βγάλει αλλά δεν αλλάξε τίποτα.

alteriwnetproblem.png

Καλημέρα,

το μήνυμα αυτό σου λέει ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή (παιχνίδι) δε μπόρεσε να συνδεθεί με τον server alteriw.net - είτε δεν είχες/έχεις σύνδεση internet, είτε το site είναι κάτω, είτε κάποιο firewall κόβει την πρόσβαση.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το firewall ούτε με την σύνδεση μου στο internet. Μάλλον το site είναι κάτω. Θα δώ σε λίγο και θα σου πώ.

Δημοσ.

Το θέμα έχει λύθει. Δίαβασα κάπου ότι έκλεισε το site και κατέβασα ένα άλλο πρόγραμμα που πρότεινουν και όλα δουλέυουν. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...