ekerberos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα στο forum, έχω ενα παλιό pc με intel pentium 4 1500MHz socket 478 με motherboard την giga-byte 8IDX chipset i845 και αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να βάλω σε αυτή την motherboard μια cpu που έχω intel pentium 4 2.40 ghz/512/533/ sl6d7 malay ώστε να είναι λίγο πιο γρήγορος .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Όχι, δεν μπορείς γιατί αυτός ο cpu που λες έχει 533ΜΗz FSB ενώ η μητρική σου 400. Συν τοις άλλοις νομίζω ότι αυτός που θέλεις να βάλεις δουλεύει μόνο με ddr μνήμες. Πόση μνήμη έχεις στο μηχάνημα και ποιά windows τρέχει?
ekerberos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 έχει 256μβυτε ram sdram ειναι οι μνήμες που έχουν δυο δοντάκια,απο λειτουργικό έχω xp pro sp2. Αυτη ειναι η mother http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1349#sp Αυτο που έβαλε και ο φίλος macabre_sunsets λέει και Intel P4-Northwood 2.4G 533, τη λέτε ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Η ram είναι το θέμα, αυτή σε καθυστερεί πρώτα και κυρια. Μετά ο ide δίσκος και τελευταίος ο επεξεργαστής. Προσπάθησε να βρεις sdram και βάλε όση περισσότερη μπορείς. Ο επεξεργαστής που έδειξες δεν μπάινει. Αυτο που έβαλε και ο φίλος macabre_sunsets λέει και Intel P4-Northwood 2.4G 533, τη λέτε ? Δίπλα στο bios version λέει N/A (not available).
ekerberos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Σωστός είσαι, αλλά έλεγα να τον αναβαθμίσω μα αυτά που έχω .... δεν έχω λεφτά για πέταμα όποτε μένει όπως είναι Ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα