Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου λέει πως το ίδιο το exe του interface του προγράμματος δεν τρέχει για κάποιο λόγο. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του προγράμματος όπως προτείνει & αν δε πιάσει, απεγκατάσταση/εγκατάσταση.

Δημοσ.

Σου λέει πως το ίδιο το exe του interface του προγράμματος δεν τρέχει για κάποιο λόγο. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του προγράμματος όπως προτείνει & αν δε πιάσει, απεγκατάσταση/εγκατάσταση.

εκανα και απεγκατάσταση/εγκατάσταση αλλα δυστυχως το ιδιο προβλημα μου εμφανιζει..με την εκδοση 4 δεν ειχα καποιο προβλημα...

Δημοσ.

Βεβαιώθηκες πως εγκατέστησες τη σωστή έκδοση για το λειτουργικό σου;

ναι απο την στιγμη που εγκαθισταται σωστα...η χ86 ειναι η εκδοση του λογισμικου μου.

αλλα τωρα που το θυμηθηκα στην εγκατασταση μου εβγαλε ενα ερρορ και πατησα ignore αλλα δεν θυμαμαι τι εγραφε ακριβως κατι για licence info ελεγε...πατησα ignore και προχωρησε στην εγκατασταση.

Δημοσ.

εχω προβλημα με τον nod32 5 οταν παω να πατησω την επιλογη για να κανω update μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα..

http://imageshack.us...543/nod325.jpg/

(να πω οτι εχω κατεβασει την δοκιμαστικη εκδοση)

τι μπορει να φταιει?

Χρησιμοποιείς παλιά έκδοση η οποία απ' ότι διαβάζω στο net είχε πολλά προβλήματα. Κατέβασε από το site της eset την τελευταία και εγκατέστησέ την αφού αφαιρέσεις πρώτα την παλιά.

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς παλιά έκδοση η οποία απ' ότι διαβάζω στο net είχε πολλά προβλήματα. Κατέβασε από το site της eset την τελευταία και εγκατέστησέ την αφού αφαιρέσεις πρώτα την παλιά.

τελικα ελυσα το προβλημα..μπηκα σε safe mode και εκανα απο εκει απεγκατασταση και μετα εκανα εγκατασταση και ολα λυθηκαν...δεν ξερω τι κολλημα επαθε ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...