Προς το περιεχόμενο

Sony ericsson xperia mini (ST15i)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παραπάνω κινητό και δεν μπορώ να μπω στο 0.facebook. Έχω κάρτα vodafone. Καμία βοήθεια;;; :-D :-D :-D

τι εννοεις? γιατι αναφερεις τι καρτα εχεις? προσπαθεις να μπεις μεσω 3g η μεσω wifi? που κολλαει το πραγμα? στην εισαγωγη κωδικων η πιο πριν με καποιο force close?

Δημοσ.

Εννοώ πως προσπαθώ να μπω από το κινητό 0.facebook. Αναφέρω τι κάρτα έχω γιατί μπορεί να θέλει κάποιες ρυθμίσεις και μονο συγκεκριμένες εταιρίες δίνουν πρόσβαση στο 0.facebook. Προσπαθώ να μπω μέσω 3g. Αν και έχω κάνει τις ίδιες ρυθμίσεις και σε άλλο κινητό vodafone και σε εκέινο μπαίνει σε εμένα δεν μπαίνει.

Δημοσ.

Το 0.facebook.com είναι μία υπηρεσία δωρεάν πρόσβασης στο facebook μέσω κινητού τηλεφώνου χωρίς να σε χρεώνει δεδομένα.

Σιγουρέψου οτι γράφεις σωστά τη διεύθυνση και οτι έχεις ανοιχτά τα δεδομένα. Όταν μπεις θα σου γράφει από πάνω "Free access on ... Greece network".

Δημοσ.

Το 0.facebook δεν είναι μέσω wap; ξέρω ότι λειτουργεί σίγουρα στα όχι smartphones

Μπαίνω κανονικά και δε με χρεώνει.

Δημοσ.

vodafone εχω και εγω αλλα αμα εχεις δεδομενα ανοικτα... και δεν εχεις καρτα κατω απο ενα ευρω δεν θα σε χρεωσει 1 ευρω αλλα αμα εχεις ενα 1 ευρω θα στο φαει

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...