nikosmavros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Με γεια φίλε. Καλή επιλογή! Με courier στη φέρανε; Τη φέρανε στο σπίτι αλλά δεν την παρέλαβα εγώ. Λογικά με courier.
nikosmavros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται την έβγαλαν σε προσφορά τα e-shop στα 209€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167118
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 πρέπει να είναι το μοναδικό tv-monitor με IPS, καλή επιλογή
jonkyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αγαπητοι συμφορουμιτες, μια ερωτηση (για οποιον ξερει) σχετικα με την LG M2352D που ανεφερε ο φιλος Νικος. Θελω να χρησιμοποιω το usb port για να βλεπω ταινιες divx-mkv απο φλασακι. Ξερει κανεις αν μπορει να γινει και το ιδιο και με την 2352; Αν ναι, χρειαζεται χακαρισμα; Εχω ηδη δυο LG με το usb port χακαρισμενο και βλεπω ταινιες (η μια δεν υποστηριζει ματροσκα, αλλα δεν πειραζει), γι' αυτο ρωταω. Ευχαριστω πολυ.
nikosmavros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αγαπητοι συμφορουμιτες, μια ερωτηση (για οποιον ξερει) σχετικα με την LG M2352D που ανεφερε ο φιλος Νικος. Θελω να χρησιμοποιω το usb port για να βλεπω ταινιες divx-mkv απο φλασακι. Ξερει κανεις αν μπορει να γινει και το ιδιο και με την 2352; Αν ναι, χρειαζεται χακαρισμα; Εχω ηδη δυο LG με το usb port χακαρισμενο και βλεπω ταινιες (η μια δεν υποστηριζει ματροσκα, αλλα δεν πειραζει), γι' αυτο ρωταω. Ευχαριστω πολυ. Έκανα ένα mini test με ένα στικάκι 2gb και παίζει κανονικά τόσο divx όσο και mkv 720p. Στο mkv έβαλα κ αρχείο ελληνικών υποτίτλων κ παίζει κ αυτούς κανονικά. Δεν έκανα όμως αναλυτικό τεστάρισμα για να σας πω πόσο συμβατή είναι με διάφορους τύπους αρχείων βίντεο.
jonkyr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Την αγορασα, ειναι εξαιρετικη επιλογη. IPS και τα μυαλα στα καγκελα! Ευχαριστω τον Νικο για τη βοηθεια του. Καλημερα.
akisk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 πρέπει να είναι το μοναδικό tv-monitor με IPS, καλή επιλογή Την αγορασα, ειναι εξαιρετικη επιλογη. IPS και τα μυαλα στα καγκελα! Ευχαριστω τον Νικο για τη βοηθεια του. Καλημερα. Με ψήνει πολύ να το πάρω (2352-2452-2752, δεν έχω αποφασίσει), αλλά έχω μια απορία. Θα μπορώ να έχω 24p από την hdmi; Τα προηγούμενης γενιάς monitor-tv πάντως υποστήριζαν 24p από hdmi (πχ το lg 2262). Αυτά όμως; Δυστυχώς δε βρήκα το manual από την LG. Υπάρχει κάπου να το μελετήσουμε; Φίλε jonkyr αφού την αγόρασες, δώσε τα φώτα σου και πες μας τι λέει αν το έχεις πρόχειρο!! Έχω σιχαθεί να βλέπω 24p σε 60hz monitor. Άλλη μία απορία. Γιατί το site της lg λέει ότι το 24" έχει mva panel; Λάθος είναι ή ισχύει; Θα έχει διαφορές με τα 23" & 27" που είναι ips;
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται την έβγαλαν σε προσφορά τα e-shop στα 209€ http://www.e-shop.gr...l?id=PER.167118 205 msystems (Σε απόθεμα) vs 209 eshop (παραδοση το 2032) χμμ ποιος να κερδιζει αραγε?
e-bros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 για εμένα (εκτός Αττικής) κερδίζει το eshop γιατί πετάγεσε με το αμάξι στο κοντινότερο κατάστημά τους και παραλαμβάνεις γλιτώνοντας μεταφορικά εγγύηση όμως δίνει το eshop ή η LG? η Mσυστεμς αναφέρει το τηλ της LG για πληροφορίες εγγύησης, μέχρι εκεί όμως? πάντως εμένα μου καρφώθηκε και η ιδέα του pivot τώρα και ψήνομαι για άλλο μοντέλο
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το e-shop ειναι λιγο χειροτερο απο παγκο γυφτου σε λαικη.καλυτερο after sales Θα εχεις στο γυφτο.
jonkyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Με ψήνει πολύ να το πάρω (2352-2452-2752, δεν έχω αποφασίσει), αλλά έχω μια απορία. Θα μπορώ να έχω 24p από την hdmi; Τα προηγούμενης γενιάς monitor-tv πάντως υποστήριζαν 24p από hdmi (πχ το lg 2262). Αυτά όμως; Δυστυχώς δε βρήκα το manual από την LG. Υπάρχει κάπου να το μελετήσουμε; Φίλε jonkyr αφού την αγόρασες, δώσε τα φώτα σου και πες μας τι λέει αν το έχεις πρόχειρο!! Έχω σιχαθεί να βλέπω 24p σε 60hz monitor. Άλλη μία απορία. Γιατί το site της lg λέει ότι το 24" έχει mva panel; Λάθος είναι ή ισχύει; Θα έχει διαφορές με τα 23" & 27" που είναι ips; Δυστυχως, πιθανως θα γνωριζεις οτι τα μανιουαλ της εταιρειας ειναι ενα σιντι με ολες τις πληροφοριες μεσα. Μολις ειδα το ερωτημα σου και δεν εχω καν ασχοληθει να το διαβασω. Ομως, υπαρχει εδω: http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=M2352D-PZ&matchedModelCode=NOT_MATCHED&searchEngineModelCode=M2352D-PZ&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile# Επισης, αγορασα την 23αρα που ειναι ips, αλλα ειχα δει κι εγω τη διαφορα με την 24αρα στο σαιτ. 205 msystems (Σε απόθεμα) vs 209 eshop (παραδοση το 2032) χμμ ποιος να κερδιζει αραγε? Την πηρα απο το eager.gr (αν τυχον θεωρειται διαφημιση, ας σβηστει απο τους μοντ) στην χαμηλοτερη τιμη του σκρουτζ. Επαγγελματικα και παραδοση την επομενη μερα. Πηγα και την πηρα για να γλιτωσω μεταφορικα, καθως ειναι σχετικα κοντα σε εμενα. Εκει μου διευκρινισαν οτι η εγγυηση (μου) ειναι αντιπροσωπειας, σε καμια περιπτωση παραεισαγωγη ή κατι τετοιο. για εμένα (εκτός Αττικής) κερδίζει το eshop γιατί πετάγεσε με το αμάξι στο κοντινότερο κατάστημά τους και παραλαμβάνεις γλιτώνοντας μεταφορικά εγγύηση όμως δίνει το eshop ή η LG? η Mσυστεμς αναφέρει το τηλ της LG για πληροφορίες εγγύησης, μέχρι εκεί όμως? πάντως εμένα μου καρφώθηκε και η ιδέα του pivot τώρα και ψήνομαι για άλλο μοντέλο Για την εγγυηση, διαβασε παραπανω. Με ενα τηλ λυνεται η απορια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα