Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

'Εχω ένα λαπτοπ sony vaio VGN-NR31Z. Δεν ξεκινάει όταν του βγάζω την μπαταρία και το έχω μόνο με το καλώδιο του ρεύματος. Βγάζει το σηματάκι των Windows 7 και μετα μαύρη οθόνη. Δεν σβήνει απλά δεν δείχνει τπτ η οθόνη. Όταν όμως τώρα βάζω και την μπαταρία σταματάει στο ίδιο σημείο. Την μία φορά που κατάφερα να μπει στα windows μετά από λίγο κόλησε....Νομίζω οτι ζεσταίνεται και υπερβολίκα.Δεν ξέρω τι να κάνω. Καμιά λύση? Έχει κανέναν αισθητήρα που επηρεάζει την λειτουργία του λαπτοπ όταν δεν έχει μπαταρία πάνω?Επίσης όταν δεν έχω την μπαταρία πανω ή δεν την βλέπει, όταν ξεκινάει και κάνει το boot βγάζει κατι γραμμές σε όλη την οθόνη κάθετες και οριζόντιες σαν να μην λειτουργεί καλά η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι τα προβλήματα σου έχουν να κανουν με την μπαταρία...

Το συγκεκριμένο λαπτοπ έχει καρτα απο την προβληματική σειρά της nvidia... και μάλλον εκει είναι το πρόβλημα σου...

Αν πιανουν τα χερια σου ανοιξε το και καθαρισε το καλά απο σκόνες κτλ και περασε και καινουργια θερμοαγώγιμη...

Αν όχι .. πανε σε ένα βενζινάδικο και φύσιξε το με κομφλερ (προσοχή να μην έχει υγρασια) για να φύγουν οι πολλες σκονες μπας και είναι μονο θεμα θερμοκρασίας και εισαι τυχερος και δεν αρπαξε η καρτα....

Γενικά το λαπτοπακι το δουλευες πανω σε μαλακες επιφαειες (κραβατια , καναπεδες, κουβερτες, ποδια) χωρις βάση?

Δημοσ.

Οκ βρήκα τι έφταιγε......οι drivers της κάρτας γραφικών....κατέβασα απο nvidia και η πλάκα είναι οτι δεν βρίσκει την κάρτα.....οτι ναναι

Δημοσ.

Τελικά η μόνη λύση είναι να γυρίσω το λαπτοπ σε Windows Vista που ήταν και η αρχική εγκατάσταση. Αλλά ακόμα και εκεί μετά από πολύ κόπο πέρασαν οι drivers. Μήπως είναι θέμα της κάρτας γραφικών?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...