Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy 3 GT-I5800

redondo2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά και από μένα.Πρώτο μου θέμα αλλά απο ανάγκη.Ένα φιλαράκι μου έχει πρόβλημα βασικά και επειδή το σαιτ τα σπάει μόνο εδώ μέσα μπορεί να λυθεί.Λοιπόν επειδή η δικία του, του τα φοράει και επειδή και εγώ τη πάτησα έτσι με την πρωήν μου του είπα να έχει το νου του στο κινητό της(Samsung Galaxy 3 GT-I5800)ανακαλύψαμε κάποια πραγματάκια.Κάποια στιγμή το πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε οτι εκεί στις Επαφές έχει μια επιλογή Ιστορικό που κρατάει αρχείο τα πάντα για κάνα εξάμηνο(!!!!).Το προβλήμα είναι ότι τα μηνύματα επειδή προφανώς έχουν διαγραφεί φαίνεται μόνο η πρώτη σειρά και όταν πατάς πάνω λέει το μήνυμα διαγράφηκε.Με ποιο τρόπο συνδέεται το κινητό στο pc και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαχθούν αυτά τα δεδομένα ολόκληρα μιας και βρίσκονται στη μνήμη του κινητού.Ευχαριστώ πολύ παιδιά και αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει λύση για τον φίλο σου.

Φαντάζομαι θα την έχει σκεφτεί ήδη. :)

Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2

Καλά αυτο είναι δεδομένο (έτσι πιστεύω) αλλά θέλει να μάθει τι να τον κάνω??!!Γνωρίζεις κάτι εσυ για αυτά που ρωτάω?

Να σαι κάλα.

ενας τροπος υπαρχει να ηρεμησει....

Ποιος φίλε μου?

Παιδιά εντάξει το θέμα δεν ειναι τι θα κάνει,αυτός μόνο το ξέρει.Τώρα αν κάποιος γνώριζει κάτι για το τεχνικό κομμάτι του θέματος θα παρακαλούσα να μ πει κάτι αν θέλει.

Να στε καλά

Οι επικοινωνίες είναι απόρρητες και ο φίλος σου διαπράττει αδίκημα εαν προσπαθεί να τις υποκλέψει (εκτός αν έχει εντολή εισαγγελέα, που δεν το νομίζω). Δεν ξέρω κατά πόσο το forum επιτρέπει τη διευκόλυνση παράνομων πράξεων...

Αφου τα μηνυματα δεν τα εχει κρατησει.. Τι θα βρει αν το συνδεσει στον υπολογιστη; την αρχη των μηνυματων που εχει το ιστορικο;;

Βασικα, αν θελει να βρει αποδειξεις ας προσπαθησει να μπει στο λογαριασμο της στο facebook..κατα 90% θα βρει αυτο που ψαχνει

Οι επικοινωνίες είναι απόρρητες και ο φίλος σου διαπράττει αδίκημα εαν προσπαθεί να τις υποκλέψει (εκτός αν έχει εντολή εισαγγελέα, που δεν το νομίζω). Δεν ξέρω κατά πόσο το forum επιτρέπει τη διευκόλυνση παράνομων πράξεων...

Μηπως το χοντρινες λιγο?δηλαδη αν ελεγα απλα πως συνδεεται στο pc θα μ ελεγες για εισαγγελεις?παμε καλα?

Αφου τα μηνυματα δεν τα εχει κρατησει.. Τι θα βρει αν το συνδεσει στον υπολογιστη; την αρχη των μηνυματων που εχει το ιστορικο;;

Βασικα, αν θελει να βρει αποδειξεις ας προσπαθησει να μπει στο λογαριασμο της στο facebook..κατα 90% θα βρει αυτο που ψαχνει

δηλαδη το κινητο εχει κρατησει μονο αυτο που βλεπουμε,τις πρωτες σειρες δηλαδη?οι ηλεκτρονικες μηχανες δεν εχουν τετοια αρχιτεκτονικη.αφου κανει αυτοματο back up θα το εκανε ολικα και οχι μερικα πιστευω.εσυ τι λες?με ποιο προγραμμα συνδεεται στο pc,μηπως ξερεις να μ πεις.σ ευχαριστω

Με το kies αλλα δεν ξερω αν θα καταφερεις κατι με αυτο ...

Εγω πχ κανω backup με το Super Backup στο κινητο. Ειναι app και παιρνει αντιγραφα μηνυματων επαφων και ιστορικου... Αλλα φανταζομαι ουτε αυτο σε βοηθαει..

Τωρα για το αν ειναι νομιμο αυτο που προσπαθει να κανει, εγω θα απαντησω: ειναι πιο νομιμο απο την κοροιδια και το ψεμα της αλλης..

Η γνωση ειναι θησαυρος... ;-)

Με το kies αλλα δεν ξερω αν θα καταφερεις κατι με αυτο ...

Εγω πχ κανω backup με το Super Backup στο κινητο. Ειναι app και παιρνει αντιγραφα μηνυματων επαφων και ιστορικου... Αλλα φανταζομαι ουτε αυτο σε βοηθαει..

Τωρα για το αν ειναι νομιμο αυτο που προσπαθει να κανει, εγω θα απαντησω: ειναι πιο νομιμο απο την κοροιδια και το ψεμα της αλλης..

Η γνωση ειναι θησαυρος... ;-)

Σε ευχαριστω να σαι καλα.θα δουμε πως θα το κανουμε.ισως με το σουπερ μπακαπ να καταφεροτμε κατι.οσο για το δευτερο και εγω αυτο λεω.αν και ξεφυγε λιγο η κουβεντα με εισαγγελεις και τετοια.σε ευχαριστω και παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...